lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

ESE Baczoni István Rehabilitációs és Ápoló Otthon Pécel

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Szakmai felkészültséggel és szeretettel gondozza a bentlakó idős és mozgáskorlátozott embereket.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Az intézmény a bentlakók közösségétől elvárja az egymáshoz való alkalmazkodást, emberi szabadság és a személyiségi jogok tiszteletben tartását.
A Szociális Központ minden munkatársa tisztelettel, emberségesen közreműködik abban, hogy az idős emberek lelki, testi és egészségügyi állapota optimális lehessen. Szakmai felkészültséggel és szeretettel gondozza a bentlakó idős és mozgáskorlátozott embereket.
A szereteten alapuló egymást segítés elvét, az otthont fenntartó egyesület szellemiségét cselekedetekben, munkatársi és gondozotti viszonyban egyaránt szem előtt kell tartani.
Helyszín
Pest megye, Pécel
Elhelyezés / férőhely
50 idős és/vagy mozgáskorlátozott lakót tudunk gondozni gyönyörű fekvésű, kék busszal könnyen megközelíthető otthonunkban. Az épület teljesen akadály-mentesített. Lejtő és lift vezet az épület második szintjén lévő Ápolóotthonba. Jelenleg 1, 2, 3, 4 ágyas szobáink vannak.
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi négyszeri főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend
Általános
Az otthon 1996. május 6-án nyitotta meg kapuit a gondozásra szoruló idős, teljes ápolásra szoruló emberek számára.A jelentkezők beköltözésük előtt előgondozásban részesülnek. Belépési díj, egyszeri hozzájárulás nincs!
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Kardosné Medveházi Rita, Tóth Tamásné
Az épület teljesen akadály-mentesített. Lejtő és lift vezet az épület második szintjén lévő Ápolóotthonba. Jelenleg 1, 2, 3, 4 ágyas szobáink vannak.
Ellátások, melyeket a térítési díj tartalmaz:
 • napi 4-szeri étkezés,
 • teljes fizikai és egészségügyi alapellátás (fürdetés, hajmosás, sebellátás, gyógyszerbeadás),
 • szakorvosi ellátások (szemész, pszichiáter, ideggyógyász, bőrgyógyász, reumatológus, audiológus, gastroenterológus, belgyógyász, sebész),
 • higiéniás eszközök biztosítása (szappan, vécépapír, törülköző, sampon, szalvéta),
 • a személyes gyógyszerszükséglet költségét a térítési díj tartalmazza
 • személyes ruhaneműk mosása, vasalása,
 • mozgásszervi rehabilitáció: gyógytorna, gyógymasszázs, fizioterápia, hidroterápia,
 • mentális rehabilitáció: pszichológiai tanácsadás, zeneterápia, egyéni foglalkoztatás, közösségi foglalkoztatás, vallás gyakorlása.
 • Az élvezeti szerek (cigaretta, kávé stb.), fodrász, kozmetikai szolgáltatások költségeit a térítési díj nem tartalmazza.

Részleteit

Település Pécel
Utca / házszám Pihent u 2
Telefonszám +3628454076
Telefonszám Fax: +3628454077
E-Mail ese@vnet.hu

Hely

Pest (megye), Magyarország
Pécel Pihent u 2, 2119

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez