Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Empátia Gondozóház Budapest XIII kerület

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Empátia Gondozóház Budapest XIII kerület

Leírás

Gondozóházunkba olyan 18. életévét betöltött személy is bekerülhet, aki betegségéből adódó állapota miatt önmagáról gondoskodni nem képes.
A személyes gondoskodást nyújtó átmeneti intézményi szolgáltatást igénybe vevő ellátottnak joga van szociális helyzetére, egészségi és mentális állapotára tekintettel az intézmény által biztosított teljes körű ellátásra, valamint egyéni szükségletei, speciális helyzete vagy állapota alapján az egyéni ellátás, szolgáltatás igénybe vételére.
Elsősorban azoknak a nyugdíjkorhatárt betöltött személyeknek a gondozását, ápolását végezzük, akiknek egészségi állapota rendszeres gyógyintézeti kezelést már nem igényel, de állapotuk miatt önellátási képességük átmenetileg, vagy tartósan hiányzik, otthoni ellátásuk családi, vagy önkormányzati segítséggel sem oldható meg.
Gondozóházunkba olyan 18. életévét betöltött személy is bekerülhet, aki betegségéből adódó állapota miatt önmagáról gondoskodni nem képes.
A szociális ellátás keretein belül, a házi ápolás fejlesztése mellett, továbbra is szükséges az átfogó, folyamatos 24 órás, bentlakásos szociális ellátás biztosítása. Gondozottjaink 70-75%-át közvetlenül az egészségügyi ellátásból, kórházaktól vesszük át, ezért a gondozás mellett komoly súlyt kell fektetnünk az egészségügyi ellátásra is. Az elmúlt években észleltük, hogy az intézményünkbe kerülő idős emberek egyre több krónikus megbetegedésben szenvednek. Állapotuk minőségileg egyre romlik. Életvitelük megőrzéséhez egyre több aktív segítséget és egészségügyi ellátást igényelnek. Sokszor olyan mértékben, amit családjuk, vagy a területi szociális ellátás sem fizikálisan, sem szakmailag nem tud biztosítani. Nehezítik a helyzetet a beteg hajléktalanok, valamint a hivatásos gondnokokra bízottak ellátási gondjai.
Helyszín
Budapest,XIII. kerület
Elhelyezés / férőhely
3 ágyas, hideg-melegvizes mosdóval felszerelt szobákban. Egyösszegű befizetés NINCS. Napidíjas elszámolású rendszerben működünk.
Étkezés / ellátás
Napi háromszori étkezés, amiből egy, de többnyire két alkalommal biztosít főtt ételt
Általános
A szociális ellátás kiterjed a magyar állampolgárokra, állandó tartózkodásra jogosító személyi igazolvánnyal rendelkező bevándoroltakra, letelepedési engedéllyel rendelkező személyekre, a magyar hatóságok által menekültként elismert személyekre. Az ellátás igénybevétele önkéntes.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Nagy Imréné
 Az elhelyezés 3 ágyas, hideg-melegvizes mosdóval felszerelt szobákban történik.
 • Élelmezési tevékenység - keretében biztosítjuk a napi háromszori étkezést, amiből egy, de többnyire két alkalommal biztosítunk főtt ételt. Ezen belül, igény szerint a megfelelő diétás étkeztetést, vagy akár – pl. cukorbetegségnél, emésztési zavaroknál – hat-, nyolcszori étkezés is megoldott.
 • Az étkeztetések törvényi előírásainak megfelelő beltartalmi és változatossági követelményeket dietetikus szakmunkatárs biztosítja. A tevékenység pontos menetét az élelmezéstechnológiai leírás tartalmazza. A beszállítói kör HACCP minősítéssel rendelkezik. Saját HACCP rendszerünk a tervszerű fejlesztést követően, 100%.-os készenlétű.
 • Gondozási tevékenység - önálló életvitelre átmenetileg, vagy tartósan alkalmatlan gondozottjainknál. Öltöztetés, ágyazás, fürdetés, élelmezés, gyógyszerek bevétele, takarítás és minden egyéb, ami az életviteli komfort érzés megteremtéséhez szükséges gondozási szinten. Folyamatos, 24 órás ellátási formában.
 • Egészségügyi ellátás - akiknél, erre szükség van. Tekintettel arra, hogy gondozottjaink átlagos életkora az utóbbi években tartósan 70-80 év körül van, az egészségügyi ellátás szükségessége erősen felértékelődött. A halmozottan fellelhető geriátriai, keringési és mozgásrendszert érintő kóros állapotok miatt, szinte minden gondozottunk napi orvosi és egészségügyi ellátást igényel. A feladatot 2 belgyógyász szakorvos, 1 pszichiáter szakorvos és 1 sebész-traumatológus szakorvos látja el. Amennyiben szükséges, kórházi és konziliárusi kapcsolataink révén a gondozottakat egyéb szakellátásra juttatjuk el.
 • Minden szükséges gyógyszert a szakorvosi javaslatok és receptek alapján, az intézmény szerez be saját költségén.
Rehabilitációs tevékenység - a gondozási és egészségügyi tevékenység szerves kiegészítéseként működik és két lényeges ágra oszlik.- A betegségek során, vagy azok lezajlása utáni rehabilitációra – mozgásterápiás tevékenység.- Életmód rehabilitáció során végzett mentálhigiénikusi tevékenységre.
Mentálhigiénikusi tevékenység - az életmódi rehabilitáción kívül magában foglalja a gondozottak intézményi felvételét segítő beilleszkedést, hozzátartozókkal való kapcsolattartást, szabad vallásgyakorlat segítését, gondozotti érdekképviseleti fórum tevékenységében aktív részvétel, valamint fő feladatuk közé tartozik a gondozotti és betegjogok gyakorlati érvényesítése.

Részleteit

Település Budapest
Utca / házszám Kerekes J u 12 20
Telefonszám +3613596018
Telefonszám ---
E-Mail empatia@szocialisotthon.eu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com