Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Aranykor Idősek Otthona Ballószög

Magán otthon (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

A különböző rendezvények lebonyolítására alkalmas borospince, a házi kiskertek is az idilli hangulatot szolgálják.
Az Aranykor Idősek Otthonához tartozó épületegyüttes felszereltsége és környezete Magyarországon egyedülálló. A fővárostól 90 km –re, Kecskemét melletti zöldövezetben található az egyedi és kifejezetten időskorúaknak tervezett épületkomplexum, két szint plusz tetőteres beépítésű, liftes, 90 apartmant, könyvtárat, társalgót, bárt, közösségi és kulturális célokat szolgáló termeket, valamint kiszolgáló helyiségeket tartalmaz. Mindezt egy kiváló szakértelemmel gondozott 5 hektáros park veszi körül, ahol a növényvilág sokszínűsége mellett több tó, mesterséges patakok, vízcsobogók, kerti társalgók, sportolásra alkalmas területek növelik a zöldövezeti hatást.
Intézményünk kiemelten fontosnak tartja a hozzánk forduló és rászoruló idősek szociális-egészségügyi- és mentális támogatását, és lakóink életkorának és egészségi állapotának megfelelő, magas színvonalú, családias életkörülmények megteremtését. A 150 férőhelyes Idősek Otthonát és környezetét úgy alakítottuk ki, hogy lakóink maradéktalanul élvezhetik a természetből áradó nyugalmat, a gondoskodásból fakadó kényelmet és személyes biztonságot, valamint a társasági életet.
Az Otthonba költözők több, különböző méretű és típusú apartman közül választhatnak legyen szó egyéni, vagy akár társas elhelyezésről. Az apartmanok alapfelszereléséhez tartozik a központi TV csatlakozó és a nővérhívásra is alkalmas telefonkészülék.
Az apartmanok lakószobái laminált padlóval, a fürdőszoba csúszásmentes hidegburkolattal ellátott. Az Otthon minden helyisége, így az apartmanok is teljes mértékben akadálymentesítettek.
Minden beköltözőnek lehetősége van, hogy választott apartmanját saját, kedves, megszokott bútoraival rendezze be.
Az intenzív ápolásra, illetve különleges ellátásra szoruló lakóinkat akik fizikai vagy pszichés állapotuk miatt nem képesek önálló életvitelre és napi teendőikben folyamatos segítségre, emelt szintű ápolásra szorulnak, speciális részlegünkben tudjuk szakszerűen ellátni. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a hozzátartozóknak, családtagoknak abban a nehéz élethelyzetben, amely akkor adódik, ha egy szeretett hozzátartozónk ápolásra szorul és intézményi elhelyezéséről kell döntést hoznunk. 2012-óta intézményünk Egészségügyi működési engedéllyel is rendelkezik, amely azt jelenti, hogy szakápolási feladatokat is el tudunk látni (pl. infúzió bekötése, vérvétel, szondás táplálás stb.).
A fizikai állapot szinten tartása, javítása érdekében gyógytornász napi rendszerességgel tart egyéni, személyre szabott gyógytorna foglalkozást és az ágyban fekvő betegek esetében mobilizálást.
Az ápolási részlegünkön az alapellátáson felül biztosított szolgáltatások:
    - biztonságosan kialakított környezet, szobaberendezés
    - fokozott és folyamatos 24 órás szakképzett ápolói és gondozói felügyelet
    - teljes körű, személyre szabott ápolás, gondozás, testi higiéné biztosítása
    - naponta szinten tartó egyéni és csoportos mentálhigiénés foglalkozások
    - egyéni mozgásterápiás fejlesztés
    - speciális diéták biztosítása
    - rendszeres pszichiáter orvosi felülvizsgálat
Helyszín
Bács-Kiskun megye, 6034, Ballószög, Aranykor út 38.
Elhelyezés / férőhely
90 db apartman
Étkezés / ellátás
- teljes ellátás - napi 5x-i főétkezés biztosított, szükség esetén diétás étrend - Saját üzemi konyha van
Általános
Vendégeink gondtalan szabad életet élhetnek az Otthonban. Nagy hangsúlyt fektetünk a lakókörülmények minél magasabb színvonalának biztosítására, s emellett a kulturális, szórakoztató rendezvények és szabadidős programok megszervezésére.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Dudás Csongor intézményvezető

 - 90 db apartman

Az intézmény a teljes körű ellátás keretében gondoskodik a
    - napi ötszöri étkezésről (ebből legalább 1 alkalom meleg étkezés, diétás étrend orvosi javaslat szerint)
    - az ellátott személyi szükségleteinek maximális kielégítése (szükség szerint ruházat, illetve textíliával való ellátás, az ellátott személyi és környezeti higiénéjének tisztán tartása, a személyes ruhák mosása, vasalása, ágyneműk cseréje, a szobák takarítása, szellőztetése)
    - a lakhatás feltételeiről
    - a napi 24 órás gondozásról, felügyeletről szakképzett dolgozókkal
    - textíliával való ellátásról, szükség esetén ruházatról
    - egészségügyi alapellátásról: rendszeres orvosi felügyelet biztosítja az ellátottak egészségügyi állapotának folyamatos ellenőrzését, szükség esetén a szakorvosi, kórházi ellátáshoz jutás megszervezését
    - rendszeres pszichiátriai szakorvosi rendelésről
    - egészségügyi működési engedély szerinti szakápolási ellátásról
    - dietetikus konzultációról
    - mentális gondozásról
    - terápiás kiscsoportos és egyéni programokról
    - gyógytornáról, fizikoterápiáról, wellness fürdőhasználatról,
    - egészségmegőrző programokon való részvételről.

Szolgáltatások(térítés nélkül):
- állandó orvosi, egészségügyi felügyelet- kulturális, szórakoztató rendezvények és szabadidős programok megszervezése- különböző fizikoterápiás, gyógymasszőri és természetgyógyászati kezelések
Szabadidő:

Terápiás programok:
A rendszeres tevékenység az egészséges élet alapja, ezért közös érdek, hogy a lakó az otthon által nyújtott lehetőségekkel élve részt vegyen a testi- lelki aktivitás megőrzése érdekében korának, egészségi állapotának, képességeinek és egyéni adottságainak figyelembe vételével:
- aktivitást segítő fizikai tevékenységek /séta, sporttevékenység, fekvőbetegek levegőztetése, ágytorna, stb./
- szellemi és szórakoztató tevékenységek /előadás, felolvasás, rádiózás, TV-nézés, kártya- és társasjátékok, vetélkedők, zenehallgatás, stb./
- kulturális tevékenységek /rendezvények, ünnepségek, névnapok, színház, mozi, múzeum-látogatás, kirándulás, stb./
A lakók az otthonban működő kulturális szolgáltatásokat térítésmentesen vehetik igénybe. A mentálhigiénés csoport szervezi és vezeti le ezeket a foglalkoztatásokat is, az ebben való részvétel is önkéntes. A meglévő képességek fejlesztése, szinten tartása érdekében az ellátást igénybe vevő életkorának és egészségi állapotának megfelelően önkéntes alapon történő foglalkoztatás, az intézmény közvetlen környezetében végezhető.

Intézményen belül szervezett kulturális programok:
    - házi mozi
    - Teadélután
    - születésnapi rendezvények
    - ünnepi megemlékezések
    - vetélkedők, kvízek


Gyógytorna, fizikoterápia: Az intézményben 3 fő gyógytornász folytatja rehabilitációs és egészségmegőrző tevekénységét. Az intézményben a lakók igényei és egyéni állapotának megfelelően van lehetőség kiscsoportos, vagy egyedi, személyre szabott mozgásterápiára, gyógytornára. A fokozott gondozást biztosító részlegen a kifejezetten mozgásszervi panaszokkal rendelkező ellátottak kerülnek egyedileg fejlesztésre és szinten tartásra a fokozott gondozást biztosító részlegre beosztott mozgásterapeuta közreműködésével. A mozgásterápiát a résztvevők állapotához, képességeihez igazított gyakorlatokkal, tekintettel az időskori sajátosságokra, nehézségekre végzi a mozgásterapeutánk, aki szükség szerint és az orvosi javallat alapján gyógymasszázs kezelést is végez. A lakók biztonságos, udvarra, valamint az épületben történő kíséretéről a mentálhigiénés kollégák és a mozgásterapeuta gondoskodik. Az Otthon egészségmegőrző szolgáltatásain belül, a gyógytornászok, a vezető ápoló és intézményi orvos közreműködésével Bemer mágnesterápiás ágy, Ceragem masszázságy, nyirokmasszázs készülék és elektroterápiás kezelések állnak rendelkezésre és vehetők igénybe térítésmentesen.

Hitélet: Biztosítjuk a hitélet gyakorlásának feltételeit- Folyamatosan kapcsolatot tartunk a történelmi egyházakkal. Rendszeresen biztosítjuk az intézményben- a felekezeti igényeknek megfelelő-istentiszteleten való részvételt. A lelki élet gyakorlásának elősegítését – egyéni és közösségi formában egyaránt – fontos feladatunknak tartjuk. A bibliaórákon és istentiszteleti alkalmakon való megjelenés nem kötelező. Hetente egyszer érkezik az intézménybe Lelkész vagy Tiszteletes és közösségi vallásgyakorlati órákat tartanak különböző felekezeti csoportoknak, mely órákon bárki szabadon részt vehet. Egyéni vallásgyakorlásra lehetőséget biztosít az intézmény az imádkozó és könyvtár szobában melybe bárki szabadon és időkorlát nélkül bemehet. Gyónásra be kell jelentkezni a hetente érkező Lelkészhez. A gyónásra helyet a könyvtárszobában biztosítunk.

Részleteit

Település Ballószög
Utca / házszám Aranykor út 38.
Telefonszám +3676573580
Telefonszám ---
E-Mail aranykor@aranykor.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com