Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

ESZI Nagymágocsi Kastélyotthona

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az otthon 298 fővel működik. Az épületet 1897-ben a Károlyi család építtette, 1954 óta szociális otthon.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Az otthon 298 fővel működik. Az épületet 1897-ben a Károlyi család építtette, 1954 óta szociális otthon. Az idősek otthonában, ami ma már szociális otthonként működik, azok a nyugdíjkorhatárt betöltött személyek kerülnek elhelyezésre, akiknek az egészségügyi állapota nem igényel rendszeres gyógyintézeti kezelést, önmaguk ellátására nem vagy csak részben képesek. Az intézménybe az a 18. életévét betöltött személy is felvehető, aki betegsége miatt nem tud önmagáról gondoskodni. Az elhelyezéshez gondozási szükséglet vizsgálata szükséges. E nélkül legfeljebb 3 hónapra biztosítható az ellátás.
Az intézményi felvételkor az intézmény vezetője (vagy az általa megbízott) nyújt tájékoztatást az ellátott és hozzátartozója számára az intézmény belső életét szabályozó életformáról és az együttélés szabályairól.
Helyszín
Csongrád megye.Nagymágocs nagyközség Szentes és Orosháza között, a Mágocs-ér mellett terül el. Első okleveles említésére 1426-ban kerül sor Magoch alakban, neve feltehetően első birtokosától, a Szente-Mágocs nemzetségtől származik. A törökök majd a tatárok által pusztított terület 1722-ben a Nagymágocs történetében meghatározó szerepet játszó Nagykárolyi gróf Károlyi család tulajdonába került. A Károlyi család idején épült az Ybl Miklós tervezte uradalmi iroda, a számvizsgáló lak (ma katolikus parókia) és a központi magtár. Károlyi Imre 1896-97-ben felépíttette a település máig is legszebb díszének számító kastélyt a gyönyörű parkkal. Az itt élőknek a mezőgazdaság ad munkát, leginkább a szántóföldi növénytermesztése jelentős. A település életében nagy fellendülést jelentene, ha komoly befektetőket találna a 42 C°os vizet adó termálkútra, a háromszintes műemlék magtárra, a ma szociális otthonként működő Károlyi-kastély turisztikai célú hasznosítására.
Elhelyezés / férőhely
2-4-7-12-14 fő/szoba
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Az intézmény célja, az időskorú személyek életminőségének javítása a komplex gondozás és a szociális munka eszköztárának alkalmazásával.. Elsősorban a megyéből, de az ország egész területéről is fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Hortobágyi Gyula
A főépületben (Károlyi kastély) két szinten, két gondozási egységben történik az ellátás.Kastély műemlékvédelem alatt áll, ezért átalakítása nem lehetséges, így a lakók nagy létszámú szobákban vannak elhelyezve. (2-4-7-12-14 fő/szoba) A lakószobák száma az emeleten 16 db, (fennjárók részére), a földszinti osztályon 10 szoba található, ahol a mozgásukban akadályozott, nehezen mozgó és részben önellátó lakók élnek. Ápolási részleg a „kiskastély" épületében található, ahol 2-9 ágyas, összesen 31 lakószobában a demens ellátottak többsége és aktív korú, mozgásukban akadályozott, valamint inkontinens, teljes ápolást igénylő ellátottak gondozása folyik.
 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Az otthon a lakóknak foglalkoztatást szervez, biztosítja ápolásukat, gondozásukat. Az otthonban lakók teljes ellátásban részesülnek.
A lakók gondozását, ápolását szakmai team végzi. Összhangban kell tevékenykednie az egészségügyi csoportnak, valamint a mentálhigiénés csoportnak.
Cél, a lakók teljes körű fizikai ellátása, mentális gondozása, közösségi programok szervezése, a lakók tájékoztatása a különböző rendezvényekről, tevékenységekről, mindennapjaik színesebbé tétele, a hasznosság érzésének megteremtése.

Részleteit

Település Nagymágocs
Utca / házszám Szentesi u 2
Telefonszám +3663363005
Telefonszám ---
E-Mail hortobagyigyula@freemail.hu
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com