lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Víg otthon Idősek Klubja Budapest VIII kerület

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Víg otthon Idősek Klubja Budapest VIII kerület

Leírás

Nappali ellátást nyújtó intézmény a saját otthonukban élők részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra.
Cél az idős emberek életkörülményeinek javítása, az egészségi állapotuk folyamatos ellenőrzése, a harmonikus életvitel megteremtése, az egyedüllét feloldása.
A klub kellemes, családias környezetben biztosít a tagok számára nappali tartózkodást, mentális és közösségi szolgáltatásokat.
Intézményünk hétfőtől péntekig 8.00- 16.00 ig tart nyitva, hétvégére pedig hideg élelmet biztosítunk a klub tagjai számára.
Férőhelyek száma: 50 fő
Helyszín
Budapest,VIII. kerület. Megközelíthetőség:4es 6os villamos Rákóczi téri megálló, vagy 28as 37es villamos Népszínház utcai megálló vagy 99es autóbusz Népszínház utcai megállója, vagy 2es metró Blaha Lujza téri megállója.
Elhelyezés / férőhely
50 fő
Étkezés / ellátás
Az ellátás igénybevételéről környezettanulmány után a klubvezető dönt.Térítési díj: Minden évben a Képviselő Testület határozza meg. A fizetendő térítési díj a klubtag saját nyugdíja alapján kerül megállapításra.
Általános
Nappali ellátást biztosító intézmény. Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Klubvezető: Nagy Erzsébet
Szolgáltatásaink közé tartozik az igény szerinti meleg ebéd, uzsonna biztosítása.
A klubtagok igénybe vehetnek csoportos gyógytornát, gyógymasszírozást, pedikűrt, fodrászt, hetente orvosi ellenőrzést, tanácsadást. Lehetőség van a személyi tisztálkodásra, és a ruházat tisztítására.
Az intézmény feladatai közé tartozik még a hivatalos ügyekben való segítség nyújtása éa a szabadidős programok (kirándulás, színház, múzeum látogatások, zenés- táncos ünnepségek, játékos vetélkedők) megszervezése is.
A programok úgy kerülnek kialakításra, hogy minden klubtag megtalálhassa az érdeklődési körének megfelelőt.
A klubtagok rendelkezésére áll tévénézési, zenehallgatási lehetőség, különböző társasjátékok és többfajta újság is.
Az intézményben lévő kis könyvtárban található szépirodalmi, természettudományi és szorakoztató könyvek mindenki igényeit kielégítik.

Részleteit

Település Budapest
Utca / házszám Víg utca 18
Telefonszám +3613134198
Telefonszám ---
E-Mail vigotthon@t-online.hu
Web ---

Hely

VIII. kerület, Budapest, Magyarország
Budapest Víg utca 18, 1084

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez