lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Viktória Ápoló Gondozó Otthon Hodász

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

200 engedélyezett férőhelyen,pszichiátriai,demens betegek ápoló-gondozó otthona.
Célunk, hogy a lakók otthonos, kényelmes és biztonságos környezetben éljenek. Az intézmény elhelyezkedése, tárgyi feltételei, külső és belső környezete lehetővé teszi, hogy gondozottjaink kellemes és biztonságos élettérben lakhassanak.
Az intézmény külső és belső környezete rendezett, higiénikus, otthonos, biztonságos, az intézmény akadálymentesen és könnyen megközelíthető és megfelel a hatályos jogszabályokban előírt paramétereknek. Intézményünk 17 hektáros területen helyezkedik el.
A lakóépületek környezetében ápolt parkot gondozunk, a művelhető területen konyhakerti növényeket és gyümölcsfákat termesztünk.
Virágházzal és egy nagyobb méretű fóliaházzal is rendelkezünk. A közvetlen közelünkben lévő erdőket folyamatosan karbantartjuk, gondozzuk. 
Helyszín
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye,Hodász
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
200 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Felföldiné Gere Anita
 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Az intézmény könyvtárat működtet ahol az internet elérhetőség is biztosított. Az intézményben büfét működtetünk külső szolgáltató által, amelynek köszönhetően a lakók igényeit figyelembe véve került kialakításra a kínálat.
A bérleti díj mértékének csökkentése mellett a személyzet vállalta, hogy az intézmény által biztosított koffeinmentes cikóriakávé, tea és szükség esetén a vajas illetve zsíros kenyér elérhető legye a büfét igénybe vevő lakók számára.
Az előterében hangulatos étkezőt alakítottunk ki, ahol a lakó hozzátartozóival is találkozhat illetve a gondozottak egymással beszélgethetnek, és közös programokat szervezhetnek. Az intézmény „C” épületében került kialakításra a harminc férőhelyes idősek ápoló-gondozó otthona, amelyben egy, két és négyágyas szobákban súlyos állapotú idős emberekről gondoskodunk.
Részükre speciális tárgyi feltételeket és körülményeket biztosítunk a minél biztonságosabb gondozás érdekében. Az egészségügyi épületünkben felszerelt orvosi szoba, gyógyszerszoba és irodák találhatóak, amelyek a dolgozók hatékonyabb munkáját segítik az optimálisabb tárgyi feltételek biztosításával. Végezetül egy korszerű és megfelelően felszerelt tornaterem is rendelkezésre áll lakóink részére, ahol felügyelet alatt van mód focizásra, kosárlabdázásra, pingpongozásra, és egyéb szabadidős tevékenységek űzésére.

Részleteit

Település Hodász
Utca / házszám Tarnai tag 1
Telefonszám +3644550500
Telefonszám +3644550505
E-Mail info@viktoria-otthon.hu

Hely

Szabolcs-Szatmár-Bereg (megye), Magyarország
Hodász Tarnai tag 1, 4334

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez