lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Palánki Idősek Otthona Szekszárd

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

56 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A megyéből fogadjuk az idős embereket.
Az otthon Szekszárd északi részén helyezkedik el, tömegközlekedési eszközzel és személygépkocsival könnyen megközelíthető. 
Az ötvenhat férőhelyes otthonban két egymástól elkülönült gondozási egységben látják el az ápolásban - gondozásban eltérő szükségletekkel bíró idős embereket.Szolgáltatása elsősorban Tolna megyei lakosok számára elérhető.
Jól képzett szakemberek biztosítják a nyugdíjkorhatárt betöltött személyek ápolását, gondozását, mentálhigiénés ellátását és terápiás foglalkoztatását.
Jelenlétükkel, barátságos hozzáállásukkal, nyugtatóan hatnak az idős és esetleg beteg emberekre.
Az otthon lakói számára biztosított a jogszabályban előírt teljeskörű ellátás. Kiegyensúlyozott, békés időskor várja a bekerülőket.
Helyszín
Tolna megye.Az otthon Szekszárd északi részén helyezkedik el jól megközelíthető helyi járatú busszal, illetve személygépkocsival. 56 idős ember ellátásáról gondoskodunk 2 pavilonban.
Elhelyezés / férőhely
2,3,4 ágyas szobákban
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
56 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Az intézmény az időskori demenciában szenvedők ellátását is biztosítja.A megyéből fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Kövecses Ferencné
2002-óta pályázati pénzből korszerűbb ellátást tudunk biztosítani, így kialakításra kerültek 4, 3, 2 ágyas szobák, dohányzó helység, foglalkoztató, mozgássérült WC, fürdő. A felsoroltakon kívül rendelkezünk ebédlővel, melegítő konyhával, társalgóval.
Az otthon 20 fő dolgozóval oldja meg az idősek ellátását, az integrált intézményen belül. A szakdolgozók megfelelő szakképesítéssel rendelkeznek, folyamatos továbbképzésük biztosított. A gondozási munka célja a betegek szakszerű ápolása, mozgatása, életminőségük szinten tartása, illetve javítása.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel

 • Mentálhigiénés ellátás keretében évenként idősek napját rendezünk, ahol a dolgozók megvendégelik a lakókat. Ezen a napon zenekar gondoskodik a szórakoztatásról, iskolás gyerekek adnak műsort.
 • Karácsonyi ünnepségeink bensőségesek, mert, iskolások és a társintézményben lakó fiatalok színvonalas műsorral kedveskednek az időseknek.etében fontosnak tartjuk a lakóink hozzátartozóival a kapcsolattartást, az itt élők foglalkoztatását.
 • Kirándulások keretében gondoskodunk arról, hogy az otthonunkban élők, környezetüket megismerjék.
 • Minden szobában tévé, hűtő áll a rendelkezésükre a lakóknak.

Részleteit

Település Szekszárd
Utca / házszám Palánki u 2
Telefonszám +3674529090
Telefonszám ---
E-Mail otthonvezetopalank@tmiszi.hu

Hely

Tolna (megye), Magyarország
Szekszárd Palánki u 2, 7100

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez