Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

Nyugdíjas Ház Solymár

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Célunk a megfelelő szakmai gárda támogatásával az otthonos, nyugodt és zavartalan életvitel biztosítása.
Solymáron található frekventált helyen, nagyon szép környezetben,exkluzív külső-és belső megjelentetéssel, megfelelő életkörülményeket és ellátást biztosítva az ezt igényelő idős emberek számára. Magas színvonalú komfort szintet és ellátást biztosít a bentlakók számára.
A település különleges előnye, hogy roppant közel esik a fővároshoz, tehát, ha a hozzátartozók Budapesten élnek vagy dolgoznak, könnyen elérhető számukra az idősek otthona. A bentlakók számára is könnyen megközelíthető a főváros, amennyiben erre valamilyen szempontból szükség van.
A Nyugdíjas Ház nem csupán egy épületet jelöl, sokkal több annál, hiszen egy arra megfelelő életformát nyújt azok számára, akik valamilyen oknál fogva biztonságosabbnak és kényelmesebbnek érzik egy nyugdíjas ház által nyújtott szolgáltatást, bármilyen más életkörülménynél.
Célunk a megfelelő szakmai gárda támogatásával az otthonos, nyugodt és zavartalan életvitel biztosítása.
Helyszín
Pest megye,Solymár
Elhelyezés / férőhely
1 és 2 szobás apartmanok.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - saját konyha van
Általános
Mi tudjuk azt, hogy az idős emberek elhelyezése életük utolsó szakaszára komoly megalapozott döntést kíván, ezért a megfelelő életkörülmények biztosítása véleményünk szerint elengedhetetlen!

 

 • 18-22 nm-es apartman ( 1 szoba, előszoba, fürdőszoba, teakonyha)
 • 36-44 nm-es apartman ( 2 szoba, fürdőszoba, teakonyha)
 • minden apartmanban megtalálható a telefon csatlakozó, televízió antenna, saját nővérhívó készülék
 • A lakók saját bútorokat, emléktárgyakat, és egyéb használati tárgyakat hozhatnak magukkal, mely révén ki tudják alakítani a nyugdíjas házon belül az eddig megszokott környezetüket.
1. alap szolgáltatási csomag :
 • napi háromszori étkezés
 • takarítás
 • mosás
 • napi 24 órás ellátó nővéri szolgálat
 • általános orvosi szolgáltatás
 • televízió használat az apartmanokban és a társalgóban
 • gyógyszerek kiváltása (a gyógyszerek árát a bérlő köteles megfizetni)
 • könyvtár használat
2. egyéni szolgáltatási csomag - az alap szolgáltatási csomagon felül :
 • segítségnyújtás az étkezésben, tisztálkodásban és az öltözködésben
 • személyes felügyelet és gondoskodás
Szolgáltatások :
 • takarítás
 • mosás, vasalás
 • karbantartás
 • fodrász
 • kozmetikus
 • manikűr
 • pedikűr
 • könyvtár
 • gyógytornász
 • masszőr
 • internet
Szabadidő:
Kirándulások, kulturális programok, koncertek, színházi előadások, tárlat látogatások, különböző kiállítások meglátogatása, valamint nem utolsó sorban, sok esetben maguk a bentlakók szerveznek saját előadásokat, gyakran előfordul, hogy neves művészek látogatják meg a bentlakókat, hogy koncert élményekhez juttassák őket. A településen megtalálható egy Római Katolikus templom, valamint egy Református templom is, ebből adódóan a nyugdíjas ház lakói rendszeresen ellátogathatnak a szentmisékre és az istentiszteletekre, amikor annak szükségét érzik. A vallásgyakorlás rendszeressége és gyakorisága teljesen szabadon választott. Az ünnepeket a nyugdíjas ház lakói együtt ünnepelik, ami jóval vidámabbá teszi életüket. Természetesen, az ünnepeken kívül is van rengeteg olyan közösségi program, mely kellemessé varázsolja az idős emberek életét, a születésnapokat, névnapokat is rendszeresen megünnepeljük együtt. Kézműves foglalkozások alkalmával a nyugdíjas ház lakói roppant esztétikus dísztárgyakat készítenek, melyek egy része neves ünnepek alkalmával ajándékként funkcionál a családtagok számára.

 

 

Részleteit

Település Solymár
Utca / házszám Munkás u 40
Telefonszám 06 26 360 137
Telefonszám 06 26 362 072
E-Mail mdnnkft@gmail.com
Web ---

Hely

Pest (megye), Magyarország
Solymár Munkás u 40, 2083

Eladó projekt az ausztriai idősek keresletére alapozva!

Eladásra kínálunk Mosonmagyaróvár Városközpontban egy 3160 m2-es belterületi telket.
A telek per és tehermentes magántulajdon.
Helyrajzi száma: Mosonmagyaróvár 1687/43.
A területre a városvezetéssel egyeztetve tervet készítettünk egy emelt szintű prémium kategóriás idős otthon intézményre.
A tervek építési engedély beadására készem állnak.
Az intézmény a kiszolgáló és közösségi tereken kívül 65 db 29 nm-es, apartman lett tervezve 100 fő kényelmes kiszolgálására.
A projekt szakmai megvalósítását, lakókkal való feltöltését az idősekoldala internetes szakportál vállalja.
A telek Mosonmagyaróvár városközpontjában helyezkedik el, ezért a közelben minden megtalálható.
Üzletek, bankok, művelődési ház, egyéb szolgáltatások stb. Közvetlen szomszédságában jelenleg lakópark kivitelezése történik.
A telek az utolsó ekkora beépítetlen terület a városban.
A mosonmagyaróvári Karolina kórház 1000 méterre, a termál és gyógyfürdő 800 méterre a Duna part 300 méterre található. Az M1-es autópálya 3km.
A terület jellemzően több rendeltetési egységet magába foglaló lakó és olyan igazgatási, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó szálláshely szolgáltató, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek, valamint sportlétesítmények elhelyezésére szolgál, amelyek alapvetően nincsenek zavaró hatással a lakófunkcióra.
Az ingatlanon a beépíthető terület 40% a megengedett építménymagasság 16,0 méter. A kialakítható telek legkisebb mérete 1200 m˛, az előírt minimális zöldfelület 10 %. Szintterületi sűrűség: 2.8%.
Mosonmagyaróvár természetes kapocs Szlovákia, Ausztria és Magyarország között. Mosonmagyaróvárnak állomása van a Bécs-Budapest (Párizs-Isztambul) nemzetközi vasútvonalon, területén fut össze a Hegyeshalom (Bécs) felől érkező 1-es és a Rajka (Pozsony) felől jövő főút, és itt van leágazása az M 1-es autópályának. Közúton Győrtől 39 km-re, Pozsonytól 34 km-re, Bécstől 84 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re van, s mind a magyar, mind az osztrák fővárosból könnyen megközelíthető közúton és vasúton is.
Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa, vonzáskörzetében 25 településsel 931 km 2-nyi területen, ahol mintegy 70 ezer ember él. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi (vám), idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszik.
Ma a város legnagyobb kincsét és vonzerejét az a termálvíz jelenti, ami 1966-ban egy 2000 méter mély kútból tört elő. A kút vízhozama 1800 l/perc, vize 75 °C-os nátrium-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz. 1967-ben gyógyvízzé nyilvánították, amely reumatikus és mozgásszervi megbetegedésekre, gyulladások, légzőszervi bántalmak kezelésére, gyomor- és bélbántalmak gyógyítására alkalmas. Az 1990-es évek közepétől jelentős beruházás indult a fürdő területén (hotel, étterem, apartmanok, szolgáltató és gyógyászati részlegek), s ma már télen-nyáron igénybe vehetik a sportolni, pihenni és gyógyulni vágyó magyar és külföldi vendégek a magas színvonalú szolgáltatásokat.
A város a fogászati turizmus Mekkája.
Neves külföldi lapok, mint a német Süddeutsche Zeitung és a Der Spiegel is elismeréssel írnak Mosonmagyaróvár fogászati turizmusáról.
„Hollywoodi mosolyt a szájba! Utazás Mosonmagyaróvárra, ahol németek, osztrákok és amerikaiak kezeltetik a fogukat nevetségesen alacsony áron." Így kezdi a városról szóló cikkét a Süddeutsche Zeitung egyik régebbi száma. Az írás beszámol az óvári klinikák szolgáltatásairól – a hotelszerű környezetben végzett, budapesti kirándulással fűszerezett kezelésről, a bécsi és pozsonyi repülőterekre naponta háromszor járó magántaxikról és az ehhez képest igen alacsony árakról.

Nádasi Jenő tel:+36 20 436 1112

Tanácsadás Beruházóknak

Beruházást tervez az idősellátás szektorban?
Ismeretlen a terület?
Megalapozottan szeretne dönteni?
Kiváló üzleti lehetőség, mellyel embereknek segít, és velünk biztos lehet benne, hogy sikeres lesz! Döntés előtt áll? Kérje döntés előkészítő, megalapozó tervezési szolgáltatásunkat, hogy nyugodtan tudjon belekezdeni a projektbe. Információkat kap a piaci környezetről, versenytársakról, a jelenlegi magyarországi helyzetről és trendekről, jogszabályi környezetről. Javaslatot adunk a lokációra és ellátási formára is. Idősellátás területén (idősek otthona, nyugdíjasház) beruházást, üzemeltetést tervezőknek nyújtott szolgáltatásaink hozzájárulnak, hogy a befektetett pénz és energia a lehető leghatékonyabban legyen elköltve, ezáltal a megtérülési idő jelentősen rövidüljön. Az alapkő letételétől a kulcsátadásig, illetve az üzemeltetés során is tanácsadással támogatjuk a projektet, hogy a tulajdonos befektetése biztonságban legyen. Több éves, piacvezetői tapasztalatunkkal még a beruházás megkezdése előtt fel tudjuk mérni, pontosan milyen profilú intézmény kialakítása a célszerű, (mekkora és hány darab apartmanra van szükség, milyen szolgáltatásokat nyújtson az intézmény) továbbá az itt kapott információkból nagyon pontos és megalapozott üzleti tervet készítünk. Banki invesztíció esetén előny és feltétel. Külföldi érdeklődést is fel tudunk mérni, ha külföldi ellátottakra szeretné alapozni projektjének sikerét. A tervezés kezdeténél szakértőink megmondják, hogy az előírások elvárása, a funkcionalitás, helykihasználás és gazdaságosság a legjobban ötvöződjön. Az Ön intézménye igazi otthona lesz az időseknek és egyben jól jövedelmez majd Önnek. Elkészítünk mindent, dokumentumokat és szabályzatokat az engedélyt csak átvennie kell. HR szakértőnk és több éves tapasztalatunk alapján megfelelő emberek fognak dolgozni az otthonban Folyamatosan rajta tartjuk a szemünket a működésen és piaci, jogszabályi változásokon, így nyugodtan hátra dőlhet.
Az általunk szervezett ingyenes szűrővizsgálatokat elvisszük az Ön intézményébe is, így további pénzügyi ráfordítás nélkül növeljük szolgáltatásainak színvonalát. Kérje árajánlatunkat!
Nádasi Jenő tel:+36 20 436 1112

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás