lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Napház Otthon Miskolc

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

32 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
Az intézmény bentlakásos elhelyezést nyújtó idősek otthona, melynek célja az időskorúak ellátása,gondozása, ápolása.
A Napház Gondozó Centrum Kht - t 1993-ben magánszemélyek alapították, majd 1994-ben kiemelkedően közhasznú szervezetként került bejegyzésre a bíróságon.
Az intézményünk elsősorban azoknak a nyugdíjkorhatárt betöltött személyeknek ápolását, gondozását végzi, akik rendszeres gyógyintézeti kezelést nem igényelnek, életkoruk, egészségi állapotuk, szociális helyzetük miatt rászorultak. Önmaguk ellátására nem, vagy csak folyamatos segítséggel képesek és az alapellátás keretében ellátásuk nem biztosítható. Magyar állampolgársággal rendelkezik
Az intézetbe a jelentkezés önkéntes alapon történik, határozott, vagy határozatlan időre, az ellátás tartalmáról a felek megállapodást kötnek.
32 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint. Az ország bármely területéről fogadjuk az idős embereket.
Helyszín
Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Az intézmény Miskolc zöldövezeti környezetében Miskolc-Tapolcán található. Ellátási területe országos.
Elhelyezés / férőhely
Intézményünk 32 férőhelyen 1-2-3 ágyas szobákban tartós bentlakást biztosító, ápolást és gondozást nyújtó idősek otthona.
Étkezés / ellátás
Az intézmény saját konyhával rendelkezik, mely igény szerint biztosítja a házias, vitamindús, diétás étrendet.
Általános
Intézményünk tiszta profilú intézményként működik, tekintettel arra, hogy egy ellátotti csoport részére azonos gondozási feladatot lát el. Az Intézmény alapfilozófiája : Kiegyensúlyozott örömteli békés évek.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Tóth Józsefné
Intézményünk 32 férőhelyen 1-2-3 ágyas szobákban tartós bentlakást biztosító, ápolást és gondozást nyújtó idősek otthona.
Az intézményben a közösségi együttlétre, tevékenységre társalgó, TV szoba, könyvtárszoba, ebédlő, foglalkoztató helyiség, valamint mentális gondozásra, egészségügyi ellátást céljára orvosi szoba, betegszoba biztosítja a kényelmes, a gondozott személyiségének megfelelő ellátását.

 • Intézményünk kardinális kérdésként kezeli az egészségügyi ellátást, illetve a fizikai ellátás elemei közül az élelmezést. Az idős, beteg ember elégedettségét e két szükségletének maximális kielégítése jelzi.
 • Napi háromszori étkezést nyújtunk gondozottjainknak:
 • normál étrend: reggeli, ebéd, vacsora (2500-2700 kcal),
 • diabéteszes étrend: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
 • Egyéb az orvos által előírt diétás étrend
 • Az étlap összeállításában az intézményvezetőt diatetikus szakember segíti. Az intézmény a beteg emberek étrendjét személyre szabottan állítja össze. A normál étrenden felül az epés és tejmentes étkezés – akinek ez szükséges – biztosított, ezek esetén az étel pépesített változata is elkészíthető.
Intézményünk biztosítja gondozottjaink részére az egészségügyi ellátását. Ennek keretében az intézmény gondoskodik:
 • egészségmegőrző felvilágosításról
 • rendszeres orvosi felügyeletről, amely kiterjed az egészségi állapot folyamatos ellenőrzésére,
 • az egészségügyi tanácsadásra, a szűrésekre, az elrendelt vizsgálatok elvégzésére (ha az intézmény keretei között megoldható), és
 • a gyógykezelésre
 • az otthon orvosi rendelése : heti 2 x 2 óra (hétfő és péntek)
 • szakorvosi ellátáshoz való hozzájutásról
 • kórházi kezeléshez való hozzájutásról
 • gyógyszerellátásról
 • gyógyászati segédeszközök biztosításáról
 • Az otthon rendelkezik alap-gyógyszerkészlettel, amelyet havonta az intézmény orvosa állít össze, az osztályvezető ápoló javaslata alapján, és igazodik az ellátottak rendszeres és eseti gyógyszerszükségletéhez.
 • A bentlakásos intézmény az alap-gyógyszercsoportba, valamint a rendszeres és eseti egyéni gyógyszerszükséglet körébe tartozó gyógyszerek, továbbá a gyógyászati segédeszközök közül elsősorban a közgyógyellátási igazolványra felírható, illetve a társadalombiztosítás által támogatott gyógyszert és gyógyászati segédeszközt biztosítja, kivéve, ha az adott gyógyszercsoporton belül nincs közgyógyellátási igazolványra felírható gyógyszer, amely az adott betegség kezeléséhez megfelelő.
 • Intézményünkben az ellátást igénybevevő személyi és jövedelmi helyzetére tekintettel – az intézményi orvos javaslatára – az intézményvezető döntése alapján az alap-gyógyszerkészlet körébe nem tartozó, de az ellátást igénybevevő gondozásához közvetlenül szükséges egyéni gyógyszerszükséglet teljes költségét átvállalja.
 • A gyógyászati segédeszköz ellátása körében az otthon feladata a testtávoli eszköznek az intézmény költségén, a testközeli segédeszköznek az ellátott költségén történő biztosítása.

Részleteit

Település Miskolc
Utca / házszám Miskolctapolcai u 37
Telefonszám +3646422514
Telefonszám ---
E-Mail naphaz.kht@chello.hu

Hely

Borsod-Abaúj-Zemplén (megye), Magyarország
Miskolc, Miskolctapolcai u. 37, 3519

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez