ÁSZF
A weboldal (továbbiakban: Weboldal):
Jelen nyilatkozat a Weboldal, annak Üzemeltetője / Account Manager-e, valamint a weboldalt használók közti jogokat, kötelezettségeket, szabályokat tartalmazza.
Üzemeltető:
A Weboldal üzemeltetője: Idősek Oldalán Alapítvány
Cím: 2131 Göd, Fácán u. 14.
Adószám: 18652774-2-13
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Továbbiakban: Üzemeltető
A Weboldal hirdetési felületeivel kapcsolatos tevékenységeit kezeli:
Idősek Otthona Közvetítő Iroda Kft.
Székhely: 2131 Göd Fácán u. 14.
Adószám: 22925956-2-13
Ügyvezető: Nádasi Jenő
Telefonszám: +36 20 436 1112
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Továbbiakban: Account Manager
A Felhasználó (továbbiakban: Felhasználó):
Felhasználónak minősül minden olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akik a Weboldalon keresztül információhoz jut, vagy adatokat, tényeket közöl, kommentál.
A Felhasználó a Weboldalt csak saját felelősségére használhatja. Az Üzemeltető / Account Manager nem vállal felelősséget a Felhasználót a Weboldal használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a Felhasználó a Weboldal használata során nem a kellő körültekintéssel járt el.
A Felhasználó adatait csak saját felelősségére hozhatja nyilvánosságra, teheti mások számára hozzáférhetővé.
A Felhasználó köteles a Weboldal használata során tisztességesen, mások jogainak és érdekeinek szem előtt tartásával eljárni. Az alábbi tilalmak a Felhasználó valamennyi megnyilatkozási formájára vonatkoznak.
A Felhasználó köteles az alábbi korlátozásokat szem előtt tartani annak érdekében, hogy a Weboldal használatára vonatkozó szabályokat se szándékosan, se gondatlanságból ne sértse.
A Felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más Felhasználók érdekeit sérti. Ezen belül a Felhasználó köteles különösen tiszteletben tartani mások magánszféráját, személyhez fűződő jogait és méltányolható érdekeit, tartózkodni attól, hogy más személyekről jogosulatlanul információkat gyűjtsön, a megszerzett információkat jogosulatlanul felhasználja.
A Felhasználó köteles tartózkodni bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésétől, köteles tiszteletben tartani a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat, különösen a szerzői jogi védelem alá eső irodalmi, tudományos és művészeti alkotások, találmányok, formatervezési minták, használati minták, védjegyek és forgalmi árujelzők védelmére vonatkozó szabályokat, köteles tiszteletben tartani a Weboldalakon található cikkek szerzői jogait.
Valamennyi Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. Ezen belül a Felhasználó köteles különösen tartózkodni kéretlen levelek (spam) küldésétől, tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely a Weboldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat, köteles tartózkodni a nyilvános kommunikációban az oda nem illő, ismétlődő, egyéb okból zavaró megnyilatkozásoktól.
Valamennyi Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az Üzemeltető / Account Manager érdekeit sérti. Ezen belül a Felhasználó köteles különösen tartózkodni a Weboldal működésének megzavarásától, akadályozásától, a Weboldal tartalmának az Üzemeltető írásos hozzájárulása nélküli, üzleti célú felhasználásától, lemásolásától.
A Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal informatikai biztonságát veszélyezteti, a Weboldal Üzemeltetőjének írásos hozzájárulása nélkül köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely saját, vagy más személy termékének vagy szolgáltatásának a reklámozására irányul.
A Felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az Üzemeltetőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a Felhasználó a mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait, ennek módjáról kérésre a szerkesztő felvilágosítást ad.
A Weboldalra feltöltött intézmények adatait a Weboldal Üzemeltetője a legjobb tudása szerint igyekszik naprakész állapotban tartani. A feltöltött információk tartalmáért, hitelességéért a Weboldal Üzemeltetője / Account Manager-e nem vállal felelősséget.
Az adott intézmény a Weboldal Üzemeltetőjéhez intézett írásos megkeresése útján a Weboldalon az intézményről szereplő adatokat díjmentesen módosíttathatja, illetve a Weboldalról díjmentesen, véglegesen töröltetheti.
A Felhasználók a Weboldal megnyitásával, bármilyen típusú használatával automatikusan elfogadják a weboldal Nyilatkozatát (ÁSZF –ét).
Adatvédelem:
A Weboldal Üzemeltetője mindent megtesz azért, hogy megóvja a Weblapot és Felhasználóit a birtokukban lévő adatokhoz való illetéktelen hozzáféréstől, illetve az említett adatok illetéktelen módosításától, közzétételétől vagy megsemmisítésétől. Ilyen észlelés esetén a Weboldal Üzemeltetője a hiba mielőbbi kijavítását kezdeményezi, azonban az ebből fakadó bárminemű kárért, sérelemért, ebből szerzett üzleti előnyért vagy hátrányért a Weboldal Üzemeltetője / Account Manager-e semmilyen felelősséggel nem tartoznak.
A Weboldalon lehetősége van a Felhasználónak telefonon vagy e-mail útján a weboldal Üzemeltetőjétől általános tanácsot, felvilágosítást kérni a Weboldal által érintett témakörökben. A tanácsadás az Üzemeltető részéről a Weboldal üzemeltetése, szerkesztése, anyag és információ gyűjtése során felhalmozott tudás átadását jelenti. Az Üzemeltető a kérdéseket legjobb tudása szerint igyekszik telefonon vagy e-mailben megválaszolni, de az elhangzottakért, leírtakért felelősséget nem vállal, a tévedés jogát fenntartja. Az átadott információért a Weboldal Üzemeltetője ellenértéket kérhet.
Felhasználó minden, jelen Nyilatkozatból vagy a Weboldal használatából eredő, vagy azokhoz kapcsolódó, Felhasználó és a Weboldal Üzemeltetője / Account Manager-e közt fennálló követelést, keresetet vagy kárigényt kizárólag Magyarországon, az Üzemeltető / Account Manager székelye szerint illetékes bíróságon keresztül köteles rendezni, és vállalja, hogy minden ilyen követelés peres úton való rendezése céljából aláveti magát ezen bíróság(ok) illetékességének. A magyar jog irányadó jelen Nyilatkozat (ÁSZF), és bármely, a Felhasználó és a Weboldal Üzemeltetője / Account Manager-e közt felmerülő követelés vonatkozásában, a jogszabályi rendelkezések ütközésére vonatkozó rendelkezésekre való tekintet nélkül.
Jelen ÁSZF - ben nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar Ptk. és más vonatkozó jogszabályok az irányadók.
Kiemelt intézmények
visegrad 2

Aranykor Alapítvány Visegrád
napfenyotthon 2
Napfény Otthon Alapítvány VIII. kerület, Budapest
normafa 2
Normafa Idősek Otthona XII. kerület, Budapest
solymar nyudijashaz 2

Nyugdíjas Ház Solymár, Pest (megye)

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

Eladó Nyugdíjasház projekt Zalaegerszeg

A projekt bemutatása

Zalaegerszeg Nyugati külvárosi részében festői környezetben - Csónakázó tó,Aqua Cíty Vízi csuszda és Élménypark szomszédságában - található Lakópark .Ezt a saját tulajdonú ingatlant szeretnénk  - a terület értékesítésével  - bevinni egy Nyugdíjasházas beruházásba.A környezetbe építettünk egy saját beruházásos 36 lakásos társasházat - melyet kiemeltettünk a területből - igy egy ( helyi-védett ) park és egy ( helyi védett ) Kúria jellegű épület van az ingatlanon.A Város vérkeringésébe való bekapcsolódást a telek előtti helyi járatos buszközlekedésű utca segíti - továbbá 500 méterre található bevásárlóegység,posta,iskola,óvoda és orvosi rendelők biztosítják.A 11.018,- m2 ingatlanon a védett  felújításra szoruló 350 m2-es alápincézett kúria épület található.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

Ár: 100.000.000.- + Áfa