Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

Rege Residence

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Budapest II. kerületében a Rege Residence - Szépkorúak Otthonában egy teljesen új, izgalmas életstílust kínálunk 65 év felettieknek, ami a függetlenség megtartása mellett biztonságos, egészséges, kényelmes, élményekkel, vonzó programokkal teli, napi gondoktól mentes életet biztosít.
Budapest II. kerületében a Rege Residence - Szépkorúak Otthonában egy teljesen új, izgalmas életstílust kínálunk 65 év felettieknek, ami a függetlenség megtartása mellett biztonságos, egészséges, kényelmes, élményekkel, vonzó programokkal teli, napi gondoktól mentes életet biztosít. Képzelje el, hogy mit szeretne, és ne törődjön azzal, hogyan lehet ezt megvalósítani, a mindennapi gondokat levesszük válláról.
A sikeres öregedés feltételei közé soroljuk az önállóság megtartását, ezért kínálunk hotelszolgáltatást. Lakóink szabadon járhatnak-kelhetnek, önállóan szervezve életüket. Mi háttérben maradunk, de ha kell, segítünk ügyes-bajos dolgaikban. Lehetőséget kínálunk, nem kötelezettséget!
Mindenki számára fontos a biztonság. Nálunk 24 órás biztonsági és nővérszolgálat van, így teremtve meg az intézeten belüli nyugodt életet.
Kulcsfontosságú a szellemi aktivitás megőrzése. Többféle tanfolyamot, kulturális programot, kirándulást biztosítunk lakóink számára.
Ma már elfogadott tény, hogy a mindennapi fizikai aktivitás meghosszabbítja az életet. Sokféle divatos mozgásformát adaptálunk szépkorúak részére fitnesz termünkben és uszodánkban. Segítünk megkeresni azt a tevékenységet, ami a mindennapi örömöt biztosítja lakóink számára, így egyebek mellett jóga órákat, vízi gimnasztikát, Nordic Walking technikán alapuló sétákat, tangó esteket szervezünk.
A pozitív jövőképet az élénk társasági élettel a közösségi érzés biztosításával érjük el.
Helyszín
A „Rege Residence – Szépkorúak Otthona” Budapest II. kerületének csendes részén, a Hárshegy lábánál található.
Ez az erdők és hegyek által határolt létesítmény ideális a természet szerelmeseinek, ugyanakkor a város központja is könnyen elérhető.
A Széll Kálmán (Moszkva) tértől 10 perc autóval illetve 13 perc közösségi közlekedéssel (a 22-es és a 22 A autóbusszal).
Történet
A „Rege Residence – Szépkorúak Otthonának” elődje a méltán híres Hotel Rege, amely hosszú éveken át nyújtott kényelmes és színvonalas elhelyezést külföldi és magyar vendégek ezreinek.
80-as években épült szállodát a 21. századi elvárásoknak megfelelően újítjuk fel. Összességében szinte teljesen új épület várja a beköltözőket 2018 végétől.
Elhelyezés / férőhely
95 darab egy- vagy kétágyas 22 – 50 nm-es lakóegységekben.
Étkezés / ellátás
Napi 5x-i étkezés büférendszerben.
Közösségi tereink
Étterem, kávézó, söröző, grill terasz, kert, hobby konyha, lobby, recepció.
Uszoda, szauna, jacuzzi, fitnesz terem, sószoba, masszázs helyiség.
Könyvtár, klub helyiség, IT szoba, imaszoba, mozi- és táncterem.
Szépségszalon (fodrász, kozmetikus, pedikűr, manikűr)
Kapcsolattartó és/vagy intézményvezető
 • Fischer György – Vezérigazgató
 • Balatoni Anna – Programszervező
 • Teremi Irén – Mozgás koordinátor
A Rege Residence – Szépkorúak Otthonában a szobákat úgy terveztük, hogy Ön az elegáns, biztonságos, kényelmes környezetben otthon érezze magát. Reggeli kávéját akár a budai hegyekre néző balkonon is elfogyaszthatja.
40 db Studio Delux - 22 m2
45 db Studio Superior - 25 m2 (erkélyes)
5 db Apartman - 34 m2 (erkéllyel vagy erkély nélkül)
5 db Apartman - 44 m2 (erkéllyel vagy erkély nélkül)
Belsőépítészeti megoldások
 • Igényesen megtervezett belső tér minőségi anyagok felhasználásával
 • Dívány és asztal, így vendégül láthatja családját és barátait
 • Elektromosan állítható ágy az Ön kényelméért és egészségéért
 • Légkondicionálás (választható)
 • Az ágy mellett és a fürdőszobában elhelyezett vészhívó gombok
 • Praktikusan megtervezett fürdőszoba, toalett tükrökkel
 • Okos TV
 • Ingyenes Wi-Fi
 • Nagy beépített szekrény a szobában és egy kisebb a fürdőszobában
 • Hűtőszekrény és elektromos vízforraló kávéhoz, teához
 • Fényáteresztő és sötétítő függöny
A napi 5x-i egészséges étkezés kiemelt fontosságú a vitalitás megtartásában. Mi gondosan kidolgozott étrendet alkalmazunk ennek elérése érdekében, melyet elismert séfünk készít el a lakók megelégedésére. Az ételeink önkiszolgáló vagy éttermi formában, asztalnál felszolgálva fogyaszthatóak. Kávézónkban vendégeink korlátozás nélkül fogyaszthatnak kávét, teát, ásványvizet.
Diétás igényeknek is eleget tudunk tenni, gluténmentes, diabetikus vagy akár vegetáriánus étkezést is tudunk biztosítani.
A teljes élethez hozzátartozik a fizikai és szellemi aktivitás, egészen a késő öregkorig. Célokra, inspirációkra van szükség, megmérettetésre és sikerélményekre, örömökre és elismerésre.
Az aktivitás karban tartja a szervezetet, az értelmes elfoglaltságok mozgósítják a meglévő kapacitásokat.
Az időskori egészségmegőrzés négy kulcsfontosságú eleme:
 • szellemi aktivitás megőrzése
 • fizikai aktivitás megőrzése
 • egészséges táplálkozás
 • rendszeres orvosi ellenőrzés
Rege Residence – Szépkorúak Otthonában a következő programokkal és szolgáltatásokkal kívánjuk megteremteni az aktív, egészséges életmódot lakóink számára.
 • napi 5x étkezés, kávé/tea, ásványvíz folyamatos biztosítása az étteremben, kávézóban
 • szállás teljesen berendezett szobákban/apartmanokban
 • minden szoba fürdőszobás (zuhany, mosdó, WC, fürdőszobaszekrény)
 • közösségi helyiségek napi, a lakóegységek heti kétszeri takarítása
 • 24 órás biztonsági, nővér és recepciós szolgálat
 • heti többórás orvosi szolgálat
 • uszoda, szauna, jacuzzi használata
 • részvétel torna és egyéb sport programokon
 • (speciális igények, egyéni torna, masszázs stb. külön díjazás ellenében)
 • részvétel szabadidős programokon – kézműves foglalkozásokon, irodalmi, filmes és zenei eseményeken
 • (speciális programokon, vidéki és külföldi kirándulásokon való részvétel külön díjazás ellenében)

Részleteit

Település Budapest
Utca / házszám Pálos u.2.
Telefonszám +36 80 500 500
Telefonszám ---
E-Mail info@regeresidence.hu

Hely

II. kerület, Budapest, Magyarország
Pálos u.2, 1021

Videó

Eladó projekt az ausztriai idősek keresletére alapozva!

Eladásra kínálunk Mosonmagyaróvár Városközpontban egy 3160 m2-es belterületi telket.
A telek per és tehermentes magántulajdon.
Helyrajzi száma: Mosonmagyaróvár 1687/43.
A területre a városvezetéssel egyeztetve tervet készítettünk egy emelt szintű prémium kategóriás idős otthon intézményre.
A tervek építési engedély beadására készem állnak.
Az intézmény a kiszolgáló és közösségi tereken kívül 65 db 29 nm-es, apartman lett tervezve 100 fő kényelmes kiszolgálására.
A projekt szakmai megvalósítását, lakókkal való feltöltését az idősekoldala internetes szakportál vállalja.
A telek Mosonmagyaróvár városközpontjában helyezkedik el, ezért a közelben minden megtalálható.
Üzletek, bankok, művelődési ház, egyéb szolgáltatások stb. Közvetlen szomszédságában jelenleg lakópark kivitelezése történik.
A telek az utolsó ekkora beépítetlen terület a városban.
A mosonmagyaróvári Karolina kórház 1000 méterre, a termál és gyógyfürdő 800 méterre a Duna part 300 méterre található. Az M1-es autópálya 3km.
A terület jellemzően több rendeltetési egységet magába foglaló lakó és olyan igazgatási, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó szálláshely szolgáltató, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek, valamint sportlétesítmények elhelyezésére szolgál, amelyek alapvetően nincsenek zavaró hatással a lakófunkcióra.
Az ingatlanon a beépíthető terület 40% a megengedett építménymagasság 16,0 méter. A kialakítható telek legkisebb mérete 1200 m˛, az előírt minimális zöldfelület 10 %. Szintterületi sűrűség: 2.8%.
Mosonmagyaróvár természetes kapocs Szlovákia, Ausztria és Magyarország között. Mosonmagyaróvárnak állomása van a Bécs-Budapest (Párizs-Isztambul) nemzetközi vasútvonalon, területén fut össze a Hegyeshalom (Bécs) felől érkező 1-es és a Rajka (Pozsony) felől jövő főút, és itt van leágazása az M 1-es autópályának. Közúton Győrtől 39 km-re, Pozsonytól 34 km-re, Bécstől 84 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re van, s mind a magyar, mind az osztrák fővárosból könnyen megközelíthető közúton és vasúton is.
Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa, vonzáskörzetében 25 településsel 931 km 2-nyi területen, ahol mintegy 70 ezer ember él. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi (vám), idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszik.
Ma a város legnagyobb kincsét és vonzerejét az a termálvíz jelenti, ami 1966-ban egy 2000 méter mély kútból tört elő. A kút vízhozama 1800 l/perc, vize 75 °C-os nátrium-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz. 1967-ben gyógyvízzé nyilvánították, amely reumatikus és mozgásszervi megbetegedésekre, gyulladások, légzőszervi bántalmak kezelésére, gyomor- és bélbántalmak gyógyítására alkalmas. Az 1990-es évek közepétől jelentős beruházás indult a fürdő területén (hotel, étterem, apartmanok, szolgáltató és gyógyászati részlegek), s ma már télen-nyáron igénybe vehetik a sportolni, pihenni és gyógyulni vágyó magyar és külföldi vendégek a magas színvonalú szolgáltatásokat.
A város a fogászati turizmus Mekkája.
Neves külföldi lapok, mint a német Süddeutsche Zeitung és a Der Spiegel is elismeréssel írnak Mosonmagyaróvár fogászati turizmusáról.
„Hollywoodi mosolyt a szájba! Utazás Mosonmagyaróvárra, ahol németek, osztrákok és amerikaiak kezeltetik a fogukat nevetségesen alacsony áron." Így kezdi a városról szóló cikkét a Süddeutsche Zeitung egyik régebbi száma. Az írás beszámol az óvári klinikák szolgáltatásairól – a hotelszerű környezetben végzett, budapesti kirándulással fűszerezett kezelésről, a bécsi és pozsonyi repülőterekre naponta háromszor járó magántaxikról és az ehhez képest igen alacsony árakról.

Nádasi Jenő tel:+36 20 436 1112

Tanácsadás Beruházóknak

Beruházást tervez az idősellátás szektorban?
Ismeretlen a terület?
Megalapozottan szeretne dönteni?
Kiváló üzleti lehetőség, mellyel embereknek segít, és velünk biztos lehet benne, hogy sikeres lesz! Döntés előtt áll? Kérje döntés előkészítő, megalapozó tervezési szolgáltatásunkat, hogy nyugodtan tudjon belekezdeni a projektbe. Információkat kap a piaci környezetről, versenytársakról, a jelenlegi magyarországi helyzetről és trendekről, jogszabályi környezetről. Javaslatot adunk a lokációra és ellátási formára is. Idősellátás területén (idősek otthona, nyugdíjasház) beruházást, üzemeltetést tervezőknek nyújtott szolgáltatásaink hozzájárulnak, hogy a befektetett pénz és energia a lehető leghatékonyabban legyen elköltve, ezáltal a megtérülési idő jelentősen rövidüljön. Az alapkő letételétől a kulcsátadásig, illetve az üzemeltetés során is tanácsadással támogatjuk a projektet, hogy a tulajdonos befektetése biztonságban legyen. Több éves, piacvezetői tapasztalatunkkal még a beruházás megkezdése előtt fel tudjuk mérni, pontosan milyen profilú intézmény kialakítása a célszerű, (mekkora és hány darab apartmanra van szükség, milyen szolgáltatásokat nyújtson az intézmény) továbbá az itt kapott információkból nagyon pontos és megalapozott üzleti tervet készítünk. Banki invesztíció esetén előny és feltétel. Külföldi érdeklődést is fel tudunk mérni, ha külföldi ellátottakra szeretné alapozni projektjének sikerét. A tervezés kezdeténél szakértőink megmondják, hogy az előírások elvárása, a funkcionalitás, helykihasználás és gazdaságosság a legjobban ötvöződjön. Az Ön intézménye igazi otthona lesz az időseknek és egyben jól jövedelmez majd Önnek. Elkészítünk mindent, dokumentumokat és szabályzatokat az engedélyt csak átvennie kell. HR szakértőnk és több éves tapasztalatunk alapján megfelelő emberek fognak dolgozni az otthonban Folyamatosan rajta tartjuk a szemünket a működésen és piaci, jogszabályi változásokon, így nyugodtan hátra dőlhet.
Az általunk szervezett ingyenes szűrővizsgálatokat elvisszük az Ön intézményébe is, így további pénzügyi ráfordítás nélkül növeljük szolgáltatásainak színvonalát. Kérje árajánlatunkat!
Nádasi Jenő tel:+36 20 436 1112

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez