lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Mikepércsi Humán Szolgáltató Otthon

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A Mikepércsi Humán Szolgáltató Otthon az ápolás-gondozási tevékenységet 195 férőhelyen biztosítja.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény, azon személyek részére, akik a nyugdíjkorhatárt betöltötték, szociális és egészségi állapotuk folyamatos gondozást igényel, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak.
A Mikepércsi Humán Szolgáltató Otthon az ápolás-gondozási tevékenységet 195 férőhelyen biztosítja, ebből 170 férőhelyen olyan nyugdíjkorhatárt betöltött időskorúak ápolása, gondozása, teljes körű ellátása folyik, akiknek egészségi állapota rendszeres gyógyintézeti kezelést nem igényel. Ebből 8 férőhelyen emelt szintű ellátásban részesülnek.
Demens osztály működik 2004. június 1-től 25 férőhelyen, ezen az osztályon a dementálódott idősek nyerhetnek elhelyezést a demencia központ szakorvosi véleménye alapján. A gondozási munka öt osztályon történik: női osztály, férfi osztály, házaspári osztály, átlagosnál jobb elhelyezést nyújtó ellátás, fekvő osztály, demens osztály. Dolgozóink magas fokú empátiás készséggel rendelkeznek, akikhez ellátottaink bizalommal fordulhatnak gondjaik megoldásában. Folyamatos képzésben, továbbképzésben vesznek részt.
Az intézet foglalkoztató nővérei szervezik a munkaképes ellátottak foglalkoztatását, képességeik fejlesztését, szinten tartását (fizikai, szellemi, kulturális formák). Szellemi-kulturális tevékenységük célja az ellátottak szabadidejének hasznos eltöltése, az összetartozás érzésének erősítése, a szellemi frissesség megtartása. Az intézmények aktívan közreműködnek a kulturális, szórakoztató és ismeretbővítő-találkozásokon, (népdal-verseny, ki-mit-tud, szüreti bál, locsoló bál, főző-versenyek, stb.), során tartós emberi kapcsolatok is keletkeznek. Fontos feladatnak tartjuk mindenkor az ellátottak és családtagjaik közötti kapcsolat kialakítását és rendszeresebbé tételét. E munkában is vannak hagyományaink, hozzátartozói találkozók megszervezésével. Intézményünk sajátos adottsága, hogy nagy parkkal rendelkezik. Idős, beteg ellátottaink szívesen sétálgatnak itt. Jobb közérzetet biztosít számukra a rendezett zöld övezet. A látogatók is szívesen sétálgatnak a parkban hozzátartozójukkal, a jó levegő, a szép környezet a látogatást is szebbé, kellemesebbé teszi.
Helyszín
Hajdú-Bihar megye,Mikepércs.Az intézmény Mikepércs község külterületén, a 47-es főút mellett helyezkedik el, tömegközlekedési eszközzel, valamint egyénileg is jól megközelíthető. Területe: 5,5 hektár, ebből pihenőpark 2,5 hektár.
Elhelyezés / férőhely
Emelt szinten 2 ágyas lakrészekben.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
195 férőhelyes (8 emelt szintű) ápolást, gondozást nyújtó idősek otthona.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Szabó Lajos

 • 2 ágyas szobák (emelt szinten)
 • fürdőszobával, főzőkonyhával
 • A lakók közvetlen személyes tárgyaikat, textíliát, ruházatot, kisebb használati és szórakoztató eszközöket (rádió, TV, hűtőszekrény) behozhatják, nagyobb lakberendezési tárgyakat megegyezés alapján.

 • napi három alkalommal
 • az arra rászorultaknak diabetes, gyomor és epekímélő étkezést biztosít az intézmény, valamint a pépes étkeztetés is megoldott
 • ebédlőben, szobában az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Szolgáltatások:
 • folyamatos egészségügyi ellátás, illetve felügyelet
 • a rendszeres orvosi felügyeletről, (naponta orvosi vizit van), két orvos látja el e feladatokat megbízási szerződés alapján.
 • alaplistához tartozó gyógyszer, gyógyászati segédeszköz biztosítása
 • mentálhigiénés ellátás
 • takarítás
 • mosás, vasalás, javítás
 • az intézmény az ellátottak részére biztosítja, hogy felekezetre való tekintet nélkül gyakorolhatják vallásukat, melyhez helyiséget biztosít
 • az intézet lehetőséget biztosít arra, hogy a fekvőbetegek is gyakorolhassák vallásukat.
Szolgáltatás (térítéssel):
 • kirándulások szervezése belföldre
 • színház, múzeumlátogatás, stb.
 • fodrász
 • manikűr
 • pedikűr
Szabadidő:
Az intézményben rendelkezésre álló társalgók, szórakoztató eszközök, társasjátékok –egymás igényeinek kölcsönös figyelembevételével– használhatók. Napilapokat, folyóiratokat a közös helyiségben olvashatják az ellátottak. Az intézmény nevezetes napokon, vagy azokra emlékezéssel közös műsorokat szervez intézményen belül. Ilyenek különösen: farsang, húsvét, anyák napja, szüreti mulatság, karácsony stb. Lehetőség szerint évente egy alkalommal az intézmény az ellátottak részére térítésmentesen belföldi kirándulást szervez. Az intézmény szervezett elfoglaltságot biztosít az ellátottak részére, így különösen kézműves kör, zenés torna, játékos vetélkedő, énekkar, nótakör, videoklub, „beszéljük meg" szervezése, rendezése. Az ellátottak bekapcsolódhatnak az intézmény működését elősegítő munkák végzésébe (takarítás, kerti munka, gondozási feladatokba besegítés stb.).

Részleteit

Település Mikepércs
Utca / házszám Forrás tanya 42
Telefonszám +3652398128
Telefonszám Fax: +3652569026
E-Mail hsznkft.mikepercs@gmail.com

Hely

Hajdú-Bihar (megye), Magyarország
Mikepércs Forrás tanya 42, 4271

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez