lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Margita Idősek Otthona Szada

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

48 + 17 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
48 + 17 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Az intézmény 1952-től látja el az idősek gondozását, ápolását. Alkalmazottaink megalapozott tudással és gyakorlattal rendelkező emberek, akik szívükön viselik klienseink sorsát. Azt szeretnénk, hogy lakóink érezzék: méltóság, szeretet, megbecsülés övezi mindennapjaikat, ahol „ezüst" éveik tartalommal töltődnek ki.
Otthonunk két telephellyel működik:
Az I. telephelyen az idős nyugdíjkorhatárt betöltött személyek ápolását, gondozását végezzük, akiknek egészségi állapota rendszeres gyógyintézeti kezelést nem igényel, de önmaguk ellátására képtelenek, ápolásuk-gondozásuk csak bentlakásos intézményi keretek között oldható meg. E telephelyen 24 férfi és 24 női elhelyezés biztosított. A női lakóterület kétszintes. Az emeleti szobák 3, a földszinti szobák 2-4-5 ágyasak. A főépület foglalja magába a központi társalgót, könyvtárszobát, teakonyhát. A férfiak lakóépületében a szobák 3-4 ágyasak. Az I. telephelyünket őspark veszi körül. A parkban források, halastó, sétautak és kerti padok teszik meghitté, kellemesebbé a környezetet.
A II. telephelyünk - a központi épülettől (szolgalmi úton megközelítve) kb. 600 m-re - 17 férőhelyes, jobban mozgó, önmagukat ellátni képes női beutaltakat fogadja. Az elhelyezés 2 szinten történik 2-3-5 ágyas szobákban. Az épületet ligetes, parkos kert veszi körül.
Helyszín
Pest megye,Szada
Elhelyezés / férőhely
2,3,4,5 ágyas szobákban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
48 + 17 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Pest megyéből fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Jászberényi Tamás
I. telephelyen:
 • A női lakóterület kétszintes. Az emeleti szobák 3, a földszinti szobák 2-4-5 ágyasak.
 • A férfiak lakóépületében a szobák 3-4 ágyasak.
II. telephelyen:
 • Az elhelyezés 2 szinten történik, 2-3-5 ágyas szobákban.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
 Szolgáltatások:
 • egészségügyi ellátás, valamint a mentális és életvezetési segítség
 • orvosi ellátás az intézményben heti három alkalommal biztosított
 • egyéb szakorvosi ellátást Gödöllőn, Veresegyházán illetve Budapesten vehetnek igénybe lakóink
 • mozgás- és mentális problémákra szinten tartó, illetve lehetőség szerint fejlesztő terápiák
 • szűrő vizsgálatok
 • az egyéni gondozás keretében mindenkinek személyre szabott ellátás
 • fodrász
 • pedikűr
Szabadidő:
A hét szinte minden napjára kínálunk programokat, mint például dalkör, nosztalgia délelőtt, kertészkedés, kézimunka, stb., melyeken a részvétel természetesen önkéntes. Évente több alkalommal egész napos kirándulásokat szervezünk az ország különböző helyeire, járunk színházba, ünnepségeink, rendezvényeink, báljaink (farsangi, szüreti..) pedig üde színfoltok az otthon életében. Megszervezünk mindent, amire igény és lehetőség van. A vallásgyakorlás lehetősége biztosított, az egyházak képviselői rendszeresen látogatják lakóinkat, az intézményen belül egyházi szertartást, vallási ünnepeket tartanak.

Részleteit

Település Szada
Utca / házszám Kisfaludy u 4
Telefonszám +3628503355
Telefonszám ---
E-Mail fonoverszada@invitel.hu
margitaotthon@invitel.hu
Web ---

Hely

Pest (megye), Magyarország
Szada Kisfaludy u 4, 2111

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez