lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Izabella Idősek Otthona Ravazd

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A 2004-ben épült kétszintes, modern, klimatizált lakrészekből gyönyörű kilátás nyílik a falut ölelő, erdővel borított domboldalra.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
A 2004-ben épült kétszintes, modern, klimatizált lakrészekből gyönyörű kilátás nyílik a falut ölelő, erdővel borított domboldalra. Az Otthon lakóinak teljeskörű ellátásáról kedves, figyelmes,hozzáértő vezető és szakképzett ápoló személyzet gondoskodik.
Helyszín
Győr-Moson-Sopron megye,Ravazd. Az IZABELLA Idősek Otthona Ravazdon, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzetben található, amely Győrtől 20, Pannonhalmától 3 km-re a Bakonyalján helyezkedik el remek kiránduló, pihenő és kulturális programokat biztosítva az itt lakóknak. Az Otthon a falu központjában, a katolikus templomtól 500 m-re a Kisalföld Volán helyközi járatának végállomásánál található. A környékbeli települések tömegközlekedési eszközzel könnyen és gyorsan megközelíthetőek.
Elhelyezés / férőhely
Az Otthon 2004-ben épült kétszintes, modern épület, amely a mozgáskorlátozottak számára is könnyen megközelíthető. A szintek közötti közlekedést az épületen belül lift biztosítja.
Étkezés / ellátás
Az ellátás igénybevétele önkéntes alapon, kérelem benyújtásával történik, amit az intézményvezetőhöz kell benyújtani. A Kérelemhez csatolni kell a mindenkori hatályos jogszabályban előírt iratokat.
Általános
A beköltöző lakók ellátásáról kedves, figyelmes, hozzáértő - az időskorúak ellátásában és ellátásának szervezésében komoly tapasztalatokkal rendelkező vezető és szakképzett, egészségügyi képzésben részt vett ápoló személyzet gondoskodik.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Horváth Roland
Az épületben 15 db összkomfortos klimatizált helyiség, a szobákban fürdőszoba, wc, előtér valamint minikonyha lett kialakítva. A kétszemélyes lakrészek 21,5 m2-es, az egyszemélyes lakrészek 18 illetve 19 m2-es kivitelben készültek. A szobák felszereltsége igény szerint szobabútorral illetve televízióval kérhetők, de lehetőség van saját bútor elhelyezésére is.
Minden lakrész tűzjelzővel és nővérhívóval van ellátva. A közösségi együttlétre egy tágas társalgó szolgál.
 Az Otthon teljeskörű ellátást biztosít, amely tartalmazza
 • a napi háromszori étkezést,
 • az egészségügyi ellátást
 • (orvosi ellátás, szakorvosi ellátás, a törvényben meghatározott gyógyszerkészlet biztosítása, gyógyászati segédeszközök biztosítása, szükség szerint fizikotherápiás kezelés, éjjel-nappali szakápolói felügyelet),
 • a mentális gondozást
 • a foglalkoztatást
Az Otthon teljeskörű ellátást biztosít, amely tartalmazza
 • a mentális gondozást
 • (személyre szabott bánásmód, szabadidő kulturált eltöltésének feltételei, a lakók családi kapcsolatai fenntartása, hitélet gyakorlásának feltételei, konfliktushelyzetek kialakulásának megelőzése),
 • a foglalkoztatást
 • (a lakók meglevő képességeinek fejlesztése és szinten tartása az életkornak megfelelően, szabadidős programok szervezése - színház-, fürdő-, múzeum látogatás, kirándulások szervezése),
 • a mosást
 • (igény szerint alsó és felső ruházat, ágynemű, törülköző),
 • a lakrészek rendszeres takarítását.

Részleteit

Település Ravazd
Utca / házszám Paphegy u 1
Telefonszám +36704596062
Telefonszám +3696558014
+3696558033
Fax: +369655801
E-Mail info@izabellaotthon.hu

Hely

Gyor-Moson-Sopron (megye), Magyarország
Ravazd Paphegy u 1, 9091

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez