lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Képernyőfotó 2019 05 27 8.33.03

Telekgerendási Idősek Klubja

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Telekgerendási Idősek Klubja

Leírás

Az intézmény hétfőtől- csütörtökig: 730 -16 óráig pénteken :7 30- 13 30-ig tart nyitva.
Telekgerendás községben 1991 óta működik szociális alapellátás, akkor még Öregek Napközi Otthona néven ismerték, később Gondozási Központ, majd Alapszolgáltatási Központtá alakult az intézmény ,jelenleg a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény keretein belül működik,mint személyes gondoskodást nyújtó, nappali ellátást biztosító intézmény. A Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény a szociális területen több évtizedes múltra tekint vissza.
Az intézmény a település központjában a polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, boltok, templom, emlékpark szomszédságában helyezkedik el. Könnyen megközelíthető. Tágas ebédlő, barátságosan berendezett klubszoba, akadálymentesített helységek állnak az idősek rendelkezésére.
Intézményünk nyitott, bárki felkeresheti.
Az intézmény alap tevékenységei ,amelyek igénybe vehetők:
 • étkeztetés
 • házi segítségnyújtás
 • nappali ellátás
Az intézmény által nyújtott szolgáltatásokat az alábbiakban mutatjuk be.
Étkeztetés
Napi egyszeri meleg ételt nyújtunk azoknak, akik önmaguk számára ezt nem képesek biztosítani életkoruk, betegségük, szociális helyzetük miatt.
Az étkeztetés gyakran igényelt ellátás. Igény szerint az étel helyben is elfogyasztható az Idősek Klubja ebédlőjében vagy ételhordóban el is vihetik illetve indokolt esetben házhoz szállítjuk. Az ételt a Kuke Vendéglátó Bt. szállítja az intézménybe.
Házi segítségnyújtás
A házi segítségnyújtás igen népszerű gondozási forma a településen. Az igénybevevő szükségleteinek megfelelően biztosítják az ellátott háztartásában az önálló életvitel fenntartását.
Házi segítségnyújtás keretein belül gondoskodunk azokról a személyekről, akik otthonukban önmaguk ellátására nem, vagy csak segítséggel képesek.
A gondozás az egyéni szükségleteket figyelembe véve történik .Segítséget nyújtunk: személyi higiénia biztosításában,egészségügyi ellátáshoz való hozzájutásban,szociális ügyintézésben,hivatalos ügyek intézésében,bevásárlásban .
Az ellátás térítésmentes.
Idősek klubja
Az otthonukban élők részére biztosít nappali ellátást, étkezést,napközbeni tartózkodást,és lehetőség nyílik igény szerint szabadidős programokon való részvételre is.
Helyszín
Békés megye, Telekgerendás
Általános
Ezen tevékenységünk során a saját otthonukban élő 18. életévüket betöltött, egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyek nappali gondozását végezzük.
Az idősek klubja a 18. életévüket betöltött, egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyek részére biztosít lehetőséget:
 • napközbeni tartózkodásra,
 • társas kapcsolatok gyakorlására,
 • alapvető higiéniai szükségletek kielégítésére
 • továbbá igény szerint megszervezi az ellátottak napközbeni étkeztetését
Arra törekszünk, hogy az idősek jól érezzék magukat, mindennapjaikat szebbé tegyük és hozzájáruljunk a tartalmas időskor megéléséhez.
Fontosnak tartjuk , hogy bizalommal, örömmel merjenek betérni és visszatérni az idősek , akik egyedül érzik magukat, társaságra vagy segítségre tartanak igényt. Az ellátási forma nyitott, tehát lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ellátást igénybe nem vevők is információt, tanácsadást, segítséget kérjenek.
Amennyiben a felsorolt szolgáltatások közül bármelyik felkeltette érdeklődését, kérjük személyesen vagy telefonon keressen meg bennünket. Munkatársainkkal együtt várjuk érdeklődésüket, jelentkezésüket!

Részleteit

Település Telekgerendás
Utca / házszám Dózsa utca 11
Telefonszám +3666482385
Telefonszám ---
E-Mail eszitelek@invitel.hu

Hely

Békés (megye), Magyarország
Telekgerendás Dózsa utca 11, 5675

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez