Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Idősek Otthona Bakonyszentlászló

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

25 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Elsősorban a településről, de az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybe vevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Bakonyszentlászló életében az idősekről való gondoskodásnak régi hagyományai vannak. 1969-ben létrehozták az első szociális intézményt. Az akkori háziorvos (Dr. Juhász József) kezdeményezésére megalakult az Öregek Napközi Otthona. A két gondozónővel működő intézmény 40-50 idős ember számára jelentett olyan biztos helyet, ahol nemcsak a napi háromszori étkezésről, hanem a kultúrált időtöltésről is gondoskodtak.
A folyamatos igényfelmérés alapján 1985-ben beindult a házi segítségnyújtás és az étkeztetés is.
Ugyancsak háziorvosi (Dr. Édes Katalin) indíttatásra 1990-ben pályázati forrásból finanszírozva nyitották meg a bentlakásos otthont, ami a mai napig működik a településen. A szervezeti keretek változtak, 2000-ben Gondozási Központtá alakult az intézmény (Idősek Klubja, Idősek Otthona, Étkeztetés, Házi segítségnyújtás) látta el a település időseit.
Pályázati forrásból 2007-ben a település centrumában megépült az Egészségügyi Centrum, és került felújításra, átépítésre a Gondozási Központ. E projekt egyben jelképe is annak az összefogásnak, és együttműködésnek, ami az egészségügyi és szociális ellátás között létrejött. A két épületet összekötő folyosó „híd" jobb életet és munkakörülményeket jelent az intézmény ellátottjainak és dolgozóinak. Az átalakítás után 12 főre bővülhetett az Idősek Otthona. 2009 januárjában újabb 4 fővel bővültünk.
2009 nyarán fejeződnek be az Idősek Otthonának bővítését szolgáló munkálatok, mely ismét pályázati forrásból valósulhatott meg. Otthonunk a bővítés után 25 idős ellátására lett alkalmas.
Helyszín
Győr-Moson-Sopron megye.Intézményünk jól megközelíthető, Bakonyszentlászló központjában található, a folyamatos átalakításoknak és felújításoknak köszönhetően akadálymentes, kellemes környezetben várja lakóit.
Elhelyezés / férőhely
1,2 ágyas szobákban
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
25 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Elsősorban a településről, de az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Van den Hövel Éva
Lakószobáink tágasak, világosak, jól felszereltek. A régi épületrészen 2 db kétágyas és egy egyágyas betegszoba áll a lakók rendelkezésére. Az új épületrészeinken 10 db kétágyas szoba található. Három fürdőszoba, egy mozgáskorlátozott WC, és 3 db normál WC található az épületünkben.
 • intézményünk a település napközi otthonos konyhájáról kapja az ebédet. Napi háromszori étkezést biztosítunk. Orvosi előírásra lehetőség van diétás étkeztetés igénybevételére
 • folyamatosan őrködünk lakóink egészsége felett. Az intézményünk mellett található egészségügyi centrum szolgáltatásait lakóink is használhatják. A két épületet folyosó köti össze így könnyen közlekedhetnek
 • a napi ápolási és gondozási teendőket 6 fős ápoló-gondozó személyzet látja el. Munkánk során alapelv a prevenció, melynek célja a lakók állapotromlásának megelőzése, valamint az új keletű betegségek korai felismerése, melyet a lakók testi-lelki állapotának folyamatos figyelemmel kísérésével valósítunk meg. A lakók részére rendelt gyógyszereket intézményünk biztosítja a mindenkor hatályos jogszabályok szerint
 • az intézmény működése során az ellátást igénybe vevő részére teljes körű ellátást biztosít. Folyamatosan biztosított az étkeztetés, ruházat, textília, egészségügyi ellátás, foglakoztatások, és a lakhatás
Az intézmény az ellátás során eleget tesz tájékoztatási kötelezettségének, az adatkezelés során előírt adatvédelmi kötelezettségeknek, tiszteletben tartja és biztosítja a lakók jogait, érvényre juttatja az együttélés szabályainak megvalósulását, biztosítja az ellátásban részesülő személyek egymás közötti, valamint a hozzátartozóikkal való kapcsolattartását, szabályozza, és érvényre juttatja a látogatók fogadásának rendjét, valamint az intézményből való eltávozás és visszatérés rendjét, az érték. és vagyonmegőrzésre átvett tárgyak átvételének és kiadásának szabályait, a pénz- és értékkezelés rendjét, biztosítja az ellátottak érdekvédelmét.
Az intézmény teljes mértékig lehetővé teszi és biztosítja az egyéni és közösségi vallásgyakorlás lehetőségét.
Otthonunk nyitott, lakóink személyiségi és szabadságjogait maximálisan tiszteletben tartjuk, bármikor szabadon elhagyhatják az intézményt a házirend előírásainak betartása mellett.
Célunk, hogy a lakóink részére boldog, derűs, kiegyensúlyozott, tartalmas életet biztosítsunk.

Részleteit

Település Bakonyszentlászló
Utca / házszám László Király u 10
Telefonszám +3688573122
Telefonszám ---
E-Mail idosekotthona@bakonyszentlaszlo.hu
gondozaskp@freemail.hu
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com