lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Gesztenyés Idősek Otthona Recsk

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A bentlakásos formában működő otthonban 49 fő részére tudjuk biztosítani a békés öregkorra vágyók egyedi igényeit.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A nagy történelmi múltú községben található, az államilag és megyei önkormányzat által támogatott, az idősek részére minden igényt biztosító Gesztenyés Idősek Otthona.
Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
A bentlakásos formában működő otthonban 49 fő részére tudjuk biztosítani a békés öregkorra vágyók egyedi igényeit. Minden szobában matávos telefon biztosítja a családdal történő egyszerű, gyors kommunikációt. A kétszintes épületbe való bejutás akadálymentes, a lépcsőzés elkerülése végett a 8 személyes lift a lakók otthonon belüli egyszerű mozgását segíti elő.
Helyszín
Recsk Heves megyében, az ország „tüdejeként" számon tartott Mátra hegység egyik legcsendesebb, legtisztább, festőien szép északi oldalán helyezkedik el.
Elhelyezés / férőhely
Az egyágyas szobák 10-13, a kétágyas szobák 16-18 m2-esek. Minden szobához korszerű, ízlésesen berendezett – a nehezebben mozgó emberek részére is könnyen igénybe vehető – fürdőszoba tartozik. Igény esetén a legszükségesebb, otthonról hozott, személyes bútorokkal is berendezhetők. Szükség esetén azonban ajánljuk a speciális, elektromosan mozgatható és állítható ágyakat. Minden szobában matávos telefon biztosítja a családdal történő egyszerű, gyors kommunikációt. A kétszintes épületbe való bejutás akadálymentes, a lépcsőzés elkerülése végett a 8 személyes lift a lakók otthonon belüli egyszerű mozgását segíti elő.
Étkezés / ellátás
Az állami normatívákkal is támogatott bentlakásos otthonunk konyhája mindenben megfelel az Európai Unió jogszabályaiban előírt feltételeknek. A tágas, boltíves étterem, a folyamatosan rendelkezésre álló teakonyha otthonosságot, kellemes közérzetet nyújt. A saját étteremben biztosított a házias konyha, de mód van a diétás étrend választására is.
Általános
A nagy történelmi múltú községben található, az államilag és megyei önkormányzat által támogatott, az idősek részére minden igényt biztosító Gesztenyés Idősek Otthona. A bentlakásos formában működő otthonban 49 fő részére tudjuk biztosítani a békés öregkorra vágyók egyedi igényeit.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Sápi Andrea
Az egyágyas szobák 10-13, a kétágyas szobák 16-18 m2-esek. Minden szobához korszerű, ízlésesen berendezett – a nehezebben mozgó emberek részére is könnyen igénybe vehető – fürdőszoba tartozik.Igény esetén a legszükségesebb, otthonról hozott, személyes bútorokkal is berendezhetők. Szükség esetén azonban ajánljuk a speciális, elektromosan mozgatható és állítható ágyakat.
A három társalgó, teakonyha, imaterem biztosítja, hogy egymás zavarása nélkül tudjanak lakóink társasági, illetve hitéletet élni.
Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az Otthonunkban dolgozók kiváló szakmai kvalitásuk mellett humánusak legyenek, nagy empátiával rendelkezzenek az idős ember problémája iránt. Lakóink egészségét 24 órás nővéri felügyelet óvja. Minden szobában található, egyszerűen kezelhető, gyors nővér-hívó berendezés is.Az ápolás-gondozás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidő értelmes eltöltésére is.
 • Az állami normatívákkal is támogatott bentlakásos otthonunk konyhája mindenben megfelel az Európai Unió jogszabályaiban előírt feltételeknek. A tágas, boltíves étterem, a folyamatosan rendelkezésre álló teakonyha otthonosságot, kellemes közérzetet nyújt. A saját étteremben biztosított a házias konyha, de mód van a diétás étrend választására is.
 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Az Otthon modern mosodája, a fodrászat, a pedikűr-manikűr, a legszélesebb szolgáltatásokat tudja biztosítani.

Részleteit

Település Recsk
Utca / házszám Ércbányatelep u 3
Telefonszám +36205698919
Telefonszám +3636578063
Fax:+3636578062
E-Mail gesztenyesotthon@gmail.com

Hely

Heves (megye), Magyarország
Recsk Ércbányatelep u 3, 3245

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez