Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berec István +36306130051 E-mail: berecz@carehomenet.com
lepicol 2

Szegedi Ősz Idősotthon

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az épület korszerű; az öt szinten 30 önálló lakrész, valamint tizenöt szoba került kialakításra.
70 lakónak kínál tartós és átmeneti idősotthoni ellátást. A magánintézményekkel szembeni fenntartások ellenére tevékenységének kezdete óta sikerült egy olyan bizalmi hátteret kialakítani, melynek köszönhető lakóink elégedettsége, valamint a jelenleg várakozók száma. Az épület korszerű; az öt szinten 30 önálló lakrész, valamint tizenöt szoba került kialakításra. Az épületben személyfelvonó, illetve 100 adagos főzőkonyha működik. A felszereltséghez tartozik a központi nővérhívó berendezés, tűzjelző berendezés és tüzivíz hálózat, biztonságtechnikai- és telefonközpont, automatikus beléptető rendszer, belső televízió-hálózat. A lakrészekben hotelkártya vezérelt biztonsági elektromos hálózat, televízió és telefonkapcsolat, akadálymentesen kialakított fürdőszoba áll rendelkezésre. Az étkező közvetlen kertkapcsolattal bír, a gondozott park részben a lakók munkáját dicséri.
Helyszín
Csongrád megye,Szeged
Elhelyezés / férőhely
42db (12/24 m2) Egyszemélyes, kétszemélyes; fürdőszobás illetve közös fürdővel
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
70 lakónak kínál tartós és átmeneti idősotthoni ellátást.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Dr. Bálint András
Tartós elhelyezés:
A tartós bentlakást nyújtó idősotthoni részben fürdőszobás lakrészekben történő elhelyezésre van lehetőség. Ez a lakhatási forma lehetővé teszi a korábban megszokott önálló életvitel folytatását egy olyan biztonságos környezetben, ahol 24 órában rendelkezésre áll segítség, valamint folyamatos programok, közösségi események teszik színessé a mindennapokat. Lakrészeink 16-24m2 alapterületűek, bennük előtér, fürdőszoba, és lakószoba találhatók. A lakószoba általunk kínált berendezése kétajtós szekrényből, ágyból, falra szerelt asztalból, két székből, valamint egy televízió szekrényből áll. Ezek bármelyike, vagy akár valamennyi tárgy helyettesíthető otthonról hozott berendezéssel, az adott hely figyelembe vételével. A szoba elektromos rendszere úgynevezett hotelkártyával működik: a kártyát bejárat mellett található nyílásba helyezve kerülnek feszültség alá a szobai fogyasztók. Ilyen kártyát valamennyi lakónk kap, ezzel ugyanis bármikor be vagy kiléphet a főbejárat automata ajtaján. Valamennyi lakrészben található telefon, melynek előfizetési díja nincs. Igény esetén nemzetközi hívások kezdeményezésére is lehetőséget biztosítunk. Az épület televízió hálózata minden szobában lehetővé teszi a beállított tíz magyar nyelvű csatorna (M1, M2, TV2, RTL Klub, Duna TV, Duna 2, Filmmúzeum, ATV, Hálózat TV, helyi adó) vételét. Ezen szolgáltatásért külön díjat nem számolunk fel. Igény esetén kisebb hűtőszekrény (max. 160l) elhelyezhető a szobában a speciálisan kialakított dugaljhoz csatlakoztatva (ezt nem áramtalanítja a hotelkártya). A lakrészekhez tartozó fürdőszobák egyforma elrendezésűek, bennük zuhanyzó, WC, valamint mosdó található. A gondozók egy, az aljzatig lógó hívó készülék segítségével hívhatók. Valamennyiben található a személyzet által rendszeresen ürített szennyesruha-tartó, valamint a tisztálkodás könnyítése érdekében műanyag ülőke. A fürdőszoba aljzatburkolata csúszásgátló gombokkal érdesített műanyag, az oldalfali burkolat csempézett, melyen több kapaszkodó található. A helyiség kialakítása alapvetően akadálymentes, igény és rászorultság esetén munkatársaink segítenek a tisztálkodásban. Az egyes helyiségek tisztántartásáról takarítóink gondoskodnak.
Gondozóház elhelyezés:
A gondozóházi elhelyezést főleg olyanok veszik igénybe, akik ténylegesen ápolásra szorulnak. A kétágyas szobákban, kiegészítő terekben magas színvonalú ápolást végez a szakképzett ápoló kollektíva, az orvosi ellátásról háziorvos, szükség esetén szakorvosok gondoskodnak. Szobáink 16-18 m2 alapterületűek, berendezésük két darab kétajtós szekrényből, két ágyból, falra szerelt asztalból, két székből, valamint egy televízió szekrényből áll. A nővérhívó gombok az ágyakból elérhetőek. A televízió-hálózat behozott készülékkel használható; nyolc magyar nyelvű csatorna (M1, M2, TV2, RTL Klub, Duna TV, ATV, Hálózat TV, helyi adó) fogható. Igény esetén telefonkészüléket is biztosítunk, melynek előfizetési díja nincs. A gondozóházi szobákban szakszerű ápolást biztosítunk a rászorulónak. Nemenként külön akadálymentes WC, ill. fürdető-szoba áll rendelkezésre. A gyógyszerek kiosztását, az étkeztetést a személyzet végzi, a tisztálkodásban segédkeznek, a fürdetések előzetes terv szerint zajlanak.
Tartós bentlakást nyújtó elhelyezés fürdőszobás lakrészekben. Gondozóházi elhelyezés kétszemélyes szobákban.
 • • 24 órás nővéri felügyelet, a lakók gondozása, ápolása.
 • • A Gondozott orvosi ellátása, gyógyszerrel, gyógyászati segédeszközzel történő ellátása a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
 • • Dietetikus által ellenőrzött, egészségi állapotnak megfelelő, legalább napi háromszori étkezés.
 • • Textíliával történő ellátás, annak mosása, szárítása, vasalása, tisztálkodó szerekkel történő alapellátás.
 • • A lakrészek, lakószobák és közös helyiségek teljes közműellátása (víz, csatorna, fűtés villamos energia).
 • • A szobák, lakrészek és a teljes épület megfelelő karbantartása, takarítása, őrzése.
 • • Az épületben található közösségi helyiségek használatának biztosítása: étterem, foglalkoztató, imaszoba, orvosi rendelő, szintenkénti társalgók, stb.
Egyéb szolgáltatás: Otthonunkban rendszeresen igénybe vehető gyógytornász, pedikűrös, illetve fodrász szolgáltatása is.Otthonunkban heti rendszerességgel csoportos gyógytorna, olvasó- és jógaklub, varró- és kézműves műhely működik. Vendégeinknek ajándékokat készítünk gipsz, üvegmatrica, stb. felhasználásával, a gyermekeknek frottír állatokat, bábokat varrunk. Valamennyi program önkéntes alapon vehető igénybe, úgymint a konyhai munkában való részvétel, valamint a kert gondozása. Délutánonként csoportos szabadidős tevékenységként kártyázással, társasjátékokkal foglalkoznak lakóink. Gondozóházi lakóinkat a "Hajnal kör" nevű komplex foglalkoztatási programba vonjuk be, melynek keretében memóriafejlesztő, beszédkészség- és kézügyesség-fejlesztő, fizikai kondíciót megőrző gyakorlatokat végzünk. Gyengén látó lakóink részére napi sajtófelolvasás a hírek megbeszélésével. Könyvtárunk folyamatosan bővül. Heti három alkalommal tartott olvasó klubunk keretében könyvélményeiket oszthatják meg egymással az érdeklődők. A valamennyi lakónk számára használható teakonyha szintén a közösségi elfoglaltságok tere. Különösen ünnepek, események előtt közös sütemény-, illetve pogácsasütéssel készülődünk, de természetesen a konyha használatára bármikor lehetőség van. A berendezéshez mikrohullámú, illetve elektromos sütő, főzőlapok, teafőző és hűtőszekrény tartoznak. Istentiszteletet heti rendszerességgel, ökomenikus jelleggel tartunk, melynek helyszíne a földszinti foglalkoztató.

Részleteit

Település Szeged
Utca / házszám Zákány u 25
Telefonszám +3662553640
Telefonszám +3662553649
Fax: +3662407740
E-Mail oszido@vnet.hu
igazgato@oszido.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: bereczistvan007@gmail.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

+36306130051

berecz@carehomemet.com