lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Villa Rosa Idősek Otthona Gyöngyös

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A szolgáltatás célja: Lakóink számára biztonságos otthon és szakszerű ellátás nyújtása.Férőhelyek száma: 15 fő.
Otthonunk Budapesttől mintegy 80 km-re, egy 30 ezres lakosú, nyugodt kisvárosban található, mely nyugalmat és biztonságot ad idősek otthona lakóinak, akik fokozottabb ápolást és gondoskodást igényelnek. Az általunk biztosított orvosi ellátás és a város jól felszerelt kórháza megadja ugyanazt a biztonságot, ami a fővárosban elérhető. Az életkor előrehaladtával az egészségi állapotban olyan romlás és leépülés tapasztalható, mely egyre inkább szükségessé teszi a fokozott törődést, gondoskodást. Kifejezetten a szellemi leépüléssel, úgynevezett demenciával küzdő betegek magasabb szintű ellátása történik, azon testileg és szellemileg leépült betegek ellátására, akik számára a kórházak nem tudnak férőhelyet biztosítani és a családok sem képesek a szakszerű ellátásra, gondozásra. Megvalósítási törekvésünket indokolja az is, hogy a személyiség megváltozása a környezettől és a többi lakótól is nagyobb megértést, toleranciát igényel, mely az idős emberektől már nem várható el, ezért a lakók jó közérzetének biztosítása, a családias légkör kialakítása és megtartása is feladatunk kell, hogy legyen. A demens betegek ellátását szakmailag kiemelten, az egyénre szabott gondozási módszerek kifejlesztésével és továbbfejlesztésével, az elvárásoknak megfelelő biztonságos körülmények között, lakóink érdekeit figyelembe véve, megfelelő módon tudjuk biztosítani.
Helyszín
Heves megye,Gyöngyös
Elhelyezés / férőhely
1 és 2 ágyas szobákban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Kifejezetten a szellemi leépüléssel, úgynevezeett demenciával küzdő betegek magasabb szintű ellátása történik, azon testileg és szellemileg leépült betegek ellátására, akik számára a kórházak nem tudnak férőhelyet biztosítani és a családok sem képesek a szakszerű ellátásra, gondozásra.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Ékes Erzsébet
1 és 2 ágyas, önálló fürdőszobás
A lakók saját bútoraikat hozhatják be.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Szolgáltatások (térítés nélkül):
 • rendszeres orvosi ellátás
 • folyamatos nővéri felügyelet
 • alapgyógyszer-ellátás
 • mosás, vasalás
 • takarítás
 • karbantartás a lakrészekben és közös helyiségekben
Szolgáltatások (térítéssel): A fent említetteken kívül egyéb, méltányos térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat is igyekszünk kialakítani, ezekről a személyes találkozás keretében további részletekkel tudunk szolgálni.
Szabadidő: Idős betegeink otthonunk által szervezett kirándulásokon (amelyeken természetesen nem kötelező a részvétel) megismerhetik a környék nevezetességeit. A friss levegőn eltöltött órák javítanak bármilyen egészségügyi problémával küszködő beteg állapotán, a környező hegyvidéki tájak ideális kirándulóhelyekkel, pihenőhelyekkel rendelkeznek. Nyugdíjas otthonunk személyzete nagy gyakorlattal rendelkezik a feledékeny, demens lakók gondozásában, és a szervezett kirándulások során is fokozott figyelemmel ügyelünk idős szeretteik problémáira, állapotára. A természet és az állatok közelsége szintén sokat segíthet az idős emberek állapotának karbantartásában. Megfelelő felügyelet mellett az idősek otthona demens lakóinak is kellemes, frissítő időtöltést jelent egy állatkerti látogatás. Otthonunk dolgozói a kirándulások mellett a nyugdíjas otthon falai között is olyan programokat szerveznek a betegeknek, amelyek segítik a fizikai és lelki állapot karbantartását.

Részleteit

Település Gyöngyös
Utca / házszám Petőfi S u 8
Telefonszám +36203560946
Telefonszám +3637320206
+3637305089
E-Mail info@villarosa.hu

Hely

Heves (megye), Magyarország
Gyöngyös Petőfi S u 8, 3200

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez