Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Szerezzen emelt szintű nyugdíjas házban örökölhető lakrészt - TULAJDONJOGOT!
Érdeklődjön nálam! Írjon most! istvan.berecz@carehomenet.com

SZKTT ESZI Idősek Klubja Szolnok

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Az SZKTT Egyesített Szociális Intézménye 1. sz. Gondozási Központjának Idősek klubja 30éve nyújt szociális szolgáltatásokat az igénylők részére.
Nyitvatartási idő: munkanapokon 7 óra 30 perctől – 15 óra 45 percig
Megtalálhatóak vagyunk az Interspar áruház (Mátyás király út) mögötti második utca párhuzamosan, a „Gólya bizi” régi víztorony irányából a Thököly út felé, az Eötvös téri Idősek Otthona melletti kis utcában.
Megközelítés lehetséges a Széchenyi városrészről a 24 és a 24A jelű autóbusszal, a város többi részéről az, 3, 4A, 10, 12, 15, 33, 34Bjelű autóbusszal a Mc’donalds étterem ( Thököly út) megálló felől, a 6, 6Y,7, 8, jelű autóbusszal a Jólét ABC (Baross u.) megálló felől.
Az épületünk tágas, világos, jól felszerelt, akadálymentesített, belső parkosított udvarral rendelkezik. A gondozónők mosolygósak, kedvesek, segítőkészek.
Hitvallásunk a kezdetek óta mit sem változott: személyre szabott, biztonságos, méltósággal teli időskort biztosítani minden kedves gondozottunk számára. Céljaink megvalósításához a biztos szakmai hátteret szakembereink biztosítják.
Idősek klubja: 30 férőhelyes
A hiányzó családi gondozás pótlása, a klubtag szociális helyzetének javítása, kulturált körülmények között az egyedüllétének megszüntetése, izolációjának elkerülése, a tétlenség érzés következményeinek megelőzése, egészségi állapotának figyelemmel kísérése és javítása, higiénés szükségleteinek biztosítása. A klubban komplex gondozási tevékenység folyik, amely magába foglalja a fizikai, az egészségügyi ellátást és a pszichés gondozást is.
Házi Segítségnyújtás
Célja segítséget nyújtani a városban élő idős, kevés jövedelemmel rendelkező, beteg, mozgásában korlátozott, illetve szociálisan rászorult személyek részére saját otthonukban és lakókörnyezetükben önálló életvitelük fenntartásában, valamint egészségi állapotukból, mentális állapotukból vagy más okból származó problémáik megoldásában. Azon egyének igényeit elégíti ki, akik az idősek klubjába már nem tudnak bejárni, de szakosított intézményi elhelyezést még nem kívánnak igénybe venni. Segítséget kap minden olyan igénylő, aki életkorának, élethelyzetének és egészségi állapotának megfelelően, meglévő képességeinek fenntartása mellett rászorulnak, s ragaszkodnak megszokott környezetükhöz.A gondozónők segítséget nyújtanak az életvitelükhöz személyi és szűkebb környezeti tisztaságuk biztosításához, érdekeik védelméhez, kulturális igényeik kielégítéséhez, társas kapcsolataik ápolásához, valamint a gondozási feladatokon belül (ebédeltetés, bevásárlás, gyógyszeríratás, kiváltás, fürdetés hajmosás stb.) valamint szolgáltatási (mosás, vasalás, kisebb takarítás, egyéb ügyintézés) tevékenységet végeznek a hét öt munkanapján.
Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás
A házi segítségnyújtás kiegészítő szolgáltatási formája a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, amely a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló idős, valamint fogyatékkal élő személyeknek nyújt ellátást. Segítségével fenntarthatók a biztonságos életvitel feltételei, krízishelyzetben lehetőséget nyújt az ellátást igénybevevő személynél történő gyors megjelenésre és segítségnyújtásra.
Az ellátás igénybevételének feltétele a saját vezetékes telefon, mivel az általunk biztosított szolgáltatás a vezetékes telefonvonalra kapcsolt segélyhívó telefonkészülékkel működik.
A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás folyamatos (szombat-vasárnap, ünnepnap, 0-24 óráig) készenléti rendszerben működik. A diszpécser központsegélyhívás esetén értesíti a készenlétben lévő gondozót, és informálja a rendelkezésre álló adatokról. A gondozó azonnal a helyszínre siet, a kiérkezés ideje maximum 30 perc lehet és intézkedik a megfelelő segítségről.
Ez a szolgáltatásunk sok esetben életmentő lehet.
Helyszín
Jász-Nagykun-Szolnok megye,Szolnok
Elhelyezés / férőhely
20 fő
Étkezés / ellátás
Nappali ellátást biztosító intézmény. Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
Általános
Az Idősek Klubja lehetőséget biztosít a hiányzó családi gondoskodás pótlására, napközbeni tartózkodásra, hivatalos ügyek intézésének segítésére, társas kapcsolatokra, valamint az alapvető higiéniai szükségleteik kielégítésére, továbbá megszervezi az ellátottak napközbeni étkeztetését.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Békésiné Karsai Irén
A gondozottakat növényekkel teli előszoba fogadja,TV-vel, videóval, magnóval felszerelt csoportszoba, higiénikus étkező, akadálymentesített mosdó áll rendelkezésükre. Napi kétszeri étkezés lehetőséget biztosítunk tagjaink számára, reggeli (saját) ebéd (intézményi).
Egészségügyi ellátás keretén belül rendszeresen mérjük ellátottjaink vérnyomását, súlyát, igény szerint vércukor szintjét. Fodrász szolgáltatásait térítés ellenében vehetik igénybe.
Étkeztetés
Azon szociálisan rászorulóknak biztosítunk napi egyszeri meleg étkezést (ebédet), akik ezt önmaguknak, illetve önmaguk és eltartottjaik számára, átmenetileg vagy tartós jelleggel nem képesek biztosítani, mert koruk vagy egészségi állapotuk akadályozza őket ebben.
Az étkeztetés történhet: az Idősek Klubjában történő elfogyasztással, házhoz szállítással, vagy az ebédet saját maga viheti haza. Szükség esetén diétás (epe vagy cukor) menüt is biztosítunk.
Házhoz szállítás esetén az ebéd árán felül kiszállítási díjat is felszámolunk.
Az idősek klubja lehetőség a pihenésre, a nyugalomra vagy a színes programokra. Megoldás a biztonságot, társaságot, változatosságot, a meghitt beszélgetéseket keresőknek. Alkalmasak a közösségi együttlétre, a pihenésre, személyi tisztálkodásra, személyes ruházat tisztítására, javítására.
A jó közösségi szellem kialakítása érdekében az emberi kapcsolatok megteremtésének lehetőségeként, közösségi helyiségeket alakítottunk ki: jól felszerelt konyha, ebédlő, pihenőszoba, tágas terasz, madárcsicsergéssel teli zöldövezetes udvar. Igényeknek megfelelően programokat szervezünk. (hitélet gyakorlása, klubdélutánok, felolvasás, előadások, kirándulások,napi frissítő torna, bográcsozás, szalonnasütés, zenés rendezvények, névnapok, születésnapok, ünnepek megrendezése,)
A szolgáltatások igénybevételének módja:
 • A kérelmező jelzi az igényét a gondozási központ vezetőjénél.
 • A részletes tájékoztatás után a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez tartozó kérelem kitöltésére kerül sor.
 • A jövedelemnyilatkozat és a becsatolt igazolások alapján az intézményvezető megállapítja a kérelmező egyéni jövedelmét (gondozási szükségletét) ez alapján történik a térítési díj megállapítása.
 • Megállapodás kötése az intézménnyel. A személyi térítési díj fizetése utólag történik, számla ellenében az intézmény által meghatározott napokon.

Részleteit

Település Szolnok
Utca / házszám Irgalmas út 5
Telefonszám +3656375751
Telefonszám ---
E-Mail postmaster@esziszolirgalmas.t-online.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

istvan.berecz@carehomenet.com