Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berecz István E-mail: istvan.berecz@carehomenet.com

ESZI Idősek Otthona II Sopron

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

37 férőhelyes, emelt szintű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A településről és a Kistérség területéről fogadjuk az idős embereket.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
37 férőhelyes, emelt szintű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A településről és a Kistérség területéről fogadjuk az idős embereket. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Ön- és közveszélyes beteget és szenvedélybeteget nem tudunk ápolni.
Helyszín
Győr-Moson-Sopron megye Lőverek aljában emeltszintű ellátást nyújtó modern kalalakitású idős otthon. A közeli erdő a jó levegőn való sétálásra, túrázásra ad lehetőséget. A város központja gyalogos sétával elérhető, de rendszeresen közlekedő helyi buszjárat is van.
Elhelyezés / férőhely
1,2 ágyas szobákban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
37 férőhelyes, emelt szintű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. A településről és a Kistérség területéről fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Sipőc Katalin

 • Elhelyezés egyágyas, házaspár esetében kétágyas szobában történik.
 • Az apartmanokban beépített konyha, minden lakóegység fürdővel és WC-vel ellátott.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel

 • Az intézménybe beköltöző, ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint amit korábban megszokott, azzal a különbséggel, hogy itt segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek lakhelyén élve esetleg nehézséget jelentettek. Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.
 • Az igénybe vevő teljes körű ellátása, ápolása-gondozása mellett biztosítjuk szükség szerint a foglalkoztatást, szabadidő hasznos eltöltését, mentális, szociális támogatást.
 • A mentálhigiénés ellátás a személyre szóló gondozási tervek alapján történik, igazodva az egyén igényeihez, képességeihez.
 • Demens/Alzheimeres betegápolás
 • Parkinson-kóros betegápolás
 • Magas vérnyomásos betegápolás
 • Diabéteszes betegápolás
 • Mozgásszervi betegápolás
 • 24 órás ügyelet
Az intézményben történő felvétel csak a napi 4 órát meghaladó, illetve a külön jogszabályban meghatározott egyéb körülményeken alapuló gondozási szükségletet igazoló szakvélemény alapján nyújtható azon személyek részére, akik rendszeres fekvőbeteg gyógyintézeti kezelést nem igényelnek, és a rájuk irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltötték.
Az Otthonba a kérelmezővel együtt az ellátás igénylésekor legalább egy éve együtt élő házastársa, élettársa, testvére és fogyatékos közeli hozzátartozója a 4 órát meghaladó gondozási szükséglet hiányában is felvehető.
Ellátás nyújtható továbbá azon napi 4 órát meghaladó gondozási szükséglettel rendelkező személyeknek is, akik a 18. életévüket betöltötték, azonban betegségük vagy fogyatékosságuk miatt önmagukról gondoskodni nem képesek.
Az Időskorúak Gondozóházába ideiglenes jelleggel legfeljebb egyévi időtartamra nyújtható a teljes körű ellátás, illetve különös méltánylást érdemlő esetben az intézmény orvosának szakvéleményét figyelembe véve egy alkalommal, egy évvel meghosszabbítható.
Az intézményben az ellátás igénybevétele önkéntes. Az elhelyezés iránti kérelem benyújtása előtt szóbeli és írásbeli tájékoztatót kapnak az érdeklődők, igény esetén megmutatjuk az intézményt. Személyes gondoskodást nyújtó ellátást a kérelmező, illetve annak törvényes képviselője kérhet, Törvényes képviseletre akkor van szükség, ha a kérelmező nem rendelkezik az ügyeinek viteléhez szükséges belátási képességgel.
Az intézményvezető a rendelkezésére álló információk, gondozási szükséglet szakvéleménye a jövedelemről kiállított igazolás alapján és az elhelyezési kérelmek beérkezésének sorrendjében gondoskodik az ellátást igénylők elhelyezéséről és a soron kívüli elhelyezésről.
A kiértesítés a férőhely elfoglalásáról telefonon és ezzel egyidejűleg írásban történik. A gondozott a férőhelyet a kiértesítéstől számított 8 napon belül foglalhatja el. Az intézmény igazgatója az ellátás igénybevételének megkezdésekor az ellátást igénylővel, illetőleg annak törvényes képviselőjével megállapodást köt. Az intézmény vezetője a mindkét fél által aláírt megállapodást tizenöt napon belül megküldi a fenntartónak.
Amennyiben a férőhelyet nem foglalja el, a soron következő várakozó kiértesítésére kerül sor.
A bekerüléshez szükséges dokumentumok
“Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez” adatlap
Az idősotthoni ellátást igénylőnek csak saját személyi adatait kell feltüntetni. Személyes adatok közlésén kívül meg kell adni, ha van a tartásra köteles személy és a legközelebbi hozzátartozó nevét, elérhetőségét, és a kérelmezővel egy háztartásban élő nagykorú személyek számát.
„Egészségi állapotra vonatkozó adatok” adatlap
Az elhelyezést kérő háziorvosának kell megadni az egészségi állapotra vonatkozó információkat. Csak a megfelelő ellátási igényre vonatkozó részt kell kitölteni (idős ellátás esetén a formanyomtatvány 2. pontjai, a 2.10. kivételével). Az ellátást igénylő személy egészségi állapotától függően szükség lehet kiegészítő szakvéleményekre, leletekre.
„Jövedelemnyilatkozat” adatlap
Minden személyes gondoskodási formára vonatkozóan ki kell tölteni, figyelemmel arra, hogy a kérelmezőnek mennyi és milyen jövedelmi típusból származik a bevétele.

Részleteit

Település Sopron
Utca / házszám József Attila u 3
Telefonszám +3699523026
Telefonszám ---
E-Mail sopron.eszi@t-online.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com