lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Humán Szolgáltató Központ Vásárosnamény

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

26 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Elsősorban a településről, de az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
2003. január 2-tól városunk szociális ellátó rendszerében új, magas színvonalú Idõsek Otthona kezdte meg mûködését. Intézményünk fenntartója Vásárosnamény Város Önkormányzata, gazdálkodásunkat felügyeli, részben önállóan mûködünk. Célkitûzésünk: lakóink önállóságának megtartása mellett családias, békés, biztonságos évek biztosítása. Bekerülés feltételei: A jelentkezõ ÖNKÉNT döntsön a beköltözésrõl26 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Elsősorban a településről, de az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés feltétele az általános jogszabályi előírásoknak megfelelően.
Intézményünk dolgozói szakképzettek, hivatásnak tekintik munkájukat, mindent megtesznek a lakók jó közérzetéért, jó egészségi állapotáért, hangulatáért.
Munkánkat önkéntesek segítik, akik szabadidejüket, ötleteiket, kreativitásukat adják munkánk sikeréhez.
IDÕSEK OTTHONA NYITOTT, MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK ÉS FOGADUNK.
Látogatóinknak, érdeklődőinknek nyugdíjasoknak, családtagoknak előzetes egyeztetés után részletesen bemutatjuk intézményünket és bővebb tájékoztatást adunk.
Helyszín
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.Vásárosnamény
Elhelyezés / férőhely
1,2 ágyas
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - tálaló konyha van
Általános
26 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Koncz Edina
Intézményünkben 12 db. kétágyas, és 2 db egyágyas, ízlésesen berendezett szobák vannak, önálló fővonalas KOKO rendszerű telefonnal felszerelve. A mini konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző elhelyezésére és használatára lehetőség van.
 • Napi háromszori étkezés, valamint szükség szerint diétát biztosítunk
 • Rendszeres orvosi ellátással, gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök segítségével vigyázunk lakóink egészségére
 • Egyénre szabott fizikai, mentális, pszichés gondozást végzünk 
 • Lehetõség van szabad vallás gyakorlására
 • Kulturális, szórakoztató, szabadidõs programokat, rendezvényeket szervezünk
 • Igény esetén fodrászt biztosítunk
 • Önkéntesek bevonásával. irodalmi kör, dal kör,
 • Kényelmes berendezett társalgóinkban TV, videó, magnó, sajtó, házi könyvtár segíti az idõ hasznos eltöltését
Intézményünk dolgozói szakképzettek, hivatásnak tekintik munkájukat, mindent megtesznek a lakók jó közérzetéért, jó egészségi állapotáért, hangulatáért. Munkánkat önkéntesek segítik, akik szabadidejüket, ötleteiket, kreativitásukat adják munkánk sikeréhez. 

Részleteit

Település Vásárosnamény
Utca / házszám Bartók B u 20a
Telefonszám +3645570217
Telefonszám +3645570218
Fax: +3645570216
E-Mail koncz.edina@vasarosnameny.hu

Hely

Szabolcs-Szatmár-Bereg (megye), Magyarország
Vásárosnamény Bartók B u 20a, 4800

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez