lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Lila Akác Gondozóház Szociális Szolgáltató Központ Bodajk

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az alapítvány célja az időskorúak ápolásán, gondozásán, egészségügyi ellátásán, elhelyezésén keresztül megvalósuló szociális tevékenység.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybe vevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Helyszín
Fejér megye, Bodajk
Elhelyezés / férőhely
1-2 ágyas szobák, külön ápolási részleg
Étkezés / ellátás
napi háromszori étkezést, egy meleg étkezéssel (ebéd), hetente kétszer meleg vacsora.teljes ellátás
Általános
Az alapítvány célja az időskorúak ápolásán, gondozásán, egészségügyi ellátásán, elhelyezésén keresztül megvalósuló szociális tevékenység.Az alapítvány célját az alábbi tevékenységek gyakorlásával valósítja meg a személyes gondozás keretébe tartozó alap-, valamint szakosított, teljes körű ellátáson belül: étkezés, nappali ellátás, házi segítségnyújtás, mentális gondozás, egészségügyi ellátás,szabadidő kulturált eltöltésével történő gondoskodás, ellátást igénybevevő értékeinek és vagyontárgyainak megőrzése,speciális alapellátási feladatok, igény szerint felmerülő szakosított feladatok.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Ivanics Anna
A kétszintes épület, téglaépítésű gondozott parkban fekszik. Az apartmanok méretei: 21, 23, 25, 27, 29, 34, 36m2-esek és előszobából, fürdőszobából és parkettás szobákból állnak. A lakrészek többségéhez erkély is tartozik.
Az épület földszinti részén került kialakításra az ápolási részleg, ahol ágyhoz kötött gondozottak speciális kezelését ápolását tudjuk megoldani.
Az apartmanokban TV antenna csatlakozó, telefon bekötési és internet használati lehetőség, valamint nővérhívó berendezés található.
Alapítványunk kívánságra a lakrészeket berendezi, de lehetőség van arra, hogy a beköltözők saját bútoraikat, kedves használati tárgyaikat, magukkal hozzák.
Az intézmény az ellátást igénybevevő részére teljes körű ellátást biztosít: emeltszintű ellátás esetében élethosszig tartó lakhatást, mely nem örökölhető, nem tulajdonítható el, nem terhelhető (használati jog),
átmeneti elhelyezés esetén egy évig tartó gondozást, mely kérelemre és a háziorvos javaslatára még egy évvel meghosszabbítható,
szakképzett ápoló-, és gondozó személyzet biztosítása éjjel-nappal,
egészségügyi alapellátást,
napi háromszori étkezést, egy meleg étkezéssel (ebéd), hetente kétszer meleg vacsora,
mosást, takarítást,
fűtést,
világítást,
hideg-melegvíz szolgáltatást,
orvosi ellátást,
kábeltévé csatlakozási lehetőséget a szobában,
telefon és Internet csatlakozási lehetőséget a szobákban,
segítségnyújtást hivatalos ügyek intézésében.
A kertben gondozott pázsit, kerti tűzrakóhely és pihenőpadok szolgálják az itt élők kényelmét.
A lakók számára kialakított parkolóban a személygépkocsik elhelyezhetők. A lakók kényelmét és biztonságát folyamatos egészségügyi szolgálat garantálja, továbbá az értéktárgyak megőrzését a központi széfben biztosítjuk. A magas szintű ellátás részeként "térítés ellenében" fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös, gyógymasszőr, természetgyógyász szolgáltatásai is rendszeresen igénybe vehető.

Részleteit

Település Bodajk
Utca / házszám Fehérvári u 12
Telefonszám +36209881448
Telefonszám Tel/Fax: +3622410071
E-Mail lilaakac@vivamail.hu

Hely

Fejér (megye), Magyarország
Bodajk Fehérvári u 12, 8053

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez