lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Hajdúnánási Humán Szolgáltató Otthon

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

53 férőhelyen közép és súlyos értelmi fogyatékos személyek, míg 42 férőhelyen krónikus pszichiátriai betegek ellátása történik.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
Pszichiátriai Betegek Rehabilitációs Lakóotthona A 8 férőhelyes Pszichiátriai Betegek Rehabilitációs Lakóotthona 2006. január 1-től működik, korszerű lakhatási életkörülményeket biztosít, minőségi ellátást nyújt. Rendelkezik éjszakai és nappali tartózkodásra, személyi tisztálkodásra, az étel elkészítésére, étkezésre, közösségi együttlétre alkalmas helyiséggel.
Pszichiátriai Betegek Otthona 32 férőhelyen lát el az intézmény pszichiátriai betegeket. Az intézményben ezen ápolási részlegen a krónikus pszichiátriai betegségben szenvedő személyek ellátása történik.
Fogyatékos Személyek Otthona A fogyatékosok ellátásával a Kft. megalakulása kezdetétől foglakozik, ennek megfelelően nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatás célja az olyan középsúlyos, illetve súlyos értelmileg sérült emberek teljes körű ápolása, gondozása, aki 18 életévét betöltötte, állandó és folyamatos ápolást igényelnek, valamint az ápolás-gondozáson túl, személyre szóló foglakoztatás és fejlesztés segítségével, állapotában javulást illetve szinten tartást lehessen elérni.
Az ellátást tizennégy ápoló, egy fejlesztő pedagógus, egy foglalkoztatás szervező, egy szabadidő szervező és egy mentálhigiénés munkatárs végzi. Gyógytornász segít a mozgásterápiában az azt igénylőknek. A lakók részére napi 24 órás, szakszerű ellátást biztosít az intézmény, továbbá biztosítja a lakhatási feltételt (éjszakai és nappali tartózkodás)
Helyszín
Hajdú-Bihar megye,Hajdúnánás
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
53 férőhelyen közép és súlyos értelmi fogyatékos személyek, míg 42 férőhelyen krónikus pszichiátriai betegek ellátása történik külön-külön ápolási egységekben.
Telephelyvezető
Kovács Sándorné
Pszichiátriai Betegek Rehabilitációs Lakóotthona: Rendelkezik éjszakai és nappali tartózkodásra, személyi tisztálkodásra, az étel elkészítésére, étkezésre, közösségi együttlétre alkalmas helyiséggel. A főzőkonyha a szükséges háztartási gépekkel, eszközökkel fel van szerelve. 4 db lakószoba van, ezenkívül rendelkezésre áll 2 darab fürdőszoba, nemenkénti illemhely.
Pszichiátriai Betegek Otthona: Az ellátás egy osztályon történik. A szobák egy folyosóról nyílnak, szám szerint hét szoba. Jelenleg három ötágyas, két hatágyas, egy négyágyas és egy kétágyas szoba áll a lakók rendelkezésére. Az ellátottak számára nemenként elkülönített fürdőszoba, illetve illemhely van biztosítva. Egészségügyi ellátásra az intézmény rendelkezik orvosi szobával, ahol az arra rászoruló ellátott vizsgálata, illetve kezelése történik.
Fogyatékos Személyek Otthona: Az ellátottak számára 17 szobában van biztosítva az ellátás, a szobákban 45 fő fogyatékost tud elhelyezni az intézmény. A szobák megoszlása: két darab egyágyas, hét darab kétágyas, három darab háromágyas, öt darab négyágyas szoba. Az ellátottak számára nemenként elkülönített fürdőszoba, illetve illemhely van biztosítva. Közösségi együttlétre három helyiség áll rendelkezésre, egy foglalkoztató és két társalgó.
Pszichiátriai Betegek Rehabilitációs Lakóotthona:
Az ellátást igénybe vevő a lakóotthontól a következő szolgáltatásokat igényelheti:
 • Lakhatás
 • Étkezés: igény szerint, térítés ellenében naponta háromszori étkezést biztosít az intézmény.
 • Munka jellegű foglalkoztatás: A munka rehabilitációs foglalkoztatás, ház körüli tevékenységek megszervezése (konyhai kisegítés, takarítás, mosodai kisegítés, parkgondozás), melyért munkadíjban részesülnek az elvégzett munka arányában.
 • Pénzkezeléssel kapcsolatos segítségnyújtás: A térítési díj levonását követően jövedelmükkel önállóan rendelkeznek, pénzüket maguk kezelik. Kérésükre a szociális segítő iránymutatást, segítséget adhat költőpénzük felhasználására.
 • Szabadidős programok szervezése, sportszerek használatának biztosítása.
 • Mosatás
 • Mentálhigiénés alapszolgáltatások: a szociális segítő folyamatosan figyelemmel kíséri, szükség esetén aktívan alakítja a lakó életkörülményeivel kapcsolatos döntéseit, életvitelét. A lakóotthoni lakók egészségi állapotában bekövetkező változás esetén a változás esetén az intézmény biztosítja ideiglenesen az egészségügyi, ápolási, gondozási szolgáltatásokat.
Pszichiátriai Betegek Otthona:
Ezen belül szolgáltat és biztosít:
 • mentális gondozást és a foglalkoztatást, melynek célja az egészség megőrzés, lehetőség szerint az állapotjavítás, szinten tartás, illetve az állapotromlás késleltetése,
 • fizikai segítségnyújtást, a gondozó jellegű ellátást és ápolást,
 • valamint a fokozott biztonsági elvárásoknak megfelelő környezetet
 • az ellátottak jogainak érvényesülését
 • az ellátottak társadalmi és családi kapcsolatainak elősegítését.
 • A lakók részére napi 24 órás, szakszerű ellátást biztosít az intézmény, továbbá biztosítja a lakhatási feltételt (éjszakai és nappali tartózkodás). Az intézmény biztosít háromszori étkezést, illetve diabeteses betegeknek ötszöri étkezést. Ezen kívül diétás étrendet kapnak, ha az intézmény orvosa elrendeli, vagy egyéb okból indokolt. A módosított 1/2000 SzCsM rendelet szerint gyógyszert és gyógyászati segédeszközöket minden ellátott számára térítésmentesen biztosít az intézmény.
Fogyatékos Személyek Otthona:További feladatok:
 • Az ellátott testi, lelki egészségét, önállóságát minél tovább megőrizze.
 • Betegség esetén gondos ápolással, orvosi segítséggel, egészségét lehetőség szerint visszanyerje.
 • Az intézmény gondoskodik a mentálhigiénés ellátásról, ezen belül:
 • Személyre szabott bánásmód
 • Egyéni, csoportos megbeszéléseket biztosít a konfliktus helyzetek kialakulásának megelőzése érdekében.
 • Biztosítja az intézmény a szabadidő eltöltésének feltételeit.
 • Az ellátottak családi és társadalmi kapcsolatainak fenntartását segíti.
 • Gondozási fejlesztési, illetve a rehabilitációs tervek megvalósítását segíti.
 • A hitélet és a társas kapcsolatok kialakulásának megvalósulásában segítséget nyújt.
 • Támogatja a társas kapcsolatok kialakulásának működését.
 • Az intézmény biztosít háromszori étkezést, illetve diabeteses betegeknek ötszöri étkezést. Ezen kívül diétás étrendet kapnak, ha az intézmény orvosa elrendeli, vagy egyéb okból indokolt. A módosított 1/2000 SzCsM rendelet szerint gyógyszert és gyógyászati segédeszközöket minden ellátott számára térítésmentesen biztosít az intézmény. Egészségügyi ellátásra az intézmény rendelkezik orvosi szobával, ahol az arra rászoruló ellátott vizsgálata, illetve kezelése megtörténik.

Részleteit

Település Hajdúnánás
Utca / házszám Magyar u
Telefonszám +3652570525
Telefonszám ---
E-Mail hsznkft.nanas@gmail.com

Hely

Hajdú-Bihar (megye), Magyarország
Hajdúnánás Magyar u, 4080

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez