lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Dr. Somogyi József Idősek Otthona Tapolca

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Dr. Somogyi József Idősek Otthona Tapolca

Leírás

Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A Gondviselés Alapítvány megalapítása és az Idősek Otthonának létrehozása néhai dr. Somogyi József belgyógyász szakorvos fáradozásának köszönhető , aki több évtizeden át élt és dolgozott az idős emberek között , és így jól ismerete mindennapjaik nehézségeit és örömeit .
Alapítványunk közhasznú, célja : olyan ápolást, gondozást nyújtó intézmény működtetése, amely az önmaguk ellátására nem képes személyek fizikai ellátásáról és mentális gondozásáról , valamint egészségügyi ellátásáról gondoskodik. Elsősorban olyan, nyugdíjkorhatárt betöltött vagy 18 év feletti személy ápolásának, gondozásának biztosítása, akiknek állapota rendszeres gyógyintézeti ellátást és kezelést nem igényel.
Működési területe : országos feladatot lát el.
Helyszín
Veszprém megye.Tapolca város központjában, a ( volt Batsányi Általános Iskola) épületben 2002. április hónapban nyitottuk meg 60 férőhelyes idősek otthona intézményünket.
Elhelyezés / férőhely
1,2,3,4 ágyas szobák
Étkezés / ellátás
Egyénre szabott napi 3x-i étkezés.Gondozási rugalmasság általános állapottól a demens állapotig.Bekerüléskor teljes szakorvosi vizsgálat, időszakos gondozás akár 1 naptól 1 évig vagy élethosszan
Általános
102 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Dr. Somogyi Katalin
Az épületben kialakításra kerültek egy és két ágyas fürdőszobás, 2-3 és 4 ágyas szobák, amelynek lakói részére korszerű, közös vizesblokkok állnak rendelkezésre.Minden szobában telefon és nővérhívó van
Akadálymentesített az otthon.
A gondozottak részére biztosítjuk :
1.napi háromszori étkezést ( orvosi előírás szerinti diétás étkeztetést),
2.szükséges textilellátást,
3.egészségügyi ellátást , ápolást ,
4.fizikai és mentális gondozást ,
5.gyógyszer és gyógyászati segédeszköz ellátást,
6.gondoskodunk a szükséges szakorvosi és gyógyintézeti ellátásról .
A fenti feladatokat intézményvezető orvosunk - aki belgyógyász -diabetológus -geriáter szakorvos, és alkalmanként ideggyógyász - szakorvos irányításával szakképzett ápolók végzik , gyógytornászok és aphásiás szakember közreműködésével.
 • 30 fős, több éves tapasztalattal, szakápolói minősítéssel rendelkező gondozói csapat.
 • Rendszeresen szervezett, szakemberek által összeállított rendezvények.
 • Modern gondozási eszközök: mágnes ágy, lézer, bioptron lámpa, tens izomstimulátorok
 • Személyre szabott gondozás szakemberekkel: Beszédterapeuta, mozgásterapeuta, életminőségjavító tanácsadás, cukorbeteg gondozás.
 • Amennyiben szükséges, szakorvosi vérnyomás beállítás, diabetes gondozás, mozgásszervi rehabilitáció
 • Feng shui rekreációs kert
 • Alapgyógyszerek, pelenka, tápszer, gyógyászati segédeszközök biztosítása
 • Rendszeres, tartalmas közösségi programok
 • Pedikűr, manikűr, fodrász helybeli biztosítása-térítés ellenében
 • Folyamatos szakmai kontroll
 • napi 24 órás egészségügyi készenlét
 • kiegyensúlyozott gazdálkodás: kiemelten közhasznú alapítvány, az összes bevételt a gondozásra fordítja

Részleteit

Település Tapolca
Utca / házszám Kossuth L u 15
Telefonszám +36204722261
Telefonszám ---
E-Mail dr.somogyik@gmail.com

Hely

Veszprém (megye), Magyarország
Tapolca Kossuth L u 15, 8300

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez