lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Oltalom Idősek Otthona Farkasgyepű

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Oltalom Idősek Otthona Farkasgyepű

Leírás

Intézményünk az erdő szélén, csendes, pihenésre alkalmas környezetben helyezkedik el.
Intézményünk az erdő szélén, csendes, pihenésre alkalmas környezetben helyezkedik el. Több családi házas jellegű épületben folyik az idősek ápolása, gondozása. Az épületeket körülvevő park kifejezetten alkalmas arra, hogy a mozgásukban korlátozott lakók is kisebb sétát tehessenek. Az intézmény 1996-ban kezdte meg működését 12 fős létszámmal, saját tulajdonú családi ház átalakítását követően. Minden épületben van társalgó, melegítő konyha, hűtőszekrény, telefon. Jelenleg az idősek otthona 28 fős férőhelyszámmal működik. A személyzettől elvárjuk a figyelmes bánásmódot, lélekre ható, együtt érző, támogató gondoskodást.
Helyszín
Veszprém megye. Farkasgyepű a Bakony fennsíkján fekvő, rendkívül tiszta levegőjű település. Intézményünk az erdő szélén, csendes, pihenésre alkalmas környezetben helyezkedik el.
Elhelyezés / férőhely
28 férőhelyes, 1-2 ágyas szobák.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van.
Általános
Az intézmény 1996-ban kezdte meg működését 12 fős létszámmal, saját tulajdonú családi ház átalakítását követően.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Molnár András
Lakóink 1 és 2 ágyas szobákban kerülnek elhelyezésre. Minden szobához tartozik zuhanyzó, WC. Minden épületben van társalgó, televízió, hűtőszekrény, melegítő konyha.
A központi épületben saját konyhával rendelkezünk és a lakók ruházatainak, valamint az egyéb textiliák mosását is helyben végezzük. Rendszeres orvosi felügyelet mellett, szakképzett személyzettel biztosítjuk a gondozottak napi szükségleteit.
• napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
• az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
• napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
• egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
• egészségmegőrző programokon való részvétel
Szolgáltatások (térítés nélkül):
 • napi takarítás
 • mosás
 • közüzemi ellátás (víz, fűtés, világítás)
 • szakképzett személyzet
 • rendszeres orvosi felügyelet
 • mentálhigiénés foglalkoztatás
Szabadidő:
Az erdő közelsége, az épületet körülvevő park lehetőséget nyújt pihenésre, sétára. Biztosított a szabad vallásgyakorlás. Mentálhigiénés foglalkoztatás keretében az idősek számára programokat szervezünk, igyekszünk elérni, hogy "hasznos"-nak érezzék magukat, be tudjanak illeszkedni a közösségbe.

Részleteit

Település Farkasgyepű
Utca / házszám Hunyadi u 2
Telefonszám +3689358056
Telefonszám ---
E-Mail molnarandras@mail.globonet.hu
andras0527@freemail.hu
Web ---

Hely

Veszprém (megye), Magyarország
Farkasgyepű Hunyadi u 2, 8582

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez