lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Őszirózsa Gondozási Központ Rózsaszentmárton

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Célunk a harmadik életkorban a testi- lelki jólét,az aktivitás fenntartása,elő kívánjuk segíteni,hogy lakóink harmonikusan éljék meg mindennapjaikat.
Célunk a harmadik életkorban a testi- lelki jólét, az aktivitás fenntartása, elő kívánjuk segíteni, hogy lakóink harmonikusan éljék meg mindennapjaikat. Az intézményi felvételkor megállapodás megkötésére kerül sor, melyben rögzítésre kerülnek mindkét fél jogai és kötelezettségei. Az intézményi ápolás, gondozás, a teljes körű ellátás pénzbe kerül, melyhez hozzájárulnak, az állam, az intézményt fenntartó önkormányzat és természetesen a lakók, vagyis az ellátottak.
Helyszín
Heves megye,Rózsaszentmárton Az Idősek Otthona nyugodt, csendes, a későbbiekben kialakítandó pihenő parkkal, díszkerttel övezett környezetben létrehozott épület komplexum, melyben a lakók életkori sajátosságainak megfelelően kialakított belső terek, a komfortos életvitelt szolgáló önálló lakrészek a nyitott teljes életet biztosítják.
Elhelyezés / férőhely
2 személyes lakrészekben
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Lukácsné Szabó Alexandra
Az emelt szintű ellátási formára kétszemélyes lakrészekben van lehetőség. Ezen lakrészekhez önálló fürdőszoba, főzőfülke tartozik, TV- telefon csatlakozóval, nővérhívóval ellátva. A beköltözők az apartmanokat saját igényük, ízlésük szerint rendezhetik be, otthonról hozott kedves tárgyaikkal, bútoraikkal, melyeknek a kiválasztása az előgondozás során történik meg. A látogatók, barátok, családtagok fogadása, a szabad kijárás mindenkor adott.
A teljes ellátás keretén belül biztosított a 24 órás nővérszolgálat, az általános orvosi és alapgyógyszer ellátás, a napi háromszori étkezés, szükség szerinti diétás élelmezés, mozgásterápia, foglalkozásokon, kulturális programokon való részvétel.
Vallásgyakorlásra az intézményben és a település templomában van lehetőség. Az intézmény által felajánlott térítésköteles szolgáltatások: fodrászat, pedikűr manikűr, kirándulások, túrák. A napi ápoló-gondozó munka során az egyénre szabott komplex ellátás megvalósítására törekszünk, tiszteletben tartva lakóink emberi méltóságát.

Részleteit

Település Rózsaszentmárton
Utca / házszám Apci u 2
Telefonszám +3637384153
Telefonszám ---
E-Mail vezeto@oszirozsa.hu

Hely

Heves (megye), Magyarország
Rózsaszentmárton Apci u 2, 3033

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez