Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berecz István +36306130051 E-mail: istvan.berecz@carehomenet.com
lepicol 2

Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon II kerület

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon pedagógusoknak.
A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A Pedagógus Otthon feladata, hogy elhelyezést és ellátást biztosítson elsősorban azoknak a nyugdíjas pedagógusoknak, akik legalább 20 éven keresztül végeztek pedagógusi tevékenységet, és ennek alapján szereztek nyugdíjjogosultságot, nyertek felvételt az Otthonba. Szabad férőhely esetén pedagógus múlttal nem rendelkező kérvényező is felvehető.
A Pedagógus Otthon célja: lakói számára békés, nyugodt otthont, fizikai és egészségügyi ellátást, szociális és pszichés gondozást, továbbá célszerű és hasznos időtöltést, kikapcsolódást, foglalkozást szervezni és biztosítani, valamint a magányos, idős emberek számára a közösségi életet megteremteni.
86 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.Az ország bármely területéről fogadjuk az idős embereket.
Helyszín
Budapest II. kerületében, Máriaremetén, festői zöldövezetben, csodálatos panorámát nyújtó, rövid kirándulásokra kitűnően alkalmas, hegyekkel övezett környezetben épült. Jó levegőjű, csendes, ugyanakkor busszal és villamossal könnyen megközelíthető, családias hangulatú otthon. Az Otthont parkosított kert veszi körül, lehetőséget biztosítva a természet nyújtotta szépségek befogadására, a csendes séták, nyújtotta örömökben, a közös kerti programokban és csoportos gyógytornákban való részvételre. Megközelíthető tömegközlekedéssel: Moszkva tértől 61-es villamossal, vagy az Árpád hídtól a 29-es busszal a Hűvösvölgyig, innen az 57-es, és a 257-es busszal a Hímes utcai megállóig, vagy a 157-es busszal a Kerekhegyi megállóig. Autóval: a Moszkva tértől kb. 20 perc.
Elhelyezés / férőhely
Az elhelyezés egy vagy két ágyas szobákban történik, ezen kívül szükség esetén lehetőség van két- és négyágyas betegszobai elhelyezésre is.
Étkezés / ellátás
Az Otthon a HACCP rendszer előírásainak megfelelő saját konyhával rendelkezik, mely házias ízeivel nyújt magas szintű ellátást, nem csak az itt lakók, hanem igény esetén a látogatók, vendégek számára is.
Általános
A Pedagógus Otthon feladata, hogy elhelyezést és ellátást biztosítson elsősorban azoknak a nyugdíjas pedagógusoknak, akik legalább 20 éven keresztül végeztek pedagógusi tevékenységet, és ennek alapján szereztek nyugdíjjogosultságot, nyertek felvételt az Otthonba. Szabad férőhely esetén pedagógus múlttal nem rendelkező kérvényező is felvehető.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Rissai Lászlóné;Forintos Zsuzsanna
 • A Pedagógus Otthon két épületrészben álló szobákkal rendelkezik, minden szint lifttel megközelíthető. Az épületek, a kert, a lakószintek akadálymentesítettek, így a mozgásukban korlátozottak számára is jól használható.
 • Az elhelyezés egy vagy két ágyas szobákban történik, ezen kívül szükség esetén lehetőség van két- és négyágyas betegszobai elhelyezésre is.
 • Nyugdíjas Pedagógus Otthonban 71 db szoba található.
 • A szobák az Otthon saját bútoraival vannak berendezve, de lehetőséget biztosítunk a meglévő kedvenc bútordarabok, berendezési tárgyak elhelyezésére is.
 • A lakók kényelmét a társasági életvitelre alkalmas közös helyiségek, étterem, társalgók, könyvtár szolgálja. A társalgóban található zongora, társasjátékok, elektronikus szórakoztató berendezések, különböző zenei lemezek, CD-lemezek, magnókazetták, régi magyar filmek videokazettái segítik a szabadidő hasznos eltöltését. A házban található nyilvános telefonkészülékek tovább növelik az itt lakók komfortérzetét, a hozzátartozókkal való kapcsolattartást megkönnyíti.
 • A biztonságot erősíti a kialakított korszerű nővérhívó és biztonságtechnikai berendezés.

Az Otthon a HACCP rendszer előírásainak megfelelő saját konyhával rendelkezik, mely házias ízeivel nyújt magas szintű ellátást, nem csak az itt lakók, hanem igény esetén a látogatók, vendégek számára is.Orvosi, dietetikusi javaslatra lehetőséget biztosítunk speciális diétára, étrendek kialakítására (pl. sómentes, cukormentes, epés, pépes diéták).

 • A takarítószolgálat, a mosó- vasalónő rendszeresen végzi a szobák és a személyes ruhaneműk tisztántartását.
 • Az Otthon mindenki számára biztosítja a szabad vallásgyakorlás feltételeit. Az intézményben havonta egyszer lehetőség van szentmisén való részvételre. A vallási ismeretek bővítése céljából havi rendszerességgel ökumenikus imaórákat tartunk. Igehirdetést, istentiszteleteket biztosítunk felekezeti hovatartozás nélkül a nagyobb egyházi ünnepekhez kapcsolódóan.
 • Egyéni lelkigyakorlatok rendszeresen biztosítottak az itt lakók számára.
 • Évente többször szervezünk az ország különböző pontjaira kirándulásokat, havonta szervezünk kultúrprogramokat (pl. múzeumlátogatás, színházlátogatás, előadások, irodalmi est,) ezenkívül foglalkozások, ünnepi megemlékezések, kerti ünnepségek teszik változatossá az itt lakók életét.
 • Külön térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: fodrász, pedikűrös-manikűrös, gyógymasszőr áll rendelkezésre az egyéni igények kielégítésére.

Részleteit

Település Budapest
Utca / házszám Szent József u. 8
Telefonszám +3613769581
Telefonszám ---
E-Mail nyuped@omszinonprofitkft.hu
nyuped@invitel.hu
rissai.laszlone@omszinonprofitkft.hu
forintos.zsuzsanna@omszinonprofitkft.hu
kiss.sandorne@omszinonprofitkft.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

+36306130051

istvan.berecz@carehomenet.com