Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Idősek Otthona Devecser

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

100 férőhelyes otthon tömegközlekedési eszközökkel, személygépkocsival jól megközelíthető, a felújított Esterházy kastélyban működik.
Devecser szívében működik a Veszprém Megyei Idősek Otthonainak Egyesített Szociális és Módszertani Intézményének I. számú telephelye.
A több épületegyüttesből álló 100 férőhelyes otthon tömegközlekedési eszközökkel, személygépkocsival jól megközelíthető, a felújított Esterházy kastélyban működik.
A városi könyvtárral közös udvarban, ingyenes parkolási lehetőség biztosított.
Intézményünkben arra törekszünk, hogy lakóink minél hosszabb ideig megőrizhessék önállóságukat, természetesen figyelembe véve alapbetegségeikhez mérten ami elvárható.Mindannyiunk vágya, hogy időskorúnkat kényelembe, tapintatos gondoskodás mellett éljük meg. Otthonunkban figyelmet fordítunk, hogy lakóink életkorának és egészségi állapotának megfelelő életkörülményeket biztosítsunk.
Az épület kétszintes akadálymentesített, a közlekedést 2010-ben felújított lift is segíti, a szintek között.Szobáink 2-3 ágyasak külön fürdőszobával ellátottak.
Az Alzheimer és az Alzheimer típusú megbetegedésben szenvedők számára külön Intenzív gondozási részleg került kialakításra, négy ágyas szobákkal, foglalkoztatóval külön férfi, női fürdővel.
Feladatunknak érezzük, hogy lakóink környezetükkel megelégedve, ahhoz jól alkalmazkodva: hozzátartozóikkal, gyermekeikkel, rokonokkal, barátokkal a kapcsolatot fenntartva éljenek.
Helyszín
Veszprém megye.Otthonunk Devecser, Petőfi tér 5. szám alatt, a Somló hegy tőszomszédságában, meghatározó jelentőségű közutak találkozásánál, a város központjában helyezkedik el az 500 éves vár falain belül festői környezetben.Az intézmény tömegközlekedési eszközzel, személygépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető, a látogatók számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított.
Elhelyezés / férőhely
100 fő, ebből 75-80 idős ellátása, 20-25 fő demens ellátása.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
Az Eszterházy család felújított kastélyában működő impozáns városi könyvtárral közös udvarban, kulturált körülmények között várjuk lakóinkat.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Lozsiné Rózsás Ildikó

 • 38 db
 • 2-3 ágyas, fürdőszobával
 • demens részlegen 4 fő/szoba
 • A szobák felszereltségéhez tartozik szekrény, asztal.
 • Előzetes egyeztetést követően lehetőség van apróbb berendezési tárgyak behozatalára, melyek veszélyt nem jelentetnek és érintésvédelmi szempontokat nem érintenek.
Otthonunk a teljes körű ellátás keretein belül biztosítja:
 • a napi háromszori étkezést,
 • a rendszeres orvosi ellátást,
 • a differenciált (egészségi állapotnak megfelelő) ápolást
 • gondozást,
 • a személyes ruhaneműk, textíliák mosását, javítását,
 • a személyi és környezeti higiénét,
 • lehetőségeket kínál a szabadidő hasznos eltöltésére, az egyéni igények figyelembevételével.
Az intézmény által biztosított étkezésen túl, teakonyha használatával lehetőség van különleges igények kielégítésére is.
Intézményünkben minden szinten van színes televízió és rádió, a kultúrhelyiségben videomagnó, DVD-lejátszó és társasjátékok.Az átrium udvarban lehetőség van közös tekézésre, a pihenőhelyek (padok, napernyővel ellátott asztalok) alkalmat adnak beszélgetésre, az élmények átadására, jó időben pedig a mentálhigiénés foglalkozásokra is itt kerül sor.Otthonunkban található egy úgynevezett „terápiás szoba”, amely alkalmas egyéni illetve kiscsoportos beszélgetésekre, egyben helyszíne különböző terápiás (zene- és illatterápia) foglalkozásoknak is.Fontosnak tartjuk és törekszünk a családi, baráti kapcsolatok ápolására és fenntartására, az intézményünkben lévő nyilvános telefon is ezt a célt szolgálja.
A lakószobák mellett közös használatú helyiségek állnak lakóink rendelkezésére, személyfelvonó lift mindkét épületszárnyban működik.Kényelmet, célszerűséget, biztonságérzetet és az otthonosság érzését kívánjuk biztosítani az itt élők számára, a minőség szem előtt tartásával.A ruhaneműk, textíliák mosatására központi mosodánkban van lehetőség. Ezen felül ellátottaink igény szerint önállóan is moshatnak, a technikai eszközökkel jól felszerelt, e célra kialakított mosókonyhában.Heti hat órás rendelési időben biztosított az egészségügyi ellátás, amely az otthon lakóinak sajátosságaihoz alkalmazkodik. Háziorvosunk útmutatása alapján történik az egyéni ápolás, de véleményét az egyéni gondozás rendszerének kialakításánál is figyelembe vesszük.A gondozási problémákat, a gondozás során alkalmazott módszereket, elérendő célokat lakóink közreműködésével határozzuk meg.Otthonunk a súlyosan előrehaladott, gyógyíthatatlan betegek részére a hospice szemléletű gondozás irányelveinek betartásával, a fájdalom és egyéb tünetek enyhítésével, a pszichés és szociális problémák figyelembevételével a lehető legjobb életminőséget próbálja biztosítani.A mentálhigiénés munka, a testi-lelki integrációt megőrizve a harmóniára törekedéshez nyújt segítséget.
A szabadidő hasznos eltöltésére szellemi-, kulturális-, szórakoztató- és fizikai szabadidős programokat szervezünk. Olvasni szerető ellátottaink a közös udvarban lévő könyvtár széles választékából kölcsönözhetnek, a zene és művészetkedvelő lakóink író-, olvasó találkozókon, hangversenyeken, kiállításokon vehetnek részt.Felekezeti hovatartozás nélkül minden lakó gyakorolhatja vallását. Heti egy alkalommal intézményünk ad otthont a városi katolikus szentmisének.Otthonunk ellátási kötelezettségén felül erre kialakított helyiségben, költségtérítéses formában rendszeresen biztosítja a fodrász és pedikűr igénybevételét.
Alapelvünk: olyan intézmény működtetése, amely az idős ember személyes gondoskodásával olyan módon foglalkozik, hogy a problémákat a családdal, a generációkkal együtt oldja meg, amely segíti az idős ember autonómiáját a lehető leghosszabb ideig megtartani, biztonságérzetet és nyugalmat ad. Az életnek értéket egyszeri volta és megismételhetetlensége ad.

Részleteit

Település Devecser
Utca / házszám Petőfi tér 5
Telefonszám +3688514680
Telefonszám +36303888019
+36203835636
E-Mail reszlegvezeto.devecser@iopkov.hu
vezetoapolo.devecser@iopkov.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com