Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Gesztenyés Idősek Otthona Recsk

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A bentlakásos formában működő otthonban 49 fő részére tudjuk biztosítani a békés öregkorra vágyók egyedi igényeit.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A nagy történelmi múltú községben található, az államilag és megyei önkormányzat által támogatott, az idősek részére minden igényt biztosító Gesztenyés Idősek Otthona.
Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
A bentlakásos formában működő otthonban 49 fő részére tudjuk biztosítani a békés öregkorra vágyók egyedi igényeit. Minden szobában matávos telefon biztosítja a családdal történő egyszerű, gyors kommunikációt. A kétszintes épületbe való bejutás akadálymentes, a lépcsőzés elkerülése végett a 8 személyes lift a lakók otthonon belüli egyszerű mozgását segíti elő.
Helyszín
Recsk Heves megyében, az ország „tüdejeként" számon tartott Mátra hegység egyik legcsendesebb, legtisztább, festőien szép északi oldalán helyezkedik el.
Elhelyezés / férőhely
Az egyágyas szobák 10-13, a kétágyas szobák 16-18 m2-esek. Minden szobához korszerű, ízlésesen berendezett – a nehezebben mozgó emberek részére is könnyen igénybe vehető – fürdőszoba tartozik. Igény esetén a legszükségesebb, otthonról hozott, személyes bútorokkal is berendezhetők. Szükség esetén azonban ajánljuk a speciális, elektromosan mozgatható és állítható ágyakat. Minden szobában matávos telefon biztosítja a családdal történő egyszerű, gyors kommunikációt. A kétszintes épületbe való bejutás akadálymentes, a lépcsőzés elkerülése végett a 8 személyes lift a lakók otthonon belüli egyszerű mozgását segíti elő.
Étkezés / ellátás
Az állami normatívákkal is támogatott bentlakásos otthonunk konyhája mindenben megfelel az Európai Unió jogszabályaiban előírt feltételeknek. A tágas, boltíves étterem, a folyamatosan rendelkezésre álló teakonyha otthonosságot, kellemes közérzetet nyújt. A saját étteremben biztosított a házias konyha, de mód van a diétás étrend választására is.
Általános
A nagy történelmi múltú községben található, az államilag és megyei önkormányzat által támogatott, az idősek részére minden igényt biztosító Gesztenyés Idősek Otthona. A bentlakásos formában működő otthonban 49 fő részére tudjuk biztosítani a békés öregkorra vágyók egyedi igényeit.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Sápi Andrea
Az egyágyas szobák 10-13, a kétágyas szobák 16-18 m2-esek. Minden szobához korszerű, ízlésesen berendezett – a nehezebben mozgó emberek részére is könnyen igénybe vehető – fürdőszoba tartozik.Igény esetén a legszükségesebb, otthonról hozott, személyes bútorokkal is berendezhetők. Szükség esetén azonban ajánljuk a speciális, elektromosan mozgatható és állítható ágyakat.
A három társalgó, teakonyha, imaterem biztosítja, hogy egymás zavarása nélkül tudjanak lakóink társasági, illetve hitéletet élni.
Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az Otthonunkban dolgozók kiváló szakmai kvalitásuk mellett humánusak legyenek, nagy empátiával rendelkezzenek az idős ember problémája iránt. Lakóink egészségét 24 órás nővéri felügyelet óvja. Minden szobában található, egyszerűen kezelhető, gyors nővér-hívó berendezés is.Az ápolás-gondozás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidő értelmes eltöltésére is.
 • Az állami normatívákkal is támogatott bentlakásos otthonunk konyhája mindenben megfelel az Európai Unió jogszabályaiban előírt feltételeknek. A tágas, boltíves étterem, a folyamatosan rendelkezésre álló teakonyha otthonosságot, kellemes közérzetet nyújt. A saját étteremben biztosított a házias konyha, de mód van a diétás étrend választására is.
 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Az Otthon modern mosodája, a fodrászat, a pedikűr-manikűr, a legszélesebb szolgáltatásokat tudja biztosítani.

Részleteit

Település Recsk
Utca / házszám Ércbányatelep u 3
Telefonszám +36205698919
Telefonszám +3636578063
Fax:+3636578062
E-Mail gesztenyesotthon@gmail.com
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com