lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Piroska Liget Átmeneti Gondozóház Budapest X kerület

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Célunk az átmeneti otthonban elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
ÁTMENETI ELHELYEZÉST BIZTOSÍTÓ IDŐSEK OTTHONA: Elsősorban azoknak a nyugdíjkorhatárt betöltött személyeknek a gondozását, ápolását végezzük, akiknek egészségi állapota rendszeres gyógyintézeti kezelést már nem igényel, de állapotuk miatt önellátási képességük átmenetileg, vagy tartósan hiányzik, otthoni ellátásuk családi, vagy önkormányzati segítséggel sem oldható meg.Gondozóházunkba olyan 18. életévét betöltött személy is bekerülhet, aki betegségéből adódó állapota miatt önmagáról gondoskodni nem képes.A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.Az ország egész területéről fogadjuk az időseket. Célunk az átmeneti otthonban elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Intézményünk 80 férőhelyes bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint. Pszichiátriai és szenvedélybeteget nem tudunk fogadni.
Helyszín
Budapest,X. kerület
Elhelyezés / férőhely
2 ágyas szobákban. Egyösszegű befizetés NINCS. Napidíjas elszámolású rendszerben működünk.
Étkezés / ellátás
Napi háromszori étkezés, amiből egy, de többnyire két alkalommal biztosít főtt ételt
Általános
A szociális ellátás kiterjed a magyar állampolgárokra, állandó tartózkodásra jogosító személyi igazolvánnyal rendelkező bevándoroltakra, letelepedési engedéllyel rendelkező személyekre. Az ellátás igénybevétele önkéntes.
A gondozást 3 szintes épületben végezzük megfelelő szakszemélyzettel. Az alsó szinten található az étterem, a társalgó, az és irodahelyiségek. A tágas két ágyas lakószobák az emeleten találhatók. Minden szinten közösségi helyiségek állnak rendelkezésre. Minden szobához tartozik egy gardrób, biztosított a TV csatlakozási lehetőség. A közös fürdőhelyiségek/WC-k a folyosóról nyílnak. A lakók saját ízlésük szerint díszíthetik közvetlen környezetüket, lehetőség van arra, hogy kedvenc bútoraikat, személyes használati tárgyaikat szobáikban elhelyezzék.

 

 • Napi háromszori étkezés, diétás étkeztetés biztosított.
 • Az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése).
 • Napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal.
 • Egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését.
 • Intézményünkben az orvosi és egészségügyi ellátást 1 belgyógyász szakorvos, 1 pszichiáter szakorvos 1 sebész-traumatológus szakorvos és 1 gyógytornász látja el.
 • Minden szükséges gyógyszert a szakorvosi javaslatok és receptek alapján, az intézmény szerez be saját költségén.
Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.A mentálhigiénés munkatárs és foglalkozás-szervező az idősek korának, érdeklődésének és igényeinek megfelelő programokat ( kis-, nagycsoportos foglalkozások stb.) szerveznek. Nagy figyelmet fordítanak a képesség- és készségfejlesztő foglalkozásokra. Kéthetente bibliaórát, szentmisét biztosítunk lakóink részére.Szolgáltatások:
 • belgyógyász- háziorvos által irányított szakápolás-gondozás
 • 24 órás egészségügyi ellátás
 • szakorvosi és kórházba történő szállításhoz személygépkocsi
 • mozgásterapeuta
 • értékmegőrzésre
 • intézményi textília és a lakók ruházatának tisztítása
 • takarítás
Szolgáltatások (térítéssel):
 • fodrász (hetente)
 • pedikűr

 

 

Részleteit

Település Budapest
Utca / házszám Jászberényi u 24 36
Telefonszám +36707714084
Telefonszám +36707714085
E-Mail info@piroskaliget.hu

Hely

X. kerület, Budapest, Magyarország
Budapest Jászberényi u 24 36, 1106

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez