Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Idősek Otthona Külsővat

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

198 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.A megye területéről fogadjuk az idős embereket.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
198 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A megye területéről fogadjuk az idős embereket. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint. Pszichiátriai- és súlyos szenvedélybetegeket otthonunk nem tud fogadni. Az intézmény nyitott, a lakók személyiségi és szabadságjogait maximálisan tiszteletben tartjuk, bármikor szabadon elhagyhatják az intézményt a házirend előírásainak betartása mellett. Az otthon vezetésének célja, hogy a lakók részére boldog, derűs, kiegyensúlyozott, tartalmas életet biztosítsunk. Filozófiánk kulcsszavai: nyitottság, felkészültség, tisztesség.
Helyszín
Veszprém megye,Külsővat
Elhelyezés / férőhely
1,2,4 ágyas szobákban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
198 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A megye területéről fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Horváthné Szabó Andrea,Somogyi Sándorné
Az otthon szervezetét tekintve 4 osztályra tagozódik: az ún. régi épületrész földszinti és emeleti részlege 1-1 osztály alkot, ugyanígy az ún. új épületrészben földszinti és emeleti osztály működik.
A lakószobák tágasak, világosak, jól felszereltek. A régi épületrészben 12 db négyágyas, 25 db kétágyas szoba található. Az 1991 óta működő újabb épületrészben. 12 db egyágyas, illetve 44 db kétágyas szoba került kialakításra. Itt két-két szobához külön előtér tartozik beépített szekrényekkel és önálló vizesblokkal, amely WC-t, kézmosót és zuhanyzót foglal magába. Az emeleti szobák megközelítését liftek segítik. A szobák bútorozottak, ezért sajnos csak nagyon indokolt esetben van lehetőség kisebb, saját bútordarabok elhelyezésére.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
A lakók részére szabadidejük hasznos eltöltése, értékeik kibontakoztatása, valamint kikapcsolódásuk érdekében folyamatosan tartunk szellemi, kulturális és szórakoztató foglalkozásokat csoportosan és egyénileg is. Ehhez több mint 4000 kötetes könyvtár és technikai eszközök sokasága áll rendelkezésre. Az otthonban a lakókból alakult énekkar és irodalmi színpad működik. Az intézmény mentálhigiénés csoportja tagjainak vezetésével éves-, havi-, heti lebontású terv alapján szervezik a programokat, melyek a teljesség igénye nélkül:
 • Állami és nem állami ünnepek közös megünneplése
 • Vetélkedők, felolvasások, filmvetítések
 • Kreatív foglalkozások (kézműves és egyéb munkák)
 • Farsang, Idősek Hete rendezvénysorozat
 • Kirándulások, fürdő látogatás a közeli meleg vizű fürdőkbe
 • Kulturális találkozókon való részvétel
 • Iskolásokkal, óvodásokkal, fiatalokkal közös programok
 • Internet kezelés, számítógépes játékok (Internet-kávézó)
 • Vallásos egyházi programok szervezése, segítése
 • Demens lakók speciális foglalkozásai
 • Specializációnk a komplex rehabilitációra szoruló időseket ellátó intézményi program (a programról bővebben a Szakmai Programunk 15-24 oldalon adunk tájékoztatást)
A 300 adagos konyha modern, korszerű eszközökkel ellátott, megfelel a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is. Napi háromszori étkezést biztosítunk. Orvos előírása alapján lehetőség van diétás étkezés igénybevételére.
Éttermünk hangulatos, reprezentatív, egyszerre 100 lakó kulturált étkeztetését teszi lehetővé. Méretei, impozáns megjelenése alkalmassá teszik a gyakori kulturális rendezvények lebonyolítására is.
Folyamatosan őrködünk lakóink egészsége felett. Az intézmény orvosa heti két alkalommal tart rendelést, ezen kívül sürgős esetben bármikor hívható. Havonta egy alkalommal ideggyógyász szakorvos áll a lakók rendelkezésére. A napi ápolási és gondozási teendőket 50 fős szakszemélyzet látja el. Munkánk során alapelv a prevenció, melynek célja a lakók állapotromlásának megelőzése, valamint az új keletű betegségek korai felismerése, melyet rendszeres szűrővizsgálatokkal és a lakók testi-lelki állapotának folyamatos figyelemmel kísérésével valósítunk meg. A lakók részére rendelt gyógyszereket az intézmény biztosítja a mindenkor hatályos jogszabályi előírásokkal szinkronban.
Fizikoterápiás kezelőhelyiségünkben a gyógyító munka mai színvonalának megfelelő eszközök állnak a lakók rendelkezésére. Az itt található kis- és nagyfrekvenciás készülékek az akut és krónikus betegségek gyógyításán túl az intézményben folyó komplex egészségügyi ellátás részeként a rehabilitációt is elősegítik.
A földszinten kialakított fodrászműhelyben hetente kétszer lehetőség van a szépítkezésre női és férfi lakóinknak egyaránt. A pedikűrös is e helyiségben fogadja a lakókat havonta egy alkalommal. A szolgáltatásokért külön fizetni kell.
Az otthon korszerű gépekkel üzemelő mosodája napi 250 kg ruha mosását, vasalását végzi. A szolgáltatásért külön fizetni nem kell.
A külsővati telephely lakóinak vallásgyakorlását az 1998-ban átadott impozáns erdei ökumenikus kápolna segíti, melyet olaszországi önkéntes barátainkkal közösen (Olaszországi nemzeti Alpesi Szövetség) építettünk.
A külsővati telephelyen az elmúlt időszakban – elsősorban nyertes pályázati forrásokból - jelentős fejlesztések történtek. Ezek közül kiemelendő többek között a biológiai szennyvíztisztító telep megépítése, a régi épületrész vizesblokkjainak teljes felújítása, mozgáskorlátozottakat szállító speciális mikrobusz beszerzése, a módszertani osztály tárgyi és személyi feltételeinek megteremtése, Európa-pont létrehozása, informatikai fejlesztések. Ez utóbbi eredményeképp az intézmény hardver-ellátottsága átlagon felüli, jelenleg hálózati környezetben 26 számítógép segíti az alkalmazottaink munkáját szélessávú Internet hozzáféréssel.
Az otthon működését jelentős mértékben támogatja az „Őszi napfény” Alapítvány, mely elsősorban a lakók programjainak szervezéséhez nyújt támogatást, de a berendezések , felszerelések beszerzésében is komoly segítséget nyújt. Az Alapítvány bonyolításában történt 1998-ban az ökumenikus kápolna felépítése is.
Az intézmény vezetése kiemelt feladatának tekinti a dolgozók folyamatos képzését- továbbképzését. A 2005-ben elkészült oktató-továbbképző részlegben nemcsak saját dolgozóink, hanem a megye valamennyi szociális ellátást nyújtó szervezetének dolgozóját fogadjuk, három év alatt több, mint 800 dolgozó képzését végeztük. 2007-ben fejeztük be a felsőfokú képesítést nyújtó „Gerontológiai gondozó” képzését, melynek keretében 26 hallgató szerzett képesítést.

Részleteit

Település Külsővat
Utca / házszám Béri Balogh Ádám u 1
Telefonszám +3689546000
Telefonszám +36202995937
+36202995631
E-Mail reszlegvezeto.kulsovat@iopkov.hu
vezetoapolo.kulsovat@iopkov.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com