lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Szociális Ellátó és Gyermekjóléti Intézmény Lőrinci

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

20 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A településről fogadjuk az idős embereket.
Azoknak a nyugdíjkorhatárt betöltött személyeknek ápolását, gondozását biztosítja, akiknek egészségi állapota rendszeres gyógykezelést nem igényel, de gondozási szükséglete a napi 4 órát meghaladja (szakvélemény alapján).
Felvehető még az a 18. életévét betöltött személy, aki betegsége miatt önmaga ellátásáról nem tud gondoskodni.
A Lőrinci Idősek Otthona szép környezetben, parkosított udvarral, virágokkal, örökzöld növényekkel körülvéve biztosítja a megérdemelt pihenést, a kellemes közérzetet.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
20 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A településről fogadjuk az idős embereket. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülést kizáró ok nincs.
Pszichiátriai és szenvedélybeteget nem tudunk fogadni.
Helyszín
Heves megye,Lőrinci
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
20 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A településről fogadjuk az idős embereket.
Elhelyezés/ férőhely
2-3 ágyas szobákban
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Bereczki Judit,Papp Józsefné
A Lőrinci Idősek Otthona szép környezetben, parkosított udvarral, virágokkal, örökzöld növényekkel körülvéve biztosítja a megérdemelt pihenést, a kellemes közérzetet.
Az otthon lakói 2-3 ágyas szobákban vannak elhelyezve, az egy főre jutó négyzetméter megfelel a törvényi előírásnak.
A szobák berendezése biztosítja a lakók kényelmét, az ápolásra szorulók speciális (hidraulikus) ágyakat kapnak. Lehetőség van pedikűrös és fodrász szolgáltatásának igénybevételére.
Heti egy alkalommal mozgóbolt áll rendelkezésükre, ahol egyéni igényeiknek megfelelően vásárolhatnak.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
A társalgóban olvasáshoz, TV nézéshez, kártyázáshoz és egyéb szabadidős tevékenység végzéséhez rendelkezésükre állnak a szükséges eszközök. Módjuk nyílik hitéletük gyakorlására mind egyénileg, mind közösen.
Mentális egészségükről a családsegítő munkatársa gondoskodik heti négy órában.
Napi két órában a szabadidő hasznos eltöltéséhez biztosítanak programokat: irodalmi (versek, novellák, saját írások), társasjáték, vetélkedők.
Heti két alkalommal lehetőségük van testmozgásra, egyszerűbb tornagyakorlatok végzésére, sétára a Hunyadi Mátyás Általános Iskola testnevelő tanárának szakszerű közreműködésével.
Hetente egyszer az ágyban fekvő ellátottak a szükségletüknek megfelelő masszírozást kapnak, hogy meglévő képességük a mozgás terén javuljon, illetve ne romoljon tovább.
Rendszeresen megünnepelheti minden lakó a név és születésnapját, melyen apró ajándékkal köszöntik fel egymást.
Továbbá több alkalommal az év során (kiemelve a nőnapot, húsvéti és karácsonyi ünnepeket) kis ünnepséggel kedveskednek az itt élőknek az iskolások, óvodások és a polgármester. A helyi nyugdíjasklub közös kirándulást is szervez.
Az idősek otthonában rendszeresen van lakógyűlés, melyen tájékoztatják a lakókat az őket érintő változásokról (térítési díj, az intézmény költségvetésének alakulása, stb.), valamint elmondhatják gondjaikat, sérelmeiket, amikre az illetékesek igyekeznek ezen a fórumon megoldást találni. Havonta egyszer az ellátottjogi képviselőnél is élhetnek panasztételi jogukkal, illetve Érdekképviseleti Fórum működik.

Részleteit

Település Lőrinci
Utca / házszám Erőmű tér 37
Telefonszám +3637389596
Telefonszám Tel/Fax: +3637388424
E-Mail bereczki54@freemail.hu
alapszolg.szocint@intellimail.hu
szegyi@alapszolg.t-online.hu

Hely

Heves (megye), Magyarország
Lőrinci Erőmű tér 37, 3022

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez