Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Angolkert Gyermekotthon és Idősek Otthona Fegyvernek

Önkormányzati otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Angolkert Gyermekotthon és Idősek Otthona Fegyvernek

Leírás

Missziónk az ellátottak iránti elkötelezettség, a szeretetteljes gondoskodás, a hit, a remény és a bizalom jegyében.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Elsődleges feladatunknak tekintjük a magas szakmai színvonalú, egyénre szabott lakóellátást, az egészség megőrzését, az állapotromlás megakadályozását, a rehabilitáció lehetőségeinek maximális kihasználását. Mindezt a családias légkör, a biztonságos környezet megteremtésével, az emberi méltóság és jogok teljes körű betartása mellett, az ellátottak érdekeivel összhangban biztosítjuk.
Küldetésünket, feladatunkat a szolgálat, a hivatás, a tisztelet és a humánum jegyében látjuk el. Célunk az, hogy az Otthon lakói az Intézményt sajátjuknak, az első után a második otthonuknak tekintsék. Minden törekvésünk arra irányul, hogy az igénybe vevő számára az Otthon szép környezetet, belső harmóniát, egy barátságos légkört jelentsen. Az Intézmény az ehhez szükséges feltételek megteremtésével, szerető gondoskodásával, szakmai tudásával kíván hozzájárulni ahhoz, hogy lakóik elégedettek legyenek és örömteli életet éljenek. Azon ellátottaink számára, akik átmenetileg szeretnék igényelni szolgáltatásainkat, az Intézmény minden támogatást, segítséget, szakmai hozzáértést megad ahhoz, hogy az Otthonunkat elhagyva teljes életet élhessenek. Feladatunk az Intézmény jó hírnevének és elismerésének kivívása, annak megtartása. Missziónk az ellátottak iránti elkötelezettség, a szeretetteljes gondoskodás, a hit, a remény és a bizalom jegyében.
Helyszín
Intézményi ellátást igénybevevők köre elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kerül ki. A fegyverneki telephelyen két részleg fogadja az igénybevevőket, melyet kiemel a gyönyörű, hatalmas, részben parkosított területtel körbevett zöldövezet. Szép látványt és nyugalmat sugároz az otthon természetes környezete.
Elhelyezés / férőhely
70 férőhelyes otthon,1,3, 4 ágyas szobák
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Intézményi ellátást igénybevevők köre elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kerül ki. A szolgáltatást minden 18. életévét betöltött, felvételkor akut ellátást nem igénylő pszichiátriai betegek, valamint idősek vehetik igénybe.Az intézmény az ellátást igénybevevők korának, egészségi állapotának megfelelő korszerű, fizikai, egészségügyi ellátását, pszichés gondozását végzi, illetve teljes körű ápolást-gondozást, rehabilitációs lehetőséget, mentális gondozást, szociális foglalkoztatást nyújt az azt igénylők számára.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Tóth Jánosné
Az önellátásra képtelen, illetve szorosabb megfigyelést igénylő lakóink a lehetőségeinkhez képest korszerű, barátságos, családias, egyedileg berendezett földszinti, illetve emeleti 3-4 ágyas lakószobákban kerültek elhelyezésre. A fokozottabb ápolást igénylő ellátottunk részére elkülönített betegszoba áll rendelkezésre.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Különféle csoportok működnek úgy, mint: kreatív, zene, játék, irodalmi, báb, kiscsoportos, kommunikációs, stb. Nagy hangsúly kerül az ünnepekről való megemlékezésre, melyeken lakóink nagy örömmel vesznek részt. Foglalkoztatás keretén belül motivációs szerepe van a terápiás munkának, amely pénzbeli juttatással jár.
Az intézménybe beköltöző, ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint amit korábban megszokott, azzal a különbséggel, hogy itt segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek lakhelyén élve esetleg nehézséget jelentettek. Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.

Részleteit

Település Fegyvernek
Utca / házszám Angolkert utca 1
Telefonszám +3656481044
Telefonszám ---
E-Mail pbotorokm@t-online.hu
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com