Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Gondviselés Szociális Otthon Segesd

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
Az intézmény bentlakásos elhelyezést nyújtó idősek otthona, melynek célja az időskorúak ellátása,gondozása, ápolása.
A Somogy Megyei Önkormányzat Gondviselés Szociális Otthona a megye legnagyobb bentlakásos szociális intézménye, amely teljes körű ellátást nyújt az életkoruk, egészségi állapotuk vagy szociális helyzetük miatt rászoruló személyek részére. Az intézmény fenntartója a Somogy Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A szociális otthon alaptevékenysége időskorúak, szenvedélybetegek, fogyatékos személyek és hajléktalanok ápolása gondozása, valamint rehabilitációs ellátása. Otthonunkban összesen 710 ellátott él. A Segesd, Kossuth u. 1. sz. alatti címen található központi intézmény mellett négy telephelyen gondoskodunk az ellátottakról az alábbi arányok szerint. A segesdi kastélyépületben 270 időskorú és szenvedélybeteg, a zárda épületében 80 fő fogyatékkal élő ellátott él. A szabási telephelyen 50 fő szenvedélybeteg vehet részt komplex rehabilitációban. A Magas Cédrus Szociális Otthoni telephely munkatársai 100 időskorú, 78 szenvedélybeteg és 10 hajléktalan személy ápolását gondozását végzik, még emellett Gyöngyöspusztán részesül rehabilitációs célú ellátásban 10 hajléktalan és 12 szenvedélybeteg ellátott. Intézményeinket több hektáros rendezett, szép parkok veszik körül, amelyet az intézmények lakói és dolgozói gondoznak. Az intézmények konyhakertjeiben a munkához kedvet érző ellátottak kedvükre kertészkedhetnek.
Helyszín
Somogy megye,Segesd
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
170 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A megyéből fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Nagy István Béla,Nemes Zita
A Somogy Megyei Önkormányzat Gondviselés Szociális Otthona az önmaguk ellátására nem vagy csak folyamatos segítséggel képes személyek ápolását, gondozását biztosítja, melynek keretében teljes körű ellátást nyújt. Ennek keretében lakhatást, legalább napi háromszori étkezést, szükség szerint ruházattal és textíliával történő ellátást, egészségügyi, mentális gondozást és foglalkoztatást biztosít. Az étkezés során lehetőség nyílik az egyedi egészségügyi problémák figyelembevételére (diabétesz, epebántalmak, lisztérzékenység, tejérzékenység, pépes diéta, stb.), s ennek megfelelő étrend igénylésére. Munkatársaink az ápolás, gondozás során kiemelt figyelmet fordítanak az ellátottak egészségi állapotára, speciális szükségleteire és személyiségének főbb vonásaira. Az otthon minden telephelyén állandó nővéri felügyelet és rendszeres orvosi kontroll szolgálja az ellátottak egészségi állapotának felügyeletét. Biztosítjuk továbbá az egészségügyi tanácsadást, a preventív szűréseket és az orvos által előírt vizsgálatok elvégzését. Intézményünkben háziorvosok és pszichiáter szakorvosok tartanak rendszeresen rendelést.
Gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök beszerzését a hatályos jogszabályoknak megfelelően biztosítjuk. A személyes ruházat és az ágynemű mosását, varrását saját mosodánk és varrodánk biztosítja. Az intézményben a hajvágást térítésmentes szolgáltatást.Az otthonban rendszeresen szervezünk kulturális és szabadidős programokat, az igényeknek megfelelően kirándulásokon is részt vehetnek az ellátottak. Intézményünkben három társalgó helyiség szolgálja az ellátottak kikapcsolódását, közös programok megszervezését. Katolikus Szentmisét, Református Istentiszteletet rendszeresen látogathatnak lakóink az otthonban.A pénzhasználatra nem képes ellátottak bevásárlásáról, pénzkezeléséről gazdasági nővérek gondoskodnak a pénzügyi szabályok betartásával.Az intézményen belüli foglalkoztatás sokrétű, varrás, szövés, asztalos tevékenység, park-és kertgondozás, takarítás, konyhai kisegítő munkálatok végezhetők. 

Részleteit

Település Segesd
Utca / házszám Kossuth u 1
Telefonszám +3682733210
Telefonszám Fax: +3682498025
E-Mail gondviseles@smgondviseles.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com