Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Idősek Otthona Mezőszilas

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az otthon 1962 óta működik. 200 fő az engedélyezett ellátotti létszám.20%-ig az ország más területéről is fogadjuk az idős embereket.
Az intézmény külső környezete:
Az otthon Fejér megye déli részén, Mezőszilas belterületén, a 64-es út mentén, Enyingtől 20 km-re, Sárbogárdtól 15 km-re található.
Az időskorúak otthona négy lakóépületből áll, valamint a hozzá tartozó kiszolgáló épületekből, amelyek csaknem kettő hektáron helyezkednek el. A lakóépületeket tágas udvar, park veszi körül, sétára, pihenésre alkalmas utakkal, öreg vadgesztenyefák árnyékában elhelyezett padokkal.
Az ellátottak elhelyezési körülményei:
Lakóink elhelyezése négy épületben történik. A lakóépületekben a női és férfi férőhelyek mellett házaspárok elhelyezésére alkalmas lakószobák is rendelkezésre állnak. Lakószobáink többsége kétszemélyes, de vannak három, négy és hatágyas szobák is.
Tágas közösségi helyiségek segítik lakóinkat abban, hogy kellemesen teljenek napjaik, igény szerinti koruknak megfelelő, hasznos tevékenységekkel töltsék ki szabadidejüket. A nagyobb rendezvények lebonyolítására is alkalmas ebédlő, televízió nézésére, hozzátartozók fogadására is használható társalgók mellett büszkélkedhetünk egy kisebb könyvtárral is, melyet évek hosszú sora alatt sikerült létrehozni főként adományokból. Vallásgyakorlásra az intézményben kialakított „Imaszobában” nyílik lehetőség. A foglalkoztató helyiségekben jó hangulatban, lelkesen tevékenykednek lakóink.
A lakóépületben büfé üzemel, ahol gyümölcsöt, üdítőket, édességeket, postai árut és más árucikkeket lehet vásárolni.
A telephelyen nyilvános telefon működik, amely segíti a hozzátartozókkal, ismerősökkel való kapcsolattartást.
Ellátottak létszáma
Az otthon 1962 óta működik. 200 fő az engedélyezett ellátotti létszám.
Az otthonban elsősorban azoknak a gondozási szükséglettel rendelkező, nyugdíjkorhatárt betöltött időskorú személyeknek a gondozását végezzük, akik egészségi állapota rendszeres gyógyintézeti kezelést nem igényel, és ellátásuk más módon nem oldható meg. Az idősek otthonába az a 18. életévét betöltött, gondozási szükséglettel rendelkező személy is felvehető, aki betegsége, vagy fogyatékossága miatt önmagáról gondoskodni nem tud.
Bekerülésüket tekintve a legtöbben családból, de sokan kórházak ápolási osztályairól, rehabilitációs és más intézményből érkeztek hozzánk.
Helyszín
Fejér megye,Mezőszilas
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
200 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A megyéből, de a férőhelyek 20%-ig az ország bármely más területéről is fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Lang Zoltánné

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Az egészségügyi ellátás keretében gondoskodunk a lakók egészségmegőrzését szolgáló felvilágosításról, orvosi ellátásáról, szükség szerinti alapápolásáról és szakápolásról, gyógyszerrel, gyógyászati segédeszközzel való ellátásáról, szakorvosi ellátáshoz, kórházi kezeléshez való hozzájutásához.
A mentálhigiénés tevékenység és a foglalkoztatás fontos részét képezi az intézményben végzett szakmai munkának. A különböző foglalkozásokkal, rendezvényekkel, programokkal, elfoglaltságokkal szeretnénk biztosítani ellátottainknak, hogy tartalmasan teljenek mindennapjaik, megmaradjon az önbecsülésük, érezzék, hogy van feladatuk. Nagyobb rendezvényeinkkel (kerti bográcsos főzés, Idősek Világnapja- lakó- hozzátartozó találkozó stb.) szorosan együttműködve az integrált intézmény telephelyeivel, kitárjuk otthonunk kapuit a külvilág felé, erősítjük lakóink családi, baráti, társadalmi kapcsolatait. Jó munkakapcsolatot alakítunk ki a társintézményekkel, nyugdíjas klubokkal, civil szervezetekkel.
Az otthon fő céljának tekinti, hogy az itt élő idős embereknek a szakmai feladatokon túl szeretetteljes törődést és biztonságot nyújtson.
Gyógyszerköltség:
elsősorban közgyógyellátási igazolványok terhére történik a gyógyszerbeszerzés, de az intézmény a jogszabály alapján meghatározott alap-gyógyszerlistában szereplő gyógyszereket térítésmentesen köteles biztosítani. Az ezen kívüli gyógyszerek költsége az igénybevevőt terheli - a személyi térítési díj és költőpénz összegén felüli- maradvány jövedelme terhére.

Részleteit

Település Mezőszilas
Utca / házszám Fő u 55
Telefonszám +36304481951
Telefonszám Tel/Fax: +3625247014
E-Mail iszi.mezoszilas@fejerszgy.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com