Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berecz István +36306130051 E-mail: istvan.berecz@carehomenet.com
lepicol 2

Szent Antal Idősek Otthona Bana

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

16 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
16 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Helyszín
Komárom-Esztergom megye,Bana A közelben boltok, posta, piac, cukrászda, református-és katolikus templom és a polgármesteri hivatal található. Az intézmény 16 férőhelyes; békés, nyugodt környezetű, családias hangulatú. Az épület egy nagy telken álló háromszintes sarokház, a szintnek között lift üzemel.
Elhelyezés / férőhely
1,2 ágyas szobákban
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
16 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Az ország egész területéről fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Czérna Brigitta
Az alsó szinten egy maximálisan felszerelt, modern konyha található, mely mindig garantálja az étkezések változatosságát. A konyha mellett helyezkedik el a tágas ebédlő, mely hatalmas ablakainak köszönhetően mindig világos és barátságos.
Itt rendezzük meg a lakóink számára a közös programokat, ünnepségeket. A középső és felső szinten a lakószobák és a hozzájuk tartozó fürdőszobák találhatóak.
Az otthonosság megteremtése érdekében lehetőségük van a lakóknak saját bútorzatuk használatára. Minden szinten közös társalgó áll a lakók rendelkezésére, ahol beszélgethetnek, zenét hallgathatnak, kreatív tevékenységben vehetnek részt, valamint fogadhatják látogatóikat.
A Szent Antal Idősek Otthona működése során teljeskörű ellátást biztosít. Az ellátottak részére ennek megfelelően folyamatosan biztosítja:a lakhatást elhelyezés 1 illetve 2 ágyas szobákban,vizes blokk, mely kádat, zuhanyzót, kézmosót és WC-t foglal magába. Akadálymentes közlekedést,akadálymentes megközelíthetőség a főbejáratnál. Akadálymentesített zuhanyzó a szintek között lift üzemel.
A Szent Antal Idősek Otthona működése során teljeskörű ellátást biztosít. Az ellátottak részére ennek megfelelően folyamatosan biztosítja:
a lakhatást
elhelyezés 1 illetve 2 ágyas szobákban
vizes blokk, mely kádat, zuhanyzót, kézmosót és WC-t foglal magába.
akadálymentes közlekedést
akadálymentes megközelíthetőség a főbejáratnál.
Akadálymentesített zuhanyzó
a szintek között lift üzemel.
az étkeztetést (Saját konyhával rendelkezünk. Házias ízek garantálják a változatosságot, a lakók kívánságait figyelembe véve állítjuk össze az étlapot.
nap 3x étkezés
diétás étkeztetés (szükség esetén kiegészítő étkezés)
mentálhigiénés ellátást.
különféle foglalkozásokat.
teljes körű (szociális) ügyintézés, érdekvédelem.
szükség esetén ruházattal és textíliával való ellátást. Az intézmény lakói részére ruházatot az otthon raktárkészletéből akkor biztosít, ha a lakó nem rendelkezik megfelelő mennyiségű és minőségű saját ruházattal.
az intézményi és a lakók személyi tulajdonában levő textíliák, ruházat mosásáról, javításáról intézményünk gondoskodik. Mivel az otthon mosókonyhai technológiája vegytisztításra nem alkalmas, ezért javasoljuk lakóink részére az értékesebb felsőruházat (pl. kosztümök, kabátok, öltönyök stb.) vegyi úton történő tisztíttatását a környékbeli városok (Győr, Komárom) szolgálta-tóinál. Az otthon által elvégzett mosás a teljes körű ellátás részét képezi, ezért lakóinknak külön fizetni nem kell. Idegen szolgáltatónál végzett mosás, vegytisztítás költségeit lakóink viselik, de a lebonyolításban kérésre segítséget nyújtunk.
az intézmény orvosa minden héten keddi napokon rendel az Otthonban. Lakóink részére eseten-ként szakorvosi szűrővizsgálatokat biztosítunk (tüdőszűrő, mammográfia, prosztata vizsgálat, stb. melyek időpontjáról előzetesen tájékoztatjuk a lakókat. A teljes ellátás mellett a rendszeres orvosi jelenlét és a 24 órás nővéri felügyelet garantálja a lakók biztonság-és komfortérzetét.
a lakók részére az egészségi állapot javításához vagy szinten tartásához szükséges alapgyógyszereket térítésmentesen biztosítjuk az intézményi gyógyszerlista alapján. (jogszabályi előírásoknak megfelelően)
az intézmény orvosának beutalása alapján a szakrendelésekre való eljutást az intézmény szervezi térítésmentesen. A fekvő betegek szállításáról a Betegszállító Szolgálat igénybe vételével gondoskodunk.
egyéni kérés alapján az intézmény gépkocsiját kísérővel együtt magán célú útra az intézményvezető biztosítja. (üzemanyag ár megtérítésével)
Az intézményben havonta egy alkalommal biztosítjuk vállalkozók bevonásával a fodrászatot, pedikűrt, manikűrt.
A járásukban akadályoztatott vagy egyéb egészségügyi okból segítségre szoruló lakóink részére heti egy alkalommal egyéni kívánság lista alapján bevásárolunk.
A mindennapi élet tartalommal való megtöltése, a szabadidő kellemes és hasznos eltöltése, a testi- és lelki egyensúlyi állapot helyreállítása, megőrzése, az örömszerzés és a feszültségoldás céljából tartunk szellemi, kulturális, szórakoztató és kreatív foglalkoztatásokat csoportosan és egyénileg egyaránt. Ehhez nyújtanak segítséget többek között a könyvek, újságok, társasjátékok, stb. Lehetőség van az intézményben az aktív életre vágyó lakóknak kertészkedni, virágot gondozni.
Az intézményben nagy hangsúlyt helyezünk a különböző állami és egyházi ünnepek megtartására, esetenként a helyi óvodás és kisiskolás gyermekek közreműködésével.
A hitélet gyakorlás feltételeinek biztosítása. Az otthonba egyéni kérés alapján járnak be a különböző felekezetek lelkipásztorai, valamint a faluban katolikus és református templom található. (150 m illetve 450 méteren belül)

Részleteit

Település Bana
Utca / házszám Zrínyi u 3
Telefonszám +3634468981
Telefonszám ---
E-Mail postmaster@nyugdijasotthon.t-online.hu
Web ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

+36306130051

istvan.berecz@carehomenet.com