Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berecz István +36306130051 E-mail: istvan.berecz@carehomenet.com
lepicol 2

Egyesített Szociális Intézmény És Árpád házi Szent Erzsébet Idősek Otthona II Dunaújváros

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Elsődleges célunk, hogy egy olyan nyugodt, biztonságos környezet teremtsünk, ahol a gondozottjaink, a napjaikat tartalmasan töltsék.
Az idősek otthonában, a meghatározott gondozási szükséglettel rendelkező, de rendszeres fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igénylő, a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy látható el.
A lakóink számára teljes ellátást nyújtunk, az ellátás magában foglalja az állandó felügyeletet, napi négyszeri étkezést, orvosi ellátást, szabadidős programokat, vallásgyakorlási lehetőséget. Az otthon a rendszeres orvosi felügyelet keretében biztosítja az ellátást igénybe vevő egészségi állapotának folyamatos ellenőrzését, az egészségügyi tanácsadást, a szűrést, az orvos által elrendelt vizsgálatok elvégzését. Munkánk célja a lakók mentális- és szociális, egyéni és közösségi problémáinak megoldása, a beilleszkedés és mindennapi élet megkönnyítése az otthonban, a lakók családi kapcsolatainak ápolásának elősegítése, az egyéni fejlesztés lehetőségeinek biztosítása, hitélet gyakorlása, s a szabadidő értelmes és hasznos eltöltése, programok szervezése. Az idős emberek számára is szükséges biztosítani a folyamatos fejlődést, új ismeretek elsajátításának lehetőségét, vagy ha éppen az egyéni állapot, helyzet azt teszi lehetővé, a képességek szinten tartását, figyelembe véve az egyéni célokat. Az intézményben a szociális gondozás valamennyi eleme alkalmazásra kerül. Elsődleges célunk, hogy egy olyan nyugodt, biztonságos környezet teremtsünk, ahol a gondozottjaink, a napjaikat tartalmasan töltsék. Saját kepeségüknek megfelelő foglakozásokkal, állapotukat szinten tartsuk, esetlegesen javítsuk.
Helyszín
Fejér megye, Dunaújváros
Étkezés / ellátás
Napi négyszeri étkezés, teljes ellátás.
Elhelyezés/ férőhely
25 férőhelyes intézmény
Általános
A lakóink számára teljes ellátást nyújtunk, az ellátás magában foglalja az állandó felügyeletet, napi négyszeri étkezést, orvosi ellátást, szabadidős programokat, vallásgyakorlási lehetőséget.
A lakóink számára teljes ellátást nyújtunk, az ellátás magában foglalja az állandó felügyeletet, napi négyszeri étkezést, orvosi ellátást, szabadidős programokat, vallásgyakorlási lehetőséget. Az otthon a rendszeres orvosi felügyelet keretében biztosítja az ellátást igénybe vevő egészségi állapotának folyamatos ellenőrzését, az egészségügyi tanácsadást, a szűrést, az orvos által elrendelt vizsgálatok elvégzését.
Ünnepek
Bensőséges hangulatban ünnepeljük lakóinkkal a karácsonyt, a húsvétot, az anyák napját, a nőnapot, a halottak napját, a pünkösdöt, a farsangot, a szüreti bált, a télapót. Ünnepekkor gyakran helyi iskolás csoportok, civil szervezetek kedveskednek műsorral nekünk. Rendezvényeinkre, ünnepségeinkre az Otthon lakóin kívül a hozzátartozókat is várjuk. Minden hónapban tortával, pezsgővel, ajándékkal köszöntjük születésnapos lakóinkat.
Kirándulások
Mozgáskorlátozottak szállítására is alkalmas buszunk igénybevételével rendszeresen szervezünk kirándulásokat gyógyfürdőkbe (Kiskőrös, Dunaföldvár), kastélyokhoz (Martonvásár), arborétumokba (Zirc), színházi előadásokra.
Szabadtéri programok
Jó idő esetén a Duna-parton teszünk hosszú sétákat lakóinkkal, illetve szervezünk intézményeink kertjeiben bográcsozást, szalonnasütést, családi napot. A családi nap a legnagyobb szabású intézményen belüli program, ahová lakóinkon, dolgozóinkon kívül a hozzátartozókat és a gondnokokat hívjuk meg.
Közösségi programok
Számunkra nagyon fontos, hogy lakóink részére családias légkört biztosítsunk, annak érdekében, hogy otthonosan érezzék magukat nálunk. Intézményeink közösségi tereiben – foglalkoztató, társalgók – kerülnek megrendezésre a különböző foglakozások, például: kézművesedés (bogyózás, origami, festés, színezés, gyurmázás, stb), zene, film, társasjáték, felolvasás, éneklés, stb., illetve egyéb kulturális programjaink. Az időskori demenciában szenvedő lakók részére a képességfejlesztő játékokkal igyekszünk meglévő ismereteiket fenntartani demens foglalkozás keretin belül. Heti rendszerességgel ügyes kezű gondozottaink számára manuálterápiás foglalkozást tartunk. A manuális foglalkozás előnye, hogy az eltérő szellemi állapotban lévő lakók együtt foglalkoztathatók. Az alkotásokon keresztül egyfajta önkifejezés valósul meg, mely oldja a lelki feszültséget és sikerélményhez juttatja az alkotókat. Nem utolsó szempont, hogy ezzel a lakók, környezetüket teszik szebbé, hiszen a munkák a saját szobáikban, vagy a folyosón kerülnek elhelyezésre. Nem elhanyagolhatók a sakk és kártyajátékok , amelyek a férfi osztályunk fő elfoglaltságát jelenti.
Idősek tornája
Az egyik igen kedvelt elfoglaltság a zeneterápiával egybekötött csoportos torna, amely heti két alkalommal állandó programként szerepel otthonunk életében. Ezen a foglalkozáson minden lakónk részt vehet, szellemi és fizikai állapotától függetlenül. Részben szórakoztató, részben egészségügyi folyamatként tekintjük a mozgást. A páros gyakorlatok a társas kapcsolatok elmélyítésére is alkalmasak A csoportos torna minden alkalommal közös énekléssel zárul, amely szintén kellemes időtöltés. Felelevenítjük a régi népdalokat, nótákat, Megható látni azt, hogy súlyosan demens gondozottaink a régi dalokat együtt éneklik a többiekkel.
Mozgó nővérszolgálat
Azon szakápolási feladatok ellátását biztosítja, melyek kiváltják a kórházi kezelést. A felvételre vonatkozó bejelentést megteheti a kérelmező, a hozzátartozó, a háziorvos, illetve kezelőorvos, vagy más olyan személy, aki az ellátott egészségi állapotát olyannak ítéli meg, hogy a szakápolásra vagy szakirányú terápiás szolgáltatásra szorul. Az ellátottak otthonukban vehetik igénybe a szolgáltatást, háziorvosi, vagy szakorvosi javaslat alapján.A szolgáltatás térítés mentes.
Szolgáltatás helye
I. sz. idősek otthona 

Részleteit

Település Dunaújváros
Utca / házszám Barátság u 27
Telefonszám +3625410222
Telefonszám +3625402650
E-Mail baratsag@idosekdujv.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

+36306130051

istvan.berecz@carehomenet.com