lepicol 2
Beruházást tervez az idősellátás szektorban? Ismeretlen a terület? Megalapozottan szeretne dönteni? Beruházás döntés-előkészítő tanulmány, üzleti terv.

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

Bugac- és Bugacpusztaháza Intézményfenntartó Társulás Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubja Bugac

Idős klub (Magyarország)Hozzáadás a kedvencekhez
Bugac- és Bugacpusztaháza Intézményfenntartó Társulás Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubja Bugac

Leírás

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az igénybevevők minél hosszabb ideig maradhassanak otthonukban.
Az idős generáció részére - aki minket felnevelt, értünk dolgozott – méltó időskort biztosítani mindannyiunk felelőssége. Az időskori elmagányosodás, depresszió rohamos fizikai és szellemi leépüléshez vezethet, ezért fontos, hogy az idős emberek számára biztosított legyen annak lehetősége, hogy mindennapjaikat tartalmasan, jó hangulatban, vidám társaságban tölthessék. Számomra a legnagyobb öröm látni, hogy intézményünk működése ellátottjaink életében minőségi változást hozott, hogy a foglalkozásoknak köszönhetően újra megélhetik a társadalmi hasznosság érzését, s a jókedv és vidámság még az egészségügyi panaszokat is háttérbe tudja szorítani.
A szolgáltatást igénybe veheti: a saját otthonában élő 18. életévét betöltött, egészségi állapota vagy idős kora miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaga ellátására részben képes személy.
Helyszín
Bács-Kiskun megye, Bugac
Elhelyezés / férőhely
Hétfő - Péntek: 7.30 - 16.00
Általános
Nappali ellátást biztosító intézmény. Az ellátást igénybevevők számára szociális, egészségi és mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító közösségi szolgáltatást szervez.
Kapcsolattaró és/vagy intézményvezető
Nappali ellátás vezető: Rádiné Tabi Anita
Gondozónő: Korom Ibolya, Simsik Istvánné (Aranka)
Az ellátás igénybevétele önkéntes és ingyenes. Az ellátást az erre a célra rendszeresített kérelem nyomtatványon az intézményvezetőnél lehet igényelni.
A nappali ellátás igénybevételének módja:
 • A kérelmező (vagy hozzátartozója) jelzi az igényét a Szociális Szolgáltató Központ intézmény vezetőjénél.
 • A részletes tájékoztatás után a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételére vonatkozó, erre a célra rendszeresített kérelem nyomtatvány kitöltésére kerül sor.
 • Megállapodás kötése az intézménnyel.
Az idősek klubjában vagy ahogy régi nevén biztosan sokan ismerik az ÖNO-ban színes programokkal, rendezvényekkel, ebéddel és számos egyéb szolgáltatással várjuk mindazokat, akik szívesen töltik idejüket társaságban, illetve segítségre szorulnak önmaguk ellátásában. Rendszeresen tartunk kézműves foglalkozásokat, népszerűek a közös éneklések, kártya- és társasjátékok, felolvasások, torna, filmvetítések. Együtt készülünk a jeles ünnepekre, de nem feledkezünk meg ellátottaink születés-és névnapjáról sem. Az egészségügyi ellátáshoz való hozzájutásban is segítséget nyújtunk, az orvoshoz kísérés/szállítás, gyógyszer-íratás és kiváltás, vérnyomásmérés, vércukorszint mérés is a szolgáltatásaink közé tartoznak. Az intézménytől távolabb lakó, illetve nehezen közlekedő tagjainkat gépkocsival szállítjuk be a klubba és haza a falu-és tanyagondnoki szolgálat segítségével. Az intézményben biztosított a tisztálkodási és pihenési lehetőség, de segítünk a bevásárlásban, hivatalos ügyek intézésében is. Havonta két alkalommal péntekenként Ruskó Norbert atya tart misét, havonta egyszer a könyvtárból Burján Mária látogatja meg a napközibe bejárókat és filmet vetít nekik.

Részleteit

Település Bugac
Utca / házszám Béke utca 4
Telefonszám +3676372512
Telefonszám ---
E-Mail szocszolgkp@gmail.com

Hely

Bács-Kiskun (megye), Magyarország
Bugac Béke utca 4, 6114

Eladó Nyugdíjas falu projekt Debrecen

A projekt bemutatása

Magyarország lakossága, a fejlett nyugati államokhoz hasonlóan - folyamatosan öregszik, ezzel együtt egyre fontosabb szerep jut az idősgondozás különböző intézményeinek. Napjainkban a hazai idősotthonok közül a magas színvonalon működő luxus intézményekből hiány mutatkozik. Az ilyen jellegű intézményekkel könnyebben ide lehetne vonzani a nyugat-európai időseket, ahelyett hogy mi mennénk ki ellátni őket. Főleg, hogy Európában egyre gyakoribb jelenség az „időskori elvándorlás”, az emelt szintű intézményekkel Magyarország kiemelt célállomássá válhat.
A leendő intézmény saját tulajdonú területe, gyógyvízzel, geotermikus energiával rendelkező tizenhét hektáros, arborétumi környezetben, Debrecen-Bánk település szomszédságában található. A debreceni nemzetközi repülőtér (Debrecen Airport) 10 perc alatt érhető el a tervezett Nyugdíjas otthontól, ami kiváló lehetőséget teremt a fent említett nyugat-európai nyugdíjas réteg ide vonzásához. A WIZZ AIR 22. bázis repülőtereként jelenleg a hét minden napján van közvetlen repülőjárat Debrecenből London Luton, heti három járat Eindhoven, heti két járat Brüsszel- Párizs- Milano- Malmö- Tel Aviv- repülőterekre. Nemrég indult be a LUFTHANSA heti három járata Münchenbe, illetve további légitársaságokkal is vannak folyamatban tárgyalások.
A 4,5 milliárd forint összbekerülési költségű projekt 204 db 27/40/60m2-es akadálymentes, földszintes, kis konyhával felszerelt teraszos lakást tartalmazna saját 40m2-es kertrésszel, továbbá három nagy közösségi kiszolgáló egységet. Az egyik a projekthez tartozó- és már meglévő, de átalakítandó 2,5 hektáros tó partján létrehozandó főépület: étteremmel, kártyaszobával, könyvtárral, fedett- nyitott gyógyfürdővel saját minősített gyógyvízzel, gyógykezelőkkel, fitnesz részleggel. A másik egy külső vendégek számára is egész évben használható fedett- nyitott fürdőépület, a harmadik pedig egy funkcióját tekintve „kórház” jellegű épület intenzív ápolásra is alkalmas 10 felszerelt kétágyas szobával. Terveink szerint ezt a szolgáltatást évente szerződésben meghatározott napra külön térítés nélkül nyújtanánk minden közös költséget befizető lakó számára. Az épület földszintjén orvosi rendelővel (33 fős egészségügyi személyzettel), ill. különböző üzletekkel. A kb. 4,5 hektáros terület központi parkjában pedig - a jelenlegi tervek szerint – egy ökumenikus kápolna foglalna helyet. A tervezett projekt tartalmazna még nem szokványos szolgáltatásokat is: saját minibusz és golfkocsi park (a falu lakóinak szállításához), salakos teniszpálya, ingyenes WIFI, kültéri mini golfpálya, külön épületben lévő barkácsműhely, hobbi termesztő fóliasátor, csónakázási- horgászati lehetőség, saját 16m-es kilátó.

Berecz István tel:+36 30 613 0051

További intézmények befektetőknek!

Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Ezen, nem publikusan hirdetett intézményekkel kapcsolatban kérjük, hogy a lenti e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot !

Email: berecz@carehomenet.com

 • Specifikus üzleti és gazdasági információk biztosítása
 • Üzleti partnerkeresés és közvetítés
 • Cégre szabott befektetési tanácsadás
 • Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás
 • Ügyfélmenedzsment
 • Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás
 • Kapcsolatok állami- és közigazgatási szervek felé
 • Kapcsolatok szakmai szervezetek és szövetségek felé
 • tanácsadás a szociális ellátórendszer szektoraihoz
 • magán egészségügyi részlegek kialakításának alapjai az idősellátásban
 • az idősellátásban dolgozó szakember képzésben való részvétel
 • Cégalapítási tanácsadás
 • Jogi tanácsadás és képviselet biztosítási
 • Pénzügyi szolgáltató választás tanácsadása
 • Pénzügyi és számviteli tanácsadás és szolgáltatás biztosítása
 • Cégképviselet infrastruktúrájának kiválasztása és biztosítása
 • Cégalapítás esetén HR folyamat biztosítása, menedzsment és munkavállalói szinten
 • Projektek szakmai előkészítésében és lebonyolításában tanácsadás, igény esetén komplett bonyolítás
 • minőségügyi rendszerek kidolgozásának előkészítése
 • mindenkori hatályos jogszabályok ismeretének adaptálása a létesítendő intézményhez