lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Szent György Otthon Tát

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

71 férőhelyes, elsősorban a megyéből, de a férőhelyek 10%-ig az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent. 71 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
Elsősorban a megyéből, de a férőhelyek 10%-ig az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Pszichiátriai- és szenvedélybetegeket Otthonunk nem tud fogadni.
Tát település központjában elhelyezkedő idősek otthona szinte minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt a bentlakó időskorúak számára. Az intézmény épülete impozáns, esztétikus és modern stílusú. Közlekedési eszközökkel (vonat, busz) könnyen megközelíthető.
Az otthont körbeölelő ligeterdő jóvoltából egészséges környezetet biztosítunk az itt élők számára.
Az épületet és kertet szép kivitelezésű kerítés védi. Az idősek kikapcsolódását, pihenését szolgáló kerti bútorokkal berendezett nagy területű virágos kerttel rendelkezik az otthon.
Helyszín
Komárom-Esztergom megye. Tát település központjában elhelyezkedő idősek otthona szinte minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt a bentlakó időskorúak számára. Az intézmény épülete impozáns, esztétikus és modern stílusú. Közlekedési eszközökkel (vonat, busz) könnyen megközelíthető. Az otthont körbeölelő ligeterdő jóvoltából egészséges környezetet biztosítunk az itt élők számára.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
71 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Elsősorban a megyéből, de a férőhelyek 10%-ig (7 fő) az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Marosi Lórántné
Az épületet és kertet szép kivitelezésű kerítés védi. Az idősek kikapcsolódását, pihenését szolgáló kerti bútorokkal berendezett nagy területű virágos kerttel rendelkezik az otthon.
Az intézmény 36 lakószobában biztosítja a lakhatást. A lakószobák berendezése jó állapotú, korunk igényeinek megfelelő. Az épületen belül két megállós lift segíti az akadálymentes közlekedést.

 • 1,2,3 ágyas szobák, illetve apartmanok.
 • szobák méretei: 13, 25 és 30 m2
 • Apartmanok típusai: emeleti szoba 32 m2 erkéllyel és földszinti szoba 32 m2 zártkerttel
 • Egyéb szobák típusai: 2 illetve 3 ágyas elhelyezéssel
 • apartmanok/ szobák felszereltsége: teakonyha, fürdőszoba,erkély ,nővérhívó,telefon, szekrény , asztal, bútor, de saját bútor bevitele engedélyezett ,a közösségi helyiségben telefonálási lehetőség (pénzérmés telefon) és számítógép használat internet hozzáféréssel
Intézményünk célja a komplex ellátás nyújtása, vagyis a mindennapi gondozást az idős ember szükségleteihez kell igazítani a fizikai és egészségügyi ellátás, a mentálhigiénés gondozás és a foglalkoztatás tekintetében egyaránt.
Az egyénre szabott ellátást az intézményünkben élők állapotának és gondozási szükségleteinek figyelembevételével gondozási egységekben és gondozási csoportokban valósítjuk meg.
Gondozási egységeink:
 • átlagos szintű elhelyezést nyújtó egység
 • demens részleg
A demens részlegben az az ellátást igénybe vevő személy helyezhető el, akinél a demencia centrum szakorvosa a demencia középsúlyos vagy súlyos stádiumát állapította meg,
Intézményünk az otthonban lakók részére a törvényi előírásoknak megfelelő teljes körű ellátást biztosítja, így:
 • napi háromszori étkezés
 • szükség szerint ruházattal, illetve textíliával való ellátás
 • mentális gondozás
 • egészségügyi ellátás
 • lakhatás
Intézményünk nyitott az itt élők és minden idelátogató számára. Az otthon belső életét a Házirendünk szabályozza.
A tágas, kényelmesen berendezett közösségi termeink alkalmasak az ünnepnapok, különböző események, rendezvények megtartására. Intézményünkben az éves munkatervünk szerint folyamatosak a színes és változatos foglalkozások, programok. Az ellátást igénybe vevő korának, egészségi állapotának, képességeinek és egyéni adottságainak figyelembevételével szervezzük
 • az aktivitást segítő fizikai tevékenységeket (séta, sporttevékenység),
 • a szellemi és szórakoztató tevékenységeket (pl. előadások, olvasás, felolvasás, rádióhallgatás, tévénézés, kártya- és társasjátékok, vetélkedők, zenehallgatás stb.),
 • a kulturális tevékenységeket (pl. rendezvények, ünnepségek, névnapok, színház-,mozi-, múzeumlátogatások, kirándulások, kiállítások stb.).
Intézményünk kápolnájában lehetőséget biztosítunk a vallásgyakorlásra (katolikus, református, baptista)
Könyvtár, házimozi, nagyképernyős televízió, számítógép internetes hozzáféréssel, rádió, magnó, napilapok biztosítják még a kikapcsolódást, hasznos időtöltést.
Jól felszerelt konyhával és orvosi rendelővel rendelkezik az intézmény.
Különálló épületekben lett kialakítva a mosoda, a kazánház, a garázs és raktárhelyiség.
Egy kisbusz és személygépkocsi segíti a szállítási feladatokat.

Részleteit

Település Tát
Utca / házszám Szent György tér 1
Telefonszám +3633445066
Telefonszám ---
E-Mail szentgyorgyotthontat@juropnet.hu

Hely

Komárom-Esztergom (megye), Magyarország
Tát Szent György tér 1, 2534

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez