lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Nyugdíjas Kastélyok

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Ár: 195 000 HUF /hó-
- Ágyszám : 100
Egyágyas szoba : Igen
Szabad hely : Igen
Befogadó alsó korhatár : 18 év

Leírás

Exkluzív lakópark nyugdíjasoknak,lakjon velünk egy 200 éves műemlék kastélyba,8 hektáros birtokon,teljes ellátással.

Nyugdíjasház szolgáltatás

 

Az előzetes regisztráció már megkezdődött! Beköltözés várhatóan 2019 végén, 2020 elején folyamatosan 3 ütemben.

 

Gróf Festetics Imréről,Annáról és Wandáról elnevezett 3 épületünkben kínálunk 58 db egy -és kétszemélyes lakást valamint 5 db luxus lakosztályt. Minden lakás konyhával, fürdőszobával ellátott, kifejezetten magas minőségben kivitelezve. A lakások némelyike teraszos vagy panorámás. A gróf Festetics Imre főépületben találhatóak a közös területek, orvosi rendelő, klubszoba recepcio stb. Minden lakás és a közös terület légkondicionált. Étkezés vagy önellátó módon vagy a saját első osztályú éttermünkben napi ötszöri étkezéssel. Az étterem mellett saját élelmiszerbolt, Nemzeti Dohánybolt és egy nívós söröző áll a lakók rendelkezésére. Gazdag programkínálatunkat részben helyben élvezzük, de színház, mozi városnézés vagy fesztivál programokra saját busszal megyünk.8 hektáros védett ősfás parkunkban saját katolikus templom áll a hívők rendelkezésére. A lakások egyszeri használatbavételi díja 8 millió Ft.-tól 14 millió Ft.-ig. Két személy esetén a második személy ebből 50% kedvezményt kap. Az eredeti stílusban felújított és berendezett lakosztályok árazása egyedileg történik.
A havi térítési díj 195.000-Ft amely tartalmazza a lakhatás összes költségét, rezsit, a napi ötszöri étkezést, a gazdag programokat, a közös területek használatát, a személyzetet, az utazásokat, szükség esetén a szigetvári kórházban lévő saját VIP szoba használatát, a gyógyvizes wellnes használatát stb...

Idősek otthona

 

Az előzetes regisztráció már megkezdődött! Beköltözés 2020 második felében.

 

A gróf Festetics Sámuelről elnevezett 100 férőhelyes idősek otthonában 1, 2, és 2x2 személyes 20-60 nm lakások mindegyikében akadálymentes fürdőszoba, konyhablokk található. A lakások kifejezetten nívós módon kerülnek kivitelezésre. Minden lakás és közös helyiség légkondicionált. Állandó egészségügyi személyzet végzi az igény szerinti gondozást és egyéb ide tartozó feladatokat.
A napi ötszöri étkezés vagy a saját első osztályú éttermünkben vagy a közös ebédlőben vagy igény esetén a lakószobában kerül felszolgálásra. Ebben az épületben is van orvosi rendelő és közös területek a programokhoz. 8 hektáros védett ősfás parkunkban saját katolikus templom áll a hívők rendelkezésére.
Az egyszemélyes lakásban való elhelyezés egyszeri használatba vételi díja 8 millió Ft. A kétszemélyes lakás esetén 7 millió Ft/fő a négyszemélyes lakás 6 millió Ft/fő.
A havi térítési díj 195.000-Ft amely tartalmazza az egészségügyi és egyéb személyzetet, a rezsit a napi ötszöri étkezést, a programokat az orvosi rendeléseket, szükség esetén a szigetvári kórházban lévő saját VIP szoba használatát stb...

Részleteit

Település Csertő
Utca / házszám Szabadság utca 1
Telefonszám +36 70 7033 999
Telefonszám ---
E-Mail nyugdijaskastelyok@gmail.com

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez