lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Tóth András Szeretetotthon Nyíregyháza

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Tóth András Szeretetotthon Nyíregyháza

Leírás

Fizikai, egészségügyi, mentálhigiénés ellátást és tartalmas időtöltést biztosít a bentlakók részére.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Az Emlékezünk Alapítvány fenntartásában 1994 október 1.-én kezdte meg működését a „Tóth András" Szeretetotthon. Az eltelt években közel 76 idősember vette igénybe az otthon szolgáltatásait. Fizikai, egészségügyi, mentálhigiénés ellátást és tartalmas időtöltést biztosít a bentlakók részére. Folyamatos érdeklődés van az elhelyezés iránt, különösen a demenciában szenvedők és hozzátartozói részéről, akik a betegséggel járó gondozási, ellátási feladatokat nem tudják és nem képesek ellátni.
Az Emlékezünk Alapítvány céljául tűzte ki az általa nyújtott szolgáltatásokat igénybe venni kívánó idős demens emberek önzetlen, minél teljesebb körű kiszolgálását, életminőségük javítását, fenntartását, ápolásuk, gondozásuk hiánytalanul történő ellátását.
Az alapítvány által működtetett szeretetotthon szolgáltatása a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szociális szolgáltatás-tervezési koncepciójának szerves részét képezi. A megyei igényfelmérés alapján valós lakossági szükséglet mutatkozik a családban élő, demenciában szenvedő idős emberek intézeti elhelyezése iránt.
A fokozott ápolást igénylő idős emberek teljes körű kiszolgálásához nappali műszakban 3, éjszakai műszakban 2 fő szakembert alkalmazunk. Az ápolási feladatokon túl szellemi képességeik és fizikai állapotuk szinten tartására is törekszünk.
Helyszín
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye,Nyíregyháza. Az intézmény a városközponttól kb. 5 km távolságra- a Nyíregyháza-Kistelekiszőlő településében található. Gépkocsival a Debreceni útról balra a Palánta utca felől könnyen megközelíthető. Autóbusszal a Kossuth térről indulva a 13-as helyi járattal a Tünde utcai második megállótól a Mohács utcán át lehet eljutni az otthonhoz.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
27 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Az ország egész területéről fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Gönczi Róbert;Mónus Albertné

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel

 • Ápoljuk a családtagokkal a kapcsolatot, akik rendszeresen látogatják hozzátartozóikat a hét minden napján. Évi 2-3 alkalommal közös programot szervezünk, melyeken unokák, dédunokák, kedveskednek nagyszüleiknek, illetve a közvetlen hozzátartozók adományaikkal támogatják az alapítványt.
 • Állandó együttműködő kapcsolatot építettünk ki és tartunk fenn a kórházakkal, egészségügyi intézményekkel, és a különböző felekezetek egyházainak papjaival, lelkészeivel.
 • Rendszeres az együttműködésünk a nyugdíjas szervezetekkel, a Rókahegyi AGAPE fenntartásában működő időskorúak, és értelmileg sérültek ellátását biztosító nappali intézményekkel.
 • A Kaméliánus Szerzetes Rend az általa gyűjtött ágytextíliából alapítványunkat is támogatja, és a katolikus hívőknek lelki feltöltődést biztosít.
 • Tolókocsis beteget is tudnak felvenni (az épület akadálymentesített). A gondozottak életkora miatt csak házon belül vannak közös programok

Részleteit

Település Nyíregyháza
Utca / házszám Tallér u 4
Telefonszám +36704131119
Telefonszám +3642596773
E-Mail e-alapitvany@freemail.hu

Hely

Szabolcs-Szatmár-Bereg (megye), Magyarország
Nyíregyháza Tallér u 4, 4405

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez