lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Nyíradonyi Ápolási Otthon

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Többszöri fejlesztéssel, beruházással, profilváltással jelenleg 150 pszichiátriai betegnek nyújt professzionális ellátást.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
Nyíradonyi Ápolási Otthon, olyan pszichiátriai betegeket lát el, akik súlyos betegségben szenvednek, akkut kórházi kezelést nem igényelnek, viszont önálló életvitelre nem képesek, és állandó intézményi gondoskodást, ápolást-gondozást, valamint teljes körű ellátást igényelnek. Az Otthon 1950-ben kezdte meg szociális bentlakásos intézményként működését. Az elmúlt 58 év során többszöri fejlesztéssel, beruházással, profilváltással jelenleg 150 pszichiátriai betegnek nyújt professzionális ellátást. A megyében egyedülállóan intézményünk nyújt tiszta profilú, speciális ellátást, olyan pszichiátriai betegeink részére, akik időskorú demencia betegség középsúlyos és súlyos fokában szenvednek.
Az intézmény, Nyíradony város belterületén található, tömegközlekedési eszközökkel és gépjárművel könnyen megközelíthető. Intézményünk filozófiája, hogy biztosítsuk lakóinknak az egyéni igényekre alapozott, felhasználó központú és jogkövető szociális szolgáltatást. Messzemenően tiszteletben tartva az ellátott jogokat és az emberi méltóságot. Tevékenységünk célja, hogy az időskorú demencia kórképpel küzdő személyek, valamint a pszichiátriai betegek számára a legmagasabb szintű, egyénre szabott, kliens centrikus ellátást biztosítsunk. Intézményünk teljes körű ellátás keretében gondoskodik a lakók étkeztetéséről, egészségügyi és mentálhigiénés ellátásáról, terápiás jellegű foglalkoztatásáról, egyéni és kiscsoportos fejlesztő foglalkoztatásáról, valamint programok, rendezvények szervezéséről, illetve a társadalmi élet színterein való részvétel biztosításáról. Azon krónikus pszichiátriai betegek ellátását biztosítjuk 150 engedélyezett férőhelyen, akik az ellátás igénybevételének időpontjában nem veszélyeztető állapotúak, akkut gyógyintézeti kezelést nem igényelnek és egészségi állapotuk, valamint szociális helyzetük miatt önmaguk ellátására segítséggel sem képesek. Az intézmény jól felszerelt, az Uniós elvárásoknak megfelelően az akadálymentes közlekedés lehetősége is biztosított.
Helyszín
Hajdú-Bihar megye,Nyíradony
Elhelyezés / férőhely
2-3 ágyas szobákban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Nyíradonyi Ápolási Otthon, olyan pszichiátriai betegeket lát el, akik súlyos betegségben szenvednek, akkut kórházi kezelést nem igényelnek, viszont önálló életvitelre nem képesek, és állandó intézményi gondoskodást, ápolást-gondozást, valamint teljes körű ellátást igényelnek.

 • 3 gondozási egység
 • 2-3 ágyas szobák
 • A lakók közvetlen személyes tárgyaikat, textíliát, ruházatot, kisebb használati és szórakoztató eszközöket (rádió, TV, hűtőszekrény) behozhatják, nagyobb lakberendezési tárgyakat megegyezés alapján.

 • étkezés napi három alkalommal (önkiszolgáló rendszer)
 • + tízórai, uzsonna
 • ebédlőben
 • szükség szerint szobában
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Szolgáltatások:
 • folyamatos egészségügyi ellátás, illetve felügyelet
 • a rendszeres orvosi felügyeletről
 • pszichiáter hetente
 • alaplistához tartozó gyógyszer, gyógyászati segédeszköz biztosítása
 • mentálhigiénés ellátás
 • takarítás
 • mosás, vasalás, javítás
 • az intézmény az ellátottak részére biztosítja, hogy felekezetre való tekintet nélkül gyakorolhatják vallásukat
 • ruházattal, textíliával való szükség szerinti ellátás
 • alapvető tisztálkodó-szerek biztosítása
 • dohányzóhelyiség
 • terápiás célú foglalkoztatás
 • szociális foglalkoztatás (munka-rehabilitáció)
Szolgáltatás (térítéssel):
 • kirándulások szervezése
 • színház, múzeumlátogatás, stb.
 • fodrász
 • manikűr
 • pedikűr
Szabadidő:
Lehetőség szerint az intézmény szervezett elfoglaltságot biztosít az ellátottak részére. Így különösen: kézimunka szakkör, bibliakör, kultúrcsoport, vita-délutánok, vetélkedők szervezése, rendezése. Az intézményben rendelkezésre álló közösségi terek, szórakoztató eszközök, társasjátékok – egymás igényeinek kölcsönös figyelembevételével – a személyzet felügyelete mellett korlátozás nélkül használhatók. Napilapokat, folyóiratokat a közös helyiségben olvashatják a lakók. Az intézmény nevezetes napokon, vagy azokra emlékezéssel közös műsorokat szervez intézményen belül. Ilyenek különösen: farsang, nőnap, anyák napja, húsvét, szüreti mulatság, idősek hónapja, karácsony stb. Lehetőség szerint évente egy alkalommal az intézmény az ellátottak részére térítésmentesen belföldi kirándulást szervez.

Részleteit

Település Nyíradony
Utca / házszám Vörösmarty u 26
Telefonszám +3652203002
Telefonszám Fax: +3652204432
E-Mail hsznkft.nyiradony@gmail.com

Hely

Hajdú-Bihar (megye), Magyarország
Nyíradony Vörösmarty u 26, 4254

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez