Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Életöröm Idősek Otthona Veszprém

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az Intézmény megbízható szakemberekkel, családias hangulat mellett biztosítja az ápolást és gondozás
Jelen Intézményi tájékoztató célja Otthonunk működésének teljes körű bemutatása, hogy Ön, átfogó képet alkothasson rólunk, és segítsünk egy életre szóló döntésének meghozatalában.Ellátási formáink igénybevételének feltétele, a 65 éves életkor betöltése.Intézményünk 2005. december 1. óta üzemel Veszprém városában, integrált intézményként. Fenntartója az „Életöröm” Idős Otthon Közhasznú Nonprofit Kft., ellátási szerződéssel rendelkezünk Veszprém Megyei Jogú Várossal, mely a rendkívül stabil üzemeltetésen felül mindenkor biztosítékot jelent minden kedves ellátottunk számára. Intézményünk teljes teltházzal működik, jelenleg 140 fő számára biztosítunk szakellátást, valamint 60 fő számára szociális étkeztetést.
Helyszín:
Veszprém megye, Veszprém
Elhelyezés / férőhely:
124 önálló apartman lakás (29-55m2)
Kapcsolattaró és ügyvezető:
Máhl Szabolcs
 • I.-IV. emeleteken 124 önálló apartman lakás
 • 109 db 1 szobás; 12 db 1,5 szobás; 3 db 2 szobás
 • van erkélyes és erkély nélküli
 • lakások alapterülete 29 - 55 m2
 • minden lakás beépített főzőfülkével, fürdőszobával, fővonalas telefonnal, nővérhívóval, kiépített kábeltévé és internet hozzáféréssel rendelkezik.
Menüválasztásos étkezés (3 fő étkezés),
Igény esetén diéták:
Gondozottaink étkeztetését saját főzőkonyháról biztosítjuk, változatos, minőségi alapanyagokból. Az ebéd és a vacsora esetén menüválasztásra van lehetőség. Egészségi állapotnak megfelelő, orvos által előírt és a lakó által elfogadott diétás ételek, a dietetikus iránymutatásai alapján készülnek.
Jelenleg a következő diétákat, étrendeket biztosítjuk:
 • normál,
 • cukorbeteg-,
 • epekímélő-,
 • tejmentes- diéta,
 • pépes étrend.
A tálalás az étteremben történik, kivétel abban az esetben, amennyiben a lakó egészségi állapota ezt nem teszi lehetővé. Ezekben az esetekben az ápoló személyzet a gondozott apartmanjában szervírozza az ételt.
Szolgáltatások:
 • az egész ház akadálymentesített
 • zárt parkoló
 • liftek
Az Idősotthonban 24 órás szakképzett ápolói felügyeletet biztosítunk, az egészségi állapotnak megfelelő, akár teljes körű ápolással, gondozással. Az egészségügyi ellátás keretében heti rendszerességgel az otthon orvosi rendelőjében háziorvos, valamint reumatológus szakorvos rendel. Intézményünkben komplex fizioterápiás kezeléseket is biztosítunk lakóink számára. Sószobánk látogatásával lehetőség nyílik arra, hogy lakóink megelőzzék a légúti megbetegedéseket, valamint az asztma tüneteit csökkentsék. Szakorvosi rendelésre lakóinkat a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba, vagy annak rendelőintézetébe szállítjuk (http://www.vmkorhaz.hu), mely területileg illetékes egészségügyi intézmény. Abban az esetben, ha azt a gondozott egészségi állapota indokolja, a szakrendelésekre a lakót az intézmény saját betegszállító gépkocsijával, és nővéri kísérettel juttatjuk el.
Gyógyszerellátás keretében a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően gondoskodunk a háziorvos és a szakorvosok által felírt gyógyszerek beszerzéséről. Az Idősotthoni gondozottaknak az Otthon háziorvosa által összeállított alaplista szerinti gyógyszereket térítésmentesen biztosítjuk. Az Idősotthonban kiépített telefonhálózat működik, ami lehetővé teszi, hogy minden lakó saját telefonmellékkel rendelkezzen, melyet szabadon, bármikor használhat. A telefon egyben segélykérésre, nővérhívásra is szolgál. A telefonos nővérhívó rendszeren túl egy „krízishelyzetre szóló jelzőrendszer szolgáltatás” központi berendezését az intézmény az igénybe vevő még nagyobb biztonsága érdekében az azt igénylő lakásán, az intézmény területén ingyenesen, és folyamatosan biztosítja az alábbiak szerint:
 • az intézmény biztosítja igénybe vevő krízishelyzetben történő segélyhívása esetén az ügyeletes gondozónak a helyszínre történő haladéktalan (a riasztást követő 10 percen belül) megjelenését, a segélyhívás okául szolgáló probléma megoldása érdekében szükséges mielőbbi intézkedések megtételét, szükség esetén további egészségügyi ellátás kezdeményezését, amennyiben kompetencia hiányában a problémát nem sikerül elhárítani, úgy sürgősséggel ügyeletes orvost, illetve mentőt köteles hívni.
Mozgásterápia:
Az Otthon lakói minden hétköznap gyógytornász által vezetett vagy összeállított csoportos gyógytornán vehetnek részt (gerinc; csontritkulás elleni; nyak-váll; aktivizáló; értorna).Az egyéni gyógytornát egészségi állapot függvényében, a szakorvos írhatja elő.
Mentálhigiénés gondozás:
A fizikai, egészségügyi ellátáson kívül mentálhigiénés csoport is működik az intézményben, amely szakképzettsége folytán fontosnak tartja mindennapi munkája során a család funkcióinak betöltésére való törekvést. A szocializációs funkció tekintetében segítünk a lakóknak a szűkebb és tágabb külvilággal való kapcsolattartásban, legyen szó akár hivatalos ügyintézésről vagy éppen a bevásárlásban nyújtott segítségről.Heti programterv mentén a lakók 15-20 rendszeresen ismétlődő program közül választhatnak szabad idejük minőségi eltöltése, fizikai, szellemi, pszichikai erőnlétük megőrzése céljából.Ezen felül havi, éves munkaterv mentén kerülnek megszervezésre nagyobb rendezvények (Családi nap, Intézményi születésnap, stb.), bálok (Farsang, Szüreti Mulatság, Bajor Nap, stb,) vásárok (termelői vásár, karácsonyi kirakodó, stb.), színházi, komoly és könnyűzenei bemutatók (Budapesti Fesztivál Zenekar, Pannon Egyetem Szimfonikus Zenekara, Apostol Együttes, stb.), híres személyek (Bodrogi Gyula, Böjte Csaba, dr Béres József, Pártai Lucia, dr Márfi Gyula érsek, Jo Indekeu Belga Nagykövet, stb.) előadásai. rendszeres Takarítás, mosatás:
Az intézmény takarító személyzete gondoskodik az épület, ezen belül a lakrészek, közös használatú helyiségek folyamatos tisztántartásáról. Az apartmanokat ütemterv szerint takarítjuk. A Fokozott Ápolási Részlegen napi 3x-i takarítást alkalmazunk.mosás, vasalás: A lakóinak ruhaneműit, textíliáit az Otthon modern gépekkel felszerelt mosodája mossa, vasalja heti rendszerességgel.
Hitélet gyakorlása:
Az intézményben mindenkinek lehetősége van a szabad hitélet gyakorlására, melyhez egy felekezeti hovatartozás nélküli kápolna biztosít helyszínt. Minden vasárnap és nagyobb egyházi ünnepek alkalmával a Katolikus, a Baptista és az Evangélikus egyház is képviselteti magát. Egyéb időtöltési lehetőségek:
Hobbikonyha:
Az Otthon teljesen felszerelt hobbikonyháját minden, arra kedvet érző lakó használhatja. Bár minden apartman fel van szerelve főzőfülkével, itt lehetősége nyílik a lakóknak közösen vagy egyénileg sütni, főzni.
Könyvtár, klubszoba: Az Otthonban 7000 kötetes könyvtár várja lakóinkat, akik regények, ismeretterjesztő lexikonok közül is válogathatnak, közösségi programok kiváló színtere ez a két helyiség internet: minden lakószobában kiépített internethálózat várja lakóinkat, számítógépes foglalkozás keretében elsajátíthatják a napi internetes kommunikációhoz szükséges alapismereteket.
Napfény terasz:
kültéri játékok, malom, lengőteke, petanque, valamint napernyők, kerti bútorok várják a szabad téren szórakozni vágyókat
Kert:
akadálymentes, parkosított kertünkben halastó, pergola, ivókút, bográcsállvány, fűszerkert állnak rendelkezésre a mindennapis sétákhoz, kikapcsolódáshoz fodrászat, pedikűr, manikűr: térítési díjas szolgáltatások során szépülhetnek lakóink az otthon falai között Szolgáltatások(térítéssel):
 • szervezett önköltséges programok
 • gyógy-masszőr
 • fodrász
 • pedikűr, manikűr
 • kozmetikus, kirándulás
Szabadidő:
Nagy figyelmet szentelünk a közös családi, egyházi, állami ünnepeknek, ezen alkalmakból változatos programokkal színesítjük gondozottaink ünnepnapjait. Havi rendszerességgel városi séták, évente több alkalommal vidéki buszos kirándulások kerülnek megszervezésre lakóink szórakoztatása, kikapcsolódása céljából.

Részleteit

Település Veszprém
Utca / házszám Sóyi u 20
Telefonszám +36209227280
Telefonszám ---
E-Mail berecz@carehomenet.com
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com