lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Kincses Sziget Szépkorúak Otthona és Kistérségi Gondozási Centruma Noszvaj

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Gyakran tapasztaljuk, hogy a negatív környezeti hatások, figyelmetlen táplálkozás,mozgáshiányos élet milyen maradandó testi és lelki sérüléseket okoz.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Az Alapítvány jelenlegi működési területein leginkább idős és fogyatékkal élő emberekkel foglalkozik. Munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy a negatív környezeti hatások, figyelmetlen táplálkozás, mozgáshiányos élet milyen maradandó testi és lelki sérüléseket okozhatnak. Az általunk gondozott embereknél sajnos már nincs helye a megelőzésnek, de mi hiszünk benne, hogy számtalan szomorú és nehéz sorsot megelőzhetünk az egészségtudatos és környezettudatos szemlélet népszerűsítésével.
Helyszín
Heves megye,Noszvaj. Az Alapítvány – és tevékenységeink, szolgáltatásink – központja Noszvaj, mely Magyarország egyik legtisztább levegőjű települése.
Elhelyezés / férőhely
Az Otthon 2005. március 23. óta folyamatosan 50 embernek biztosít békés idős kort bentlakásos formában, összesen 555 m2 alapterületen egy- és kétágyas szobákban, valamint apartmanokban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Ha már egy ilyen kedvező környezetben élünk nagyon sok feltétel egyszerűen adott a helyes ember- és környezetbarát magatartáshoz: a természet közelsége, friss levegő, csend, harmónia a léleknek az egészséges táplálkozáshoz, az Otthon udvara és háziállatai gondoskodnak a vegyianyag-mentes élelmiszer alapanyagokról a mindennapi mozgáshoz, a sok sétához szépséges kert, kondigép, bicikli, masszázságy szelektív hulladékgyűjtés
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Balassa Tamás
Az egyágyas szoba 14 m2, a kétágyas 19 m2, az apartmanok pedig 38 m2-esek. A szobákhoz korszerű, igényesen berendezett – a nehezen mozgó lakók számára is könnyen igénybe vehető – fürdőszobák, előszobák tartoznak. Minden szobában vonalas telefon biztosítja a családdal történő egyszerű, gyors kommunikációt. A négyszintes épület teljesen akadálymentes. A társalgó, az ízléses étkező, a jó konyha és a korszerűen berendezett teakonyha is a társasági élt színterei.

 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
 • A lakók teljes körű ellátásáért az otthonvezető és egy mentálhigiénés szakember felel. Egészségi állapotuk megóvásáról és karbantartásáról 1 csoportvezető ápoló, 8 ápoló, 1 háziorvos és 1 dietetikus és 1 mentálhigiénés munkatárs gondoskodik 24 órás folyamatos beosztásban. Minden szobában található egy könnyen kezelhető nővérhívó berendezés.

 • Az intézménybe beköltöző, ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint amit korábban megszokott, azzal a különbséggel, hogy itt segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek lakhelyén élve esetleg nehézséget jelentettek. Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.
 • Nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidő értelmes eltöltésére is, melynek megvalósulását főállású foglalkozásszervező garantálja. A nagy udvar és kert, a háziállatok közelsége mind a lakók testi-lelki egészségét hivatott szolgálni. Az Intézményhez saját konyha és mosoda is tartozik.
 • A hitélet gyakorlására is van lehetőség, hetente egy alkalommal kápolnánkban római katolikus plébános úr végez misét.

Részleteit

Település Noszvaj
Utca / házszám Szomolyai út 0214/18 hrsz
Telefonszám +36703206273
Telefonszám +3636563320
Fax: +3636563325
E-Mail medicinliget@medicinliget.hu

Hely

Heves (megye), Magyarország
Noszvaj Szomolyai út 0214/18 hrsz, 3325

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez