lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Szociális Szolgáltató Besenyszögi Központja Telephelye Idősek Klubja Kőtelek

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Szociális Szolgáltató Besenyszögi Központja Telephelye Idősek Klubja Kőtelek

Leírás

Az Idősek Klubja az ellátást igénybevevők részére szociális, egészségi,mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosítószolgáltatást nyújt.
Az Idősek Klubja 1985-ben kezdte meg működését a községben. Tevékenységi körébe tartozik a házi segítségnyújtás, étkeztetés, nappaliellátás. A házi segítségnyújtás olyan gondozási forma, amely a gondozott önálló életvitelének fenntartását, szükségleteinek megfelelően lakásán biztosítja. Ez a gondozás az önkormányzat képviselőtestületének döntése alapján térítésmentes. Az étkeztetést jövedelemtől függően három kategória függvényében vehetik igénybe a nyugdíjasok. Mind a kettő alapellátási formában szakképzett gondozónők végzik a munkát. Az intézmény feladat köre még a nappali ellátás területén az Idősek Klubjába bejáró klubtagok napközbeni ellátása, ez a gondozottak korának, egészségi állapotának megfelelő gondozás, mindennapi élettevékenységük segítése.
Helyszín
Jász Nagykun Szolnok megye, Kőtelek
Elhelyezés / férőhely
20 fő
Étkezés / ellátás
Nappali ellátást biztosító intézmény. Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
Általános
A nappali ellátást nyújtó klubban a saját otthonukban élő, szociális és mentális támogatásra szoruló önmaguk ellátására csak részben képes személyek nappali tartózkodását, étkeztetését, társas kapcsolataik, higiéniai szükségleteik kielégítését biztosítja.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Klubvezető: Bozsikné Juhász Andrea
 • étkeztetést igény szerint
 • szabadidős programok szervezése (irodalmi délutánok, vetélkedők, zenés-táncos délutánok, filmvetítések, kirándulás, zenehallgatás, társasjátékok)
 • egészségügyi alapellátáshoz vagy szakellátáshoz való hozzájutás segítése
 • frissítő masszázs szervezése
 • hivatalos ügyek intézése és segítése
 • életvezetés segítése
 • speciális önszerveződő csoportok támogatása
 • havonta egy alkalommal pedikűr
 • egészségnevelés
A klub tagjai helyi rendezvényeken vehetnek részt, ezek zenés,táncos, tombolával egybekötött bálok, úgy mint:pótszilveszter, farsang, nőnap, "locsoló" bál , szüreti bál, mikulás bál. Szezonális ünnepségek is megrendezésre kerülnek, ahol a helyi általános iskolások adnak műsort az időseknek. Ilyen az anyák napja és a karácsony.
A klub tagjaiból alakult a " Rozmaring" népdalkör, amely színvonalas műsoraival több rendezvényre meghívást kapott és kitűnően szerepelt. A szomszéd község -Tiszasüly- nyugdíjasklubjával baráti a kapcsolat, több találkozó, rendezvény jött létre a két klub között

Részleteit

Település Kőtelek
Utca / házszám Damjanich út 11
Telefonszám +3656496392
Telefonszám ---
E-Mail ---
Web ---

Hely

Jász Nagykun Szolnok (megye), Magyarország
Kőtelek Damjanich út 11, 5062

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez