lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Vilonya Község Önkormányzata Nyugdíjas Klub Vilonya

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Vilonya Község Önkormányzata Nyugdíjas Klub Vilonya

Leírás

A nyugdíjas klub 1996. december 16-án alakult 40 fővel. Megalakulásakor kítűzott cél a jó közösségi élet, családias hangulat.
A nyugdíjas klub 1996. december 16-án alakult 40 fővel. Megalakulásakor kítűzott cél a jó közösségi élet, családias hangulat, egymásra való odafigyelés, segítségnyújtás és az egészséges életmód. Sok egyedülálló tagunk van, ezért programunkat úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára szórakoztató legyen, hogy az együtt töltött órák mindenki számára szórakoztató legyen. Nagyon sokat köszönhetünk id. Sándor Ferencné Teri néninek, aki olyan ötletgazdag, jó temperamentummal rendelkezik 86 évesen is, hogy részese a programunknak, akitől csak tanulni lehet.
A község egyik rendezvényén Teri néni javaslatára felidéztük a régi időkből a rőzse-hordó asszonyokat, nagy sikere volt mi magunk is élveztük a mókázást. Rendszeres résztvevői vagyunk az önkormányzati rendezvényeknek. A nyugdíjas klubunk 1998-ban tagja lett az Érdekvédelmi Szövetségnek és az Életet az éveknek. Sikeresek voltak a fesztiválok, ahol szerepeltünk, példa erre a kulturális találkozó Kapuváron.
Helyszín
Veszprém megye,Vilonya
Általános
A klubtevékenység erősíti a településen élő idősek körében a közösséghez tartozás, az elfogadás érzését, mind saját kortársaik körében, mind városi szinten.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Bódis Jánosné
Nagy lehetőség a kulturális programok és fesztivál a klubok számára, hogy jobban megismerjék egymást és jó baráti kapcsolatok, alakuljanak ki. Így kialakult szomszédolás, amit mi is híven pártolunk. Szívesen vesszük a meghívásokat, de igyekezünk viszonozni is. Így kerültünk Pécsre, Budapestre az Orczy kertbe az országos nyugdíjas találkozóra.
Tagjai vagyunk a Budapesti vers és prózamondó baráti körnek, ahova több alkalommal kapunk meghívást, klubunk részéről id. Sándor Ferencné, Andorka Károlyné és Bódis Jánosné képvisel bennünket.
Több alkalommal rendeztünk író-olvasótalálkozót, első vendégünk Márkus Zoltán tanár úr volt Csajágról, Puskásné Tófeji Valéria Pápáról még a hallgatóságot is dalra fakasztotta.
A nyugdíjas klub kezdeményezésére egy szép hagyománnyá alakult az "Idősek Világnapi" ünnepség. Színes programjainkat saját magunk szórakoztatására állítottuk össze, de volt szerencsénk másokat is szórakoztatni, vidám perceket szerezni. Azt kívánjuk, hogy sok helyen legyenek olyan vidám percek, gondűző pillanatok, mint a Vilonyai nyugdíjas klubban!

Részleteit

Település Vilonya
Utca / házszám Kossuth Lajos utca 18
Telefonszám +3688490163
Telefonszám ---
E-Mail vilonya@invitel.hu
Web ---

Hely

Veszprém (megye), Magyarország
Vilonya Kossuth Lajos utca 18, 8194

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez