Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

Szociális Alapellátó Intézmény I számú Idősek Klubja Tata

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Szociális Alapellátó Intézmény I számú Idősek Klubja Tata

Leírás

Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
A szolgáltatás célja: A nappali ellátást nyújtó intézmény elsősorban a saját otthonukban élők részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra, étkezésre, társas kapcsolatokra, valamint az alapvető higiéniai szükségletek kielégítésére.
A szolgáltatás feladata: Az idősek klubja a szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes 18. életévüket betöltött személyek napközbeni gondozását látja el. Feladata, hogy az ellátást igénybevevőknek szociális, mentális, egészségi állapotuknak megfelelő napi életritmus biztosítsa. A helyi igényeknek megfelelően közösségi programokat szervezzen, és helyet adjon önszerveződő csoportoknak, programoknak. A klubszolgáltatás nyitott, az ellátottak köre és a lakosság egyaránt elérheti. Nők és férfiak egyaránt lehetnek klubtagok.
A feladatellátás szakmai tartalma: A klubok működése lehetőséget biztosít az önmaguk ellátására részben képes idős emberek számára, hogy közösségbe menjenek. Társas kapcsolatok építsenek. Közös programokon vegyenek rész. Fenntartsák érdeklődésüket az őket körülvevő világ iránt. Megőrizzék szellemi frissességüket. Az öregedés káros hatásait a közösség erejével ellensúlyozzák.
A klubtagok számára biztosítjuk a közös együttlétben a hasznos időeltöltést. A személyi tisztálkodást, a személyes ruházat tisztítását, igény szerint kedvezményes áron ebédet biztosítunk. Szabadidős programokat szervezünk. Megszervezzük az egészségügyi alap- és szak ellátáshoz jutást. Segítünk a hivatalos ügyek intézésében. Életviteli és életvezetési tanácsadást nyújtunk igény szerint.
A szakmai tevékenység éves foglalkoztatási terv szerint történik. A klubtagok egészségi állapotuk és szándékaik szerint vesznek részt a foglalkoztatási tervben megfogalmazott tevékenységekben.
A klubtagok egyéni gondozási tervében megfogalmazottak szerint történik a velük való foglalkozás. Az egyéni gondozási tervet az igénybevételt követő 30 napon belül el kell készíteni. A klubban dolgozó gondozónő látogatási és eseménynaplót vezet.
Helyszín
Komárom-Esztergom megye, Tata
Általános
Nappali ellátást biztosító intézmény. Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Székely Csaba intézményvezető
Gondozási tevékenységek:
Igény szerint meleg étel biztosítunk, szabadidős programokat szervezünk, egészségügyi alapellátást szervezünk (heti egy alkalommal orvos rendel a klubban), gyógytornáztatunk, segítséget nyújtunk a megfelelő eü. szakellátásokhoz jutásban, közreműködünk hivatalos ügyek intézésében, életviteli tanácsadást nyújtunk, segítünk mentális problémák megoldásában.
A szabadidős programok keretében: sajtótermékek , újságok, könyvek, társasjáték biztosítása, televízió, videó, rádió hozzáférés, kézimunkázás lehetőségét biztosítjuk.
A szervezett programok keretében író-olvasó találkozó, kötetlen beszélgetés meghívott vendégekkel (jogász,orvos, rendőr,pszichológus), kirándulások, séták, múzeumok, tárlatok látogatása, kertgondozás, táncos rendezvények, ünnepek (farsang, karácsony...) valósulnak meg. Közösségformáló együttlétek, aktuális témákról beszélgetés a heti programok része.
Az egészségügyi ellátás keretében: felvilágosító előadásokat szervezünk, tanácsadás, gyógytorna, mentális segítségnyújtás, egyéni gondozás (meghallgatás, egyéni beszélgetés, tanácsadás, életviteli tanácsok) valósul meg.
Szociális információkat nyújtunk és segítünk az ügyintézésekben. Adományokat fogadunk és adunk (alkalomszerűen).
Az ellátás igénybevételének módja: A személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő, illetve törvényes képviselője kérelmére, indítványára történik.
Az írásbeli dokumentáció elkészítésével, illetve a megállapodás megkötésével megkezdődik a klubtagság.

Részleteit

Település Tata
Utca / házszám Kocsi utca 13
Telefonszám +36306910054
Telefonszám ---
E-Mail ---
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com