Idősek otthona létesítése!

Új üzleti modell idősotthon nyitására befektetők részére.

500 millió forinttól kínálunk befektetéseket gyors és garantál megtérüléssel szakmai segítségnyújtással.

Ajánlatokat kérhetnek a következő elérhetőségeken:

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Emelt szintű Idősek Otthona Közvetítés
Berecz István +36306130051 E-mail: istvan.berecz@carehomenet.com
lepicol 2

SZKTT 7 számú Gondozási Központ Idősek Klubja Szolnok

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot más társintézményekkel, helyi klubokkal, közös kirándulásokat szervezünk.
A 7. számú Gondozási központun Szolnok belvárosában a Fiumei út 7. szám alatt található.
Központunk tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető- a Várkonyi téren a 24-es, 1-es buszokkal. Közvetlenül a Fiumei Úti általános iskola mellett helyezkedünk el, illetve a városi piac is csupán pár percre található tőlünk.
Épületünk már több mint 30 éve ad helyet a belváros szívében élő azon idős lakosok számára, akik valamilyen formában segítésre szorulnak.
A gondozási központunk a panelrengeteg mellett, mégis egy kis színvilágot hoz az idelátogató idős személyek számára, hiszen kis kertünkben lehetőségük nyílik egy kicsit üldögélni, kertészkedni, tevékenykedni.
Habár központunk épülete nem éppen fiatal, de folyamatos korszerűsítés alatt áll, nemrégiben sikerült egy kicsit megújulnunk, a belső környezet rendbetételével egy kicsit családiasabb hangulatot teremtenünk.
A központunkban dolgozó szakképzett szociális szakemberek egyéni szükségletekhez igazodó ellátást, szolgáltatást kínálnak a rászoruló személyeknek és hozzátartozóik számára.
A központunkban az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:
 • szociális étkeztetés keretében gondoskodunk az önellátásra részben képes rászorulók számára a napi egyszeri meleg ételről.
  Az ebédet elfogyaszthatják helyben, elvihetik, vagy kérhetik az otthonukba történő szállítást is. Egészségi állapotnak megfelelően lehetőség van epediétás illetve cukordiétás étel igénylésére.
  Az étkeztetést hétfőtől péntekig tudjuk biztosítani, de egyéni kérésre hétvégi vendégebéd is igényelhető. Az étkeztetés megszervezésében , igénylésében szociális segítő kolléganőnk, Három Irén áll rendelkezésünkre.
 • házi segítségnyújtás keretében az otthonukban élő idősek önálló életvitelét segítjük, alapápolási feladatokat látunk el, biztosítjuk a személyi és környezeti higiénét egyaránt, bevásárolunk, ellátjuk időseink érdekvédelmét, ügyintézünk. Jelenleg nyolc gondozónő látja el a területen élő idősek gondozását.
  Gondozási központunk kiváló kapcsolatot ápol az egészségügyi szolgáltatókkal, háziorvosokkal, szakorvosokkal.
  Fontos feladatunknak tartjuk az ellátottak egészségügyi, mentális állapotának a fenntartását, egészségmegőrzését. Gondozónőink gondoskodnak a gyógyszerek beszerzéséről, szakrendeléshez való hozzájutásról.
 • nappali ellátás az otthonukban élő, de önmaguk ellátására részben képes időseknek nyújtott otthon közeli szolgáltatás, melynek célja társas kapcsolatok, napközbeni tartózkodás biztosítása, alapvető higiéniai szükségletek kielégítése.
  Klubunkban két klubgondozónő foglalkozik folyamatosan az ide bejáró klubtagokkal. Jelenleg 30 férőhelyes klubunk,az ide bejáró idősek színes hétköznapokat élnek meg, közös programokat szervezünk számukra, együtt tevékenykednek, mulatják az időt.
Helyszín
Jász-Nagykun-Szolnok megye,Szolnok
Elhelyezés / férőhely
30 fő
Étkezés / ellátás
Nappali ellátást biztosító intézmény. Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
Általános
Az idősek klubjaiban a gondozás célja az érintett személy életkörülményeinek javítása, egészségi állapotának figyelemmel kísérése, harmonikus életvitelének megteremtése, tétlenséggel járó káros hatások megszüntetése, érdekképviselete. A klubtevékenység erősíti a településen élő idősek körében a közösséghez tartozás, az elfogadás érzését, mind saját kortársaik körében, mind városi szinten.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Kovács Péterné
Klubgondozónőink igény szerint reggelit készítenek, beadják a szükséges gyógyszereket, felügyeletet biztosítanak, egyéni foglalkozásokat vezetnek, részt vesznek az idősek egészségi, mentális állapotának szinten tartásában.
Kis közösségünkben rendszeresek a születés és névnapok megünneplése, jeles eseményekről való megemlékezés, egészségmegőrző és kultúrális programok megszervezése.
Szolgáltatásaink alapelve: az ellátottak minél tovább, minél egészségesebben élhessenek saját otthonukban, célunk a „sikeres öregedés”, önmegvalósítás támogatása, egyéni bánásmód biztosítása, mentális támasznyújtás, hozzátartozók számára nyújtott egyéni tanácsadás.
Ellátásainkról személyesen és telefonon is érdeklődhetnek egyaránt.
A szolgáltatások igényléséhez kérelem benyújtása szükséges, melyhez csatolni kell személyes dokumentumokat, egészségi állapotra vonatkozó adatlapot. A kérelem benyújtásában a gondozási központ vezetője, Récsányi Edina nyújt segítséget.
Az igénybevételi eljárás során megvizsgáljuk az idős egészségi, mentális, szociális állapotát.
A szolgáltatásokért térítési díjat kell fizetni, melyet egy jövedelemvizsgálat előz meg, mivel a díj mértéke jövedelemfüggő.
Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot más társintézményekkel, helyi klubokkal, közös kirándulásokat szervezünk
Klubunkban mentálhigiénés szakember egyénre szabott foglalkozásokat tart rendszeresen.
A nálunk dolgozó gárda közösen, együttműködve igyekszik minél jobb körülményeket teremteni a hozzánk forduló idősek és hozzátartozóik számára.

Részleteit

Település Szolnok
Utca / házszám Fiumei út 7
Telefonszám +3656514212
Telefonszám ---
E-Mail esziterulet@t-online.hu
Alkategóriák ---
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.
 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez

Eladó idősek otthona!

Keresünk és kínálunk

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket kínálunk az ország több pontján. Az intézményeket csak megkeresésre tudjuk bemutatni!

A nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Berecz István: +36 30 613 0051

Email: istvan.berecz@carehomenet.com

https://carehomenet.com/hu

Ambrosia Haus Nyugdíjas Apartmanház

ÚJ ÜZLETI MODELL IDŐSOTTHON NYITÁSÁRA!

BEFEKTETŐKNEK 500M HUF-tól Gyors megtérüléssel.

Diszkrét ajánlatok bővebben:

Berecz István

+36306130051

istvan.berecz@carehomenet.com