lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Fehér Hattyú Idősek Otthona Szentlőrinckáta

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

70 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Pest megyéből fogadjuk az idős embereket.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
70 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Intézményünk a település központjában helyezkedik el, közel a templomhoz, üzlethez és a buszmegállóhoz, orvosi rendelőhöz. Két osztály került kialakításra, az időskorúak és demenciában szenvedők részére. Az idős emberek ápolása-gondozása komplex tevékenység. Otthonunk biztosítja az elemi szükségleteken kívül, az idős, élettani állapotuknál fogva sérülékeny emberek megóvását a káros hatások következményeitől. Ennek érdekében a lakók korának és egészségi állapotának megfelelő, korszerű fizikai, egészségügyi és mentálhigiénés ellátást nyújtunk. Az intézmény minden munkatársának közös célja, hogy lakóinknak békés, nyugodt öregkort biztosítsanak.
Helyszín
Pest megye,Szentlőrinckáta
Elhelyezés / férőhely
3-7 ágyas szobákban.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi háromszori főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
70 férőhelyes, ápolást, gondozást nyújtó magán idősek otthona. Pest megyéből fogadjuk az idős embereket.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Benkő Dezső
 • 15 szoba
 • 3-7 ágyas szobák
 • valamennyi lakószoba hideg-meleg vizes blokkal ellátott
 • napi legalább háromszori étkezés (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, szükség esetén ötszöri;diétás étrend is igényelhető)
 • az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
 • napi 24 órás szolgálat, szakszerű gondozás, ápolás szakképzett dolgozókkal
 • egészségügyi és orvosi ellátás biztosítása: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
 • egészségmegőrző programokon való részvétel
Szolgáltatások:
az egészségügyi ellátást az intézmény orvosa, illetve a nagykátai körzeti szakrendelők biztosítják
 • a betegek szakrendelésre történő beszállítását az intézmény saját gépkocsijával végzi
 • fekvőbeteg gyógyellátást a Kistarcsai Kórház látja el
 • ápolási, gondozási tevékenységünk személyre szabott, életkori sajátosságoknak, egészségi valamint mentális állapotnak megfelelően
 • a lakók lelkészi segítséggel gyakorolhatják hitéletüket
 • a mentálhigiénés gondozást érzelmi és lelki problémák megoldásában, konfliktuskezelésben szakemberek bevonásával nyújtja az otthon
 • lakóink részére mosodai szolgáltatás működik, mely a ruházat és textília tisztítására, javítására ad lehetőséget
Szabadidő:
A szabadidő kulturált eltöltését lehetővé teszi, a közös társalgóban elhelyezett televízió, DVD lejátszó, és az intézményi könyvtár. A parkot örökzöld tuják és fenyők, díszítik, kertünkben egy fedett nyári pihenő, asztalokkal és padokkal biztosítja a lakók kikapcsolódását. Nyársalásra, bográcsozásra kialakított szabadidős terület került kialakításra, közösségi programok, szabadidős tevékenységek szabadtéri lebonyolítására.

Részleteit

Település Szentlőrinckáta
Utca / házszám Kossuth L u 20
Telefonszám +3629431512
Telefonszám +3629431009
E-Mail feherhattyu@upcmail.hu

Hely

Pest (megye), Magyarország
Szentlőrinckáta Kossuth L u 20, 2255

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez