Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubja Vámospércs

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az intézmény a szolgáltatást igénybe vevők részére szociális, egészségi, mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító ellátást nyújt.
Idősek nappali ellátása: az ellátást elsősorban azok a saját otthonukban élő, önmaguk ellátására részben képes tizennyolcadik életévüket betöltött személyek vehetik igénybe ,akik egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szorulnak. Az intézmény a szolgáltatást igénybe vevők részére szociális, egészségi, mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító ellátást nyújt, a helyi igényekkel összhangban lévő közösségi programokat szervez, valamint helyet biztosít a közösségi szervezésű programoknak, rendezvényeknek csoportoknak. A szolgáltatás nyitott formában, az ellátotti kör és a lakosság számára egyaránt elérhető módon működik. A Szociális Szolgáltató Központ nappali intézménye a házirendben rögzített nyitvatartási időben vehető igénybe.
A támogató szolgáltatás azon fogyatékkal élő személyeknek nyújt segítséget (mozgás, látás, hallás, értelmi fogyatékkal élő személyek) akik saját otthonukban és lakókörnyezetükben önálló életvitelük fenntartásához ,valamint egészségi állapotukból vagy más okból származó problémáik megoldásához ezt igénylik . Ellátási terület: Vámospércs, Újléta, Nyírmártonfalva, Nyírábrány.
A támogató szolgáltatás célja, a fogyatékkal élő személyek lakókörnyezetben történő ellátása. Mindenekelőtt a lakáson kívüli közszolgáltatások elérésének segítésére, az igénybe vevő önálló életvitelének fenntartása mellett a lakáson belüli speciális segítségnyújtásra irányul.
Személyi segítő szolgálat:
a fogyatékos személy személyi (higiénés, életviteli, életfenntartási) szükségleteinek kielégítéséhez a társadalmi életben való teljes jogú részvételhez az önálló munkavégzéshez, tanulmányok folytatásához, szociális és egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez, kulturális, művészeti, sport, szabadidős tevékenységek végzéséhez
Információ nyújtás, tanácsadás :
A rendelkezésre álló folyamatosan frissített és bővített adatbázisból igény szerint adatot szolgáltat az igénylőnek, illetve szükség szerint az ügyintézésben segít, és tanácsadást végez.
Szállító Szolgálat:
Az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatások, közszolgáltatások elérését biztosítja. Szükség esetén személyi segítséggel is kombinálható.
Az ápolást gondozást nyújtó intézményi elhelyezés: Az idősek ápolását-gondozását nyújtó intézményi ellátást azok a személyek jogosultak igénybe venni, akik 18. életévüket betöltötték, és önmaguk ellátására csak részben, vagy egyáltalán nem képesek, továbbá olyan betegségben szenvednek, amely tünet együttes rendszeres fekvőbeteg gyógyintézeti kezelést nem igényel. Ellátási terület: Hajdú-Bihar megye.
A gondozónők, és a lakókkal közvetlenül foglalkozó személyzet igyekszik szebbé tenni a lakók mindennapjait. A sérült, önellátó képességgel részben rendelkező ellátottakat szükségleteiknek és képességeiknek megfelelő gondozásban részesítik. A fizikai jólét, illetve a testi higiéné biztosítása az adott műszakot vezető gondozónők feladata. A szabadidő kellemes, és hasznos eltöltését, a társas kapcsolatok iránti igény kielégítését a változatos programok, foglalkozások nyújtják.
A mentális, és pszichés támogatásról, a mentálhigiénés munkatárs, a foglalkoztatás szervező, valamint a műszakot vezető gondozók gondoskodnak.
A gondozási tevékenység célja, hogy az otthon lakói lehetőségeikhez képest önállóan tudjanak élni, tevékenykedni.
Az ellátás során az intézményi jogviszonyban álló személyek egyéni bánásmódban részesülnek, amely az igénybe vevő kora, egészségi állapota, képességei, és egyéni adottságai szerint alakul. Az intézmény különböző programokkal biztosítja a családi, társadalmi kapcsolatok fenntartását, ápolását.
A szolgáltatás igénybevételéért fizetendő térítési díjak összegét az önkormányzat helyi rendeletben szabályozza.
Helyszín
Hajdú-Bihar megye, Vámospércs
Általános
Az étkezés, az idősek nappali ellátása, tekintetében a Vámospércs Város közigazgatási területén élő idősek, illetve azok a szociális helyzetük, vagy egészségi állapotuk miatt rászoruló személyek akik saját otthonukban és lakókörnyezetükben önálló életvitelük fenntartásához, valamint egészségi állapotukból vagy más okból származó problémáik megoldásához segítséget kérnek.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Intézményvezető: György Miklósné
Az étkezés, az idősek nappali ellátása, tekintetében a Vámospércs Város közigazgatási területén élő idősek, illetve azok a szociális helyzetük, vagy egészségi állapotuk miatt rászoruló személyek akik saját otthonukban és lakókörnyezetükben önálló életvitelük fenntartásához, valamint egészségi állapotukból vagy más okból származó problémáik megoldásához segítséget kérnek.
Étkeztetés:az ellátást igénybe veheti az a személy, aki kora, egészségi állapota, pszichiátriai betegsége, fogyatékossága, vagy szenvedélybetegsége miatt a napi egyszeri meleg étkezéséről más módon nem tud gondoskodni .
Lehetőség van az étel elvitelére vagy a házhoz szállítására.

Részleteit

Település Vámospércs
Utca / házszám Nagy utca 28
Telefonszám +3652210081
Telefonszám ---
E-Mail szoc@vamospercs.hu
szolgkozpont@citromail.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com